forside
/
cases
/

Den helt rigtige kombination

Virksomheden er eksperter i et bredt spektrum af produktionsløsninger, primært i metal, til virksomheder i alle størrelser. Heriblandt tælles blandt andet tastaturløsninger, svejsning, bukning, fræsning, anodisering, serigrafisk tryk og meget mere.

Kunden:

Metalwo A/S

Virksomhedstype:

Produktionsvirksomhed

Opgave:

En overskuelig og utroligt informativ hjemmeside

Tidsramme:

1 måned

Om Metalwo

Metalwo er en stor virksomhed med en lang og stolt historie, der startede helt tilbage i 1939. Virksomheden er eksperter i et bredt spektrum af produktionsløsninger, primært i metal, til virksomheder i alle størrelser. Heriblandt tælles blandt andet tastaturløsninger, svejsning, bukning, fræsning, anodisering, serigrafisk tryk og meget mere. 


Metalwos vidtrækkende kompetencer gør dem til den idéelle partner for både store og små virksomheder, der skal have specialproduceret bestemte produkter eller komponenter. Metalwo kan med deres Designlab og kompetente medarbejdere imødekomme langt de fleste ønsker, uanset hvor teknisk krævende de måtte være. 

No items found.

Udfordringen

Den helt rigtige kombination.

Metalwos vigtigste ønske til deres nye hjemmeside var, at siden skal fremvise deres mange kompetencer, så det er letforståeligt for alle de relevante målgrupper. Dette uanset om modtagerne kommer fra en stor markedsledende virksomhed eller en nystartet iværksættervirksomhed. 


Derfor var den helt centrale udfordring i udviklingen at balancere fremvisningen af virksomhedens tekniske kompleksitet og kompetencer med et simpelt og let forståeligt æstetisk udtryk.

Målet

Modernitet, Funktionalitet, & Simplicitet

Målet med udviklingen af en ny hjemmeside var, at Metalwos digitale profil skulle opdateres til de forventninger, der stilles til en virksomheds online tilstedeværelse i 2021. Derfor skulle layoutet af siden simplificeres så meget som muligt, uden at nogen mening eller information om virksomheden gik tabt. Da Metalwo har et væld af kompetencer, var det en unik udfordring at skulle fremvise dem, uden at siden blev for rodet eller uoverskuelig.


Ligeledes var det essentielt, at siden skulle assistere i at underbygge Metalwos identitet, som en troværdig og kompetent samarbejdspartner i både produktudvikling og produktion.


Derudover skulle sidens funktionalitet naturligvis også være helt i top, ligesom at de forskellige sektioner skulle designes således, at indholdet fremstår inspirerende og motiverende for de besøgende.

No items found.

Løsningen

Grundig proces - professionelt resultat

Ethvert forløb med udvikling af en ny hjemmeside er forskelligt. Nogle ønsker tæt sparring og megen debat om, hvordan løsningen bliver tilpasset de stillede mål. Alt imens andre ikke ønsker at have noget som helst med udviklingen at gøre efter den indledende forventningsafstemning. Hos Jysk Webbureau er vi altid glade for at tilpasse vores forløb til vores kunders ønsker.


Metalwo ønskede et udviklingsforløb med tæt sparring omkring deres nye side. Derfor mødtes vores designer ugentligt med virksomheden, for at give opdateringer og debattere løsninger og designmuligheder. Dette var et meget produktivt forløb for begge parter, da det gav os muligheden for at lære en masse om Metalwo og deres branche. Ligeledes fik de muligheden for at være med i hvert eneste skridt af udviklingsprocessen, præcis som de ønskede.


Hos Jysk Webbureau sætter vi stor pris på kvalitetsbevidste samarbejdspartnere, for så er forventningerne klarlagt, og vi kan arbejde målrettet mod slutresultatet. Derfor var vi også glade for de mange muligheder, vi fik, for at besøge Metalwo og møde deres medarbejdere på tværs af mange funktioner i virksomheden. For med denne brede kontaktflade og hyppige sparring, kunne vi i endnu højere grad sikre, at alt relevant materiale blev inkluderet på præcis den måde, som Metalwo ønskede. 


Dette produktive partnerskab kulminerede i deres spritnye hjemmeside, hvor informationsarkitekturen er velgennemtænkt for at sikre, at siden er nem at navigere for de besøgende.  Ligeledes er både det visuelle og skriftlige materiale strategisk placeret på siden med henblik på, at Metalwos identitet og kompetencer fremstår klart og tydeligt. Som helhed gør den nye side det nemmere for de besøgende at forstå de ellers teknisk komplicerede processer. Derfor er vi også sikre på, at siden vil være til gavn for både Metalwos ansatte og kunder i lang tid fremover!

I forbindelse med udviklingen af ny hjemmeside, blev jeg sat i forbindelse med Jysk Webbureau. Deres unge energi, deres forståelse og viden om alt det fagtekniske og bagvedlæggende har været en kæmpe hjælp. De er til at få fat i, de er fleksible og kigger gerne forbi, hvis der opstår forespørgsler eller ændringer undervejs i forløbet. De største anbefalinger skal der lyde herfra til Jysk Webbureau.