forside
/
cases
/

Et univers af aluminium og interiør

Alu Fit forhandler interiør, der er udformet i aluminium af meget høj kvalitet. Interiøret dækker et bredt spænd af generelle husartikler såsom hylder og ophængsborde, men dækker ligeledes også en række badeværelsesprodukter.

Kunden:

ALU FIT™

Virksomhedstype:

Producent af badeværelsesinteriør

Opgave:

En brugervenlig webshop

Tidsramme:

2 uger

Om ALU FIT™

Alu Fit er et brand, der hører under virksomheden Metalwo A/S med beliggenhed i Hasselager. Alu Fit forhandler interiør, der er udformet i aluminium af meget høj kvalitet. Interiøret dækker et bredt spænd af generelle husartikler såsom hylder og ophængsborde, men dækker ligeledes også en række badeværelsesprodukter. Alu Fits designs er udformet efter moderne og simplistiske designprincipper. Produkterne produceres af Metalwo A/S, som har utallige års erfaring i metalproduktion.

No items found.

Udfordringen:

Moderselskabet bag Alu Fit, Metalwo, kontaktede os i forbindelse med den nært forestående lancering af deres B2C brand Alu Fit. Derfor var opgaven en hastesag, da hjemmesiden skulle være parat og funktionelt til lanceringen. Dette kunne Jysk Webbureau naturligvis imødekomme.


Målet:

Vi indledte samarbejdet med Metalwo og Alu Fit med en grundig forventningsafstemning, hvor vi også fik muligheden for at mærke og se Alu Fits produktsortiment. Alu Fits primære ønske var, at hjemmesiden og webshoppen skulle præsentere produkternes høje kvalitet, så det var letforståeligt for alle besøgende. Derudover skulle der lægges stort fokus på brugervenligheden og overskueligheden af designet, så alle tænkelige brugersegmenter kunne være i stand til at navigere rundt på siden. Endvidere skulle det være muligt for virksomheden løbende at ændre og tilføje produkter på egen hånd.

No items found.

Løsningen:

Grundet den relativt korte deadline indgik Jysk Webbureau, Metalwo og Alu Fit i et tæt samarbejde, som fungerede over al forventning. Hos Jysk Webbureau sørgede vi for, at de ansvarlige hos Alu Fit løbende kunne holde sig opdateret på designet via. live-links, hvilket gjorde, at de kunne følge designets udvikling i realtid. Her kunne de ligeledes tilføje løbende kommentarer, hvilket sparede en masse tid i udviklingsprocessen.


Resultatet endte med at blive en fængende og overskuelig hjemmeside designet efter skandinaviske simplistiske principper. Denne designstil er i overensstemmelse med Alu Fits simplistiske og æstetisk appellerende brandidentitet. Hjemmesiden er desuden spækket med visuelt materiale i både statisk billedformat samt videoformat. Dette har til hensigt at iscenesætte funktionaliteten af produkterne for de besøgende på siden. 


Webshoppen er hensigtsmæssigt opdelt efter anvendelighedskategorier, og virksomhedens værdier er præsenteret allerøverst med dertilhørende ‘call-to’actions’. Dette layout har til hensigt at gøre designet let gennemskueligt for alle tænkelige potentielle kunder og samtidig gøre en salgssituation mulig allerede fra hjemmesidens første sektion.


Der var højt humør hos både Alu Fit og Jysk Webbureau ved overleveringen af hjemmesiden. Alu Fit er fortsat kunde hos Jysk Webbureau. Den veloverståede proces resulterede desuden i, at moderselskabet Metalwo efterfølgende indgik en aftale med Jysk Webbureau. Denne aftale indebar ligeledes et helt nyt hjemmesidedesign samt en opdatering af deres digitale visuelle profil. Hos Jysk Webbureau er vi altid glade for at samarbejde med lokale og kompetente virksomheder. Derfor har vi været exceptionelt glade for dette samarbejde, og vi glæder os til at være en del af den videre udvikling af partnerskabet.

Jysk Webbureau er vores pålidelige og yderst kompetente samarbejdspartner indenfor webudvikling, som ALTID har en løsning, uanset hvilke problemer vi sidder med.

De har udviklet en skræddersyet webshop for mit brand ALUFIT.dk, som har givet god konverteringsrate og meget positiv feedback fra mine hundredevis af kunder.

God kommunikation, effektivt samarbejde og højt kreativt niveau. Hvis det var en mulighed, ville jeg give 10 stjerner.

Stor anbefaling til Niels og Daniel fra Jysk Webbureau.

Peter Høgh

Medejer