Google Ads er et stærkt redskab i din digitale værktøjskasse

Få dine annoncer vist på tværs af Googles netværk, når folk søger efter produkter eller tjenester som dem, du tilbyder. Med Google Ads kan du blive vist på det helt rigtige tidspunkt og dermed gøre brugerne til værdifulde kunder hos din virksomhed.

Google Ads gør det nemt at vise verden, hvad der gør din virksomhed unik, så du kan nå ud til kunder, der søger efter det, du tilbyder. Google Ads gør det muligt for dig at nå en bred målgruppe gennem et netværk af søgeresultatsider, hjemmesider, der samarbejder med Google og andre steder på internettet.

Du kan målrette dine annoncer til specifikke målgrupper baseret på faktorer som placering, demografi, interesser og adfærd. Dette gør det muligt for dig at nå de rigtige mennesker på det rigtige tidspunkt.

Google Ads remarketing er en funktion inden for Google Ads-platformen, der gør det muligt for virksomheder at vise annoncer til folk, der tidligere har besøgt deres hjemmeside eller app. Formålet med remarketing er at genindføre virksomhedens brand foran potentielle kunder og øge sandsynligheden for, at de gennemfører en konvertering, f.eks. ved at købe et produkt eller tilmelde sig en service. Remarketing kan være en effektiv måde at øge ROI (return on investment) på annonceringsbudgettet ved at målrette annoncer til mennesker, der allerede har vist interesse i virksomheden.

Med Google Ads kan du spore ydeevnen af dine kampagner i realtid og se, hvor mange mennesker der klikker på dine annoncer, besøger din hjemmeside og foretager køb. Dette gør det muligt for dig at måle succesen af dine kampagner og foretage justeringer efter behov.

Google Ads gør det muligt for dig at indstille dit eget budget og vælge, hvor meget du vil bruge på dine kampagner. Du kan også pause eller justere dine kampagner når som helst.

Google Ads integreres med andre Google-produkter såsom Google Analytics, hvilket gør det muligt for dig at få et mere omfattende overblik over dine markedsføringstiltag.

Book et gratis 15 minutters discovery call

Skal vi finde ud af, om vi er det rette match? Så book et gratis og helt uforpligtende 15 minutters discovery call, hvor du taler direkte med en Google Ads ekspert.

Tak for din henvendelse.

Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at du altid kan fange os på +45 69 17 69 10 mandag til fredag fra 08:00 - 16:00.

Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kontakt en Google Ads konsulent

Gustav Sennels Jacobsen