Google Ads Bureau i Aarhus - Få flere kunder med en Google-Ads partner

Vores Google Ads eksperter hjælper dagligt vores kunder med at øge omsætningen betydeligt ved brug af gennemarbejdede Google Ads strategier. Heri indgår leadgenerering, konverteringsoptimering og skarp målretning af annoncerne til jeres relevante målgrupper.

Google Ads er et afgørende salgsredskab i den digitale værktøjskasse

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse for dig, at Google er den mest populære side, når man skal finde et nyt produkt, en ny leverandør til den service, man søger eller noget helt tredje. Antageligvis har du selv brugt Google til dette formål flere gange i dit liv. Derfor er det også både et af de mest værdifulde og priseffektive redskaber, man som virksomhed kan tage fat på, når man ønsker at øge sin omsætning og eksponering.

Med Google Ads får du dine annoncer vist på tværs af Googles netværk, når folk søger efter produkter eller tjenester som dem, du tilbyder. Du kan målrette din indsats, så du bliver vist på det helt rigtige tidspunkt, hvor kunderne rent faktisk søger efter og shopper dine produkter. Dermed kan du gøre brugerne til værdifulde og langvarige kunder i din virksomhed.

1282%

stigning i omsætning

101%

stigning i konverteringsrate

256,8%

stigning i ROAS

Vil du vide mere om

Certificeret Google Partner

Vi er stolte over vores status som officiel Google Partner. Dette betyder, at vi har Googles ord for, at vores kampagner skaber stor værdi for vores kunder. At være Google Partner giver os en række fordele, som vi kan bruge til at skabe endnu bedre resultater for jeres kampagner. Det er en titel, som vi er utroligt stolte af, og vores Google Ads eksperter arbejder hver eneste dag på at blive endnu bedre til at maksimere jeres profit og skabe interesse blandt dem, der søger efter jeres produkter på Google.

4,8 på Trustpilot

Hvad vores kunder siger om os

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.

Ole Dalvang

Joint Action

Peter Westfal

Mainfurl

April 2024

Vi valgte for lidt over et år siden at flytte vores website samt SEO og Google ads til Jysk Webbureau. Det har været en rigtig god beslutning på flere måder. 1. Meget agil og hurtig respons på spørgsmål og løsninger som vores virksomhed (Zirocco Aps) har brug for. 2. Altid konstruktiv og imødekommende håndtering på henvendelser. 3. Stor indsigt i website optimering samtidig med at Webflow også er en rigtig god og moderne platform, som ligeledes er let at videreudvikle på for vores egne medarbejdere. 4. Vi har desuden fået virkelig god hjælp til udvikling af videomateriale til SOME, website og messer. Vi kan klart anbefale det virkelig søde team i Aarhus

Brian, Zirocco

Marts 2024

Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Jysk Webbureau. Gode cases og testimonials udgør en vigtig del af vores marketingstrategi, og derfor var det afgørende for os at finde et bureau, der kunne levere professionelle videomaterialer. I samarbejde med Jysk Webbureau har vi fået lavet to video-testimonials, og vi er meget tilfredse med resultatet. Vores samarbejde med bureauet har været en fornøjelse, både hvad angår kommunikationen og hele arbejdsprocessen. Det er nemt at kommunikere med teamet, og de lytter til vores ønsker. Vi ser frem til det fortsatte samarbejde.

Brigitta, Cloud Retail Systems A/S

Marts 2024

De var meget dygtige og professionelle - jeg fik et godt produkt

Allan, Vikar4

Februar 2024

Vi har arbejdet sammen med Jysk Webbureau omkring ny corporate video. Vi har haft en rigtig god dialog, hvor Jysk Webbureau har kommet med mange gode input til optimering af både story board, indhold mm., hvilket vi har sat stor pris på. Den endelige film lever helt op til vores forventninger.

Winnie, JS Proputec

Januar 2024

Fantastisk service og hurtigt support hele vejen igennem. Har fået en meget flot hjemmesiden. Kan kun anbefales.

Stine, By Malling & Jensen

December 2023

Jysk Webbureau er for os en vigtig partner i skabelse af tekst content og generelt gode ideer. Elias og Co er ligeledes super fleksible ifht forskellige ad hoc opgaver. Vi er super glade for samarbejdet.

Peter Niebuhr, WeAreFashionTalents

December 2023

Vi har fået tre employer branding videoer hos Jysk Webbureau. Samarbejdet har kørt let og kemien har været god. Jysk Webbureau har virkelig formået at fange kulturen, ånden og fællesskabet på vores arbejdsplads i de her tre videoer. Vi er yderst tilfredse med resultatet.

Malin, Eltwin

November 2023

Vi har haft Jysk Webbureau til at udvikle vores nye hjemmeside og hold da helt op hvor er den blevet flot!! Ved overgang til et nyt design oplever man altid nogle ting, som ikke virker som de skal i første omgang- og det var også tilfældet her, men vi var i konstant dialog med Niels fra Jysk Webbureau, som gjorde sit yderste til at tingene er forløbet så smertefrit som muligt og havde vores ryg HVER gang. Vi har været særligt tilfredse med den korte responstid på vores henvendelser, både med hensyn til design/implemeteringen samt SEO forbedringer og den tekniske overgang fra tidligere udbyder. Vi kan varmt anbefale Jysk Webbureau - de gutter kan deres kram! - Charlotte Ebbesen, marketing koordinator hos Viking Wind

Charlotte Ebbeson, Viking Wind

November 2023

Fem store stjerner til Jysk Webbureau! Hos Læderiet ApS har vi kun gode erfaringer med dem. De har en fornuftig og professionel tilgang til arbejdet, og er altid meget hjælpsomme. Derudover har de en stor forståelse for vores brand og produkter. Deadlines overholdes altid, og de er gode til at skabe et tæt samarbejde. Vi føler derfor også en høj grad af involvering, og god mulighed for at idéudvikle sammen med dem. Alt i alt er vi meget glade for Jysk Webbureau, og vil til enhver tid anbefale dem til andre.

Emma, Læderiet

November 2023

Der var god kontakt inden optagelsesdagen, og de var super professionelle under optagelsen, hvor de havde alt udstyr med og selv gik rundt og fandt de bedste vinkler. Efter optagelserne har der også været rigtig god kontakt ifbm redigeringerne, og vi fik det endelige resultat hurtigere end forventet. Vi er meget tilfredse med vores video og takker både Mathias og resten af holdet mange gange!

Jeanette, Nutrimin

November 2023

Jysk webbureau har stået for vores nye hjemmeside, Hele processen er drevet af tre dygtige folk, som hver især har deres kompetencer. Det er resulteret i en flot og præsentabel hjemmeside. Jysk webureau kan klart anbefales, hvor især deres kundeservice og samarbejdsvillighed ligger helt i toppen.

Steffen Holm, Linkogas

November 2023

Jysk Webbureau har været et super godt valg for Nordisk Profil A/S. På bedste vis, på nemmeste vis og med en altid professionel tilgang har Jysk Webbureau været det bedste match i arbejdet med nyt website og effektiv seo-strategi. De har leveret en fantastisk indsats med stor forståelse for vores brand og produkter, hvilket er altafgørende for et brugbart resultat. I et tæt samarbejde har vi skabt et nyt website, der understøtter vores kvalitetsprodukter. Men det handler ikke kun om at lave en ny hjemmeside, men også om at vedligeholde den og se på brugernes interaktion mm - og til dette er Jysk Webbureau en virkelig god samarbejdspartner. De har også styrket vores seo-arbejde og forbedret vores placering samt organiske trafik. Deadlines overholdes altid, vi får meget for pengene, og der er ingen skjulte omkostninger eller ekstra betaling, når først en aftale er indgået. Og ikke mindst kan man altid ringe og få hjælp :-) Alt i alt en stor og ærlig anbefaling herfra.

Line, Nordisk Profil

November 2023

5 Stjerner til Jysk Webbureau Vi har lige fået lavet to præsentationsvideoer, vi er super glade for videoerne og deres kvalitet. Vi har gennem hele processen følt et rigtig godt samarbejde med Jysk Webbureau.

Anna, HF Indstri & Marine

September 2023

Via mit job hos Textile Logistics hyrede vi Elias fra Jysk Webbureau til at fremme virksomhedens LinkedIn profil. Elias er en stærk sparringspartner, der til trods for begrænset branche kendsskab i lager og logistik, alligevel har formået at sætte sig rigtig godt ind i tingene og på denne måde få udarbejdet nogle gode opslag til LinkedIn. Han formår for at komme med skarpe vendinger og at gøre læsningen interessant og vigtigst af alt, så sørger han for, at diverse deadlines overholdes. Man føler sig uden tvivl i trygge hænder hos Jysk Webbureau.

Christina, Textile Logistics

September 2023

Vi har haft et godt forløb ved Jysk Webbureau og har igennem hele processen modtaget god vejledning og sparring med hensyn til udarbejdelse af vores nye website. Deres Webflow platform er meget let forståeligt, super brugervenlig og man bliver ikke overladt til sig selv før man er helt tryg ved brugen af det. Ved spørgsmål eller behov for hjælp, er der ligeledes kort svartid. Vi giver Jysk Webbureau vores bedste anbefaling.

Vibeke, Dyrelægegruppen

August 2023

Igennem arbejdet med udvikling af Kabtons hjemmeside kabton.dk, har der fra Jysk Webbureaus side, været stillet kompetent og hurtigt hjælp. Gennem nogle online møder og et par opkald, samt en uges arbejde. Er vi nu nået til en flot og funktionel hjemmeside. Vi er yderst tilfredse med arbejdet og vi er yderst glade for resultatet. Til sidst er det også meget beroligende at vi ikke bare bliver sat på egne hænder, men at Jysk Webbureau holder hånden under os den nærmeste fremtid for at hjælpe til, hvis der er ting vi har brug for hjælp til. Stort skulderklap og tak for et kompetent udført arbejde :)

Lona Sørensen, Kabton

Marts 2023

Et super dygtig og professionelt team der hurtigt forstod vores forretning og hvordan arbejder. Vi har igennem hele processen modtaget god vejleding og sparing af vores idéer til indholdet af vores nye website. Deres Webflow platform er let forstålig og super brugervenlig. Vi giver Jysk Webbureau vores bedste anbefaling.

Keld, Unique Atlantic Seafood

Januar 2023

Samarbejdet med Jysk Webbureau kan beskrives kort og godt: Engageret og effektivt. Vi har i HumanTrust fået hjælp til videoproduktion – fra idéudviklingen til færdigredigeringen og med kyndig fagligt funderet sparring undervejs. Resultatet sad lige i skabet, og vejen derhen var struktureret og professionel. Matias og Daniel er fagligt kompetente og nemme at kunne lide! Prøv dem af 😊

Eva, Humantrust

En målrettet proces skaber øget salg

Vores Google Ads eksperter fører jer trygt og sikkert gennem processen, så I får en fuld forståelse for, hvilket arbejde der foretages, og hvorfor. De har mange års erfaring og besvarer gerne de spørgsmål, som I måtte have.

Opstartsmøde

Du vil få en af vores Google-Ads eksperter som projektansvarlig. På mødet vil han gennemgå dine muligheder og komme med råd til jeres valg. Herefter afklarer I sammen jeres ønsker, hvilke områder der skal lægges særligt fokus på mm. Så I til slut har en endelig afklaring på strategien og en handlingsplan på det fremadrettede forløb.

Opsætning af kampagner

Vores specialist gennemgår alle aspekter af jeres Google-konto og sørger for, at alle parametre er optimeret til at opnå jeres målsætninger. Han opretter efterfølgende de aftalte kampagner indenfor de produktkategorier og med de målgrupper, som I blev enige om på opstartsmødet.

Rapportering og optimering

Når først jeres kampagner går live, holder vores specialist øje med, hvilke resultater de skaber. Hvis nogle elementer ikke performer som ønsket, optimerer vi løbende på elementer og sikrer, at alt er tilpasset til at generere mest muligt salg. I modtager løbende rapporter om, hvordan det går.

Resultater

Når jeres kampagner kører, kan I nyde resultaterne og se jeres salg vokse. Når først I observerer, hvilken omsætning Google Ads kan generere, ønsker I måske at udvide jeres investering - så klarer vi selvfølgelig også det.

FAQ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

A man in a sweater is smiling for the camera.

Brug for rådgivning?

Daniel Lambrecht

+45 69 17 69 10

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incidinut labolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elnut labolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur. Suspendisse varius enim in eros?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscinet. Fususpendisse varius enim in eros?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscinet. Fususpendisse varius enim in eros?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscinet. Fususpendisse varius enim in eros?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscinet. Fususpendisse varius enim in eros?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Beregn din pris på 60 sekunder

Er du nysggerrig på hvad din løsning vil koste? Du er blot få klik fra at få et overslag via vores prisberegner.

Indholdsfortegnelse

Hvad er Google Ads?

Google Ads er, som navnet antyder, Googles betalte annonceringsformat. Når du søger på søgemaskinen, vil de første par resultater næsten altid være betalte annoncer. Ligesom man kan bruge SEO til at nå op i toppen af Google, kan man ligeledes betale sig fra det på Google Ads. Men hvorimod SEO ofte er en længere proces, kan man med et snuptag nå i toppen af søgeresultaterne med Google Ads. Det kan altså være en fordel for virksomheder, der ønsker at vækste deres omsætning både hurtigt og effektivt.

Ligesom SEO kræver det dog en del viden at lave en optimal opsætning af Google Ads. Der er mange parametre man kan justere, og hvis man ved hvordan man bruge Googles analyseværktøjer kan man optimere sin indsats væsentligt, så man kun bruger penge på de aktiviteter og tidspunkter, hvor man opnår størst værdi. Derfor vil du også opleve bedre resultater ved at få hjælp af en Google Ads ekspert.

Hvilke begreber skal du kende til?

Der er en række begreber involveret i arbejdet med Google Ads, her kan du blive lidt klogere på, hvad de betyder - også for dig og din virksomheds promovering.

Rækkevidde

Google Ads gør det nemt at vise verden, hvad der gør din virksomhed unik, så du kan nå ud til kunder, der søger efter det, du tilbyder. Google Ads gør det muligt for dig at nå en bred målgruppe gennem et netværk af søgeresultatsider, hjemmesider, der samarbejder med Google og andre steder på internettet.

Målretning

Du kan målrette dine annoncer til specifikke målgrupper baseret på faktorer som placering, demografi, interesser og adfærd. Dette gør det muligt for dig at nå de rigtige mennesker på det rigtige tidspunkt.

Remarketing

Google Ads remarketing er en funktion inden for Google Ads-platformen, der gør det muligt for virksomheder at vise annoncer til folk, der tidligere har besøgt deres hjemmeside eller app. Formålet med remarketing er at genindføre virksomhedens brand foran potentielle kunder og øge sandsynligheden for, at de gennemfører en konvertering, f.eks. ved at købe et produkt eller tilmelde sig en service. Remarketing kan være en effektiv måde at øge ROI (return on investment) på annonceringsbudgettet ved at målrette annoncer til mennesker, der allerede har vist interesse i virksomheden.

Målbare resultater

Med Google Ads kan du spore ydeevnen af dine kampagner i realtid og se, hvor mange mennesker der klikker på dine annoncer, besøger din hjemmeside og foretager køb. Dette gør det muligt for dig at måle succesen af dine kampagner og foretage justeringer efter behov.

Fleksibilitet

Google Ads gør det muligt for dig at indstille dit eget budget og vælge, hvor meget du vil bruge på dine kampagner. Du kan også pause eller justere dine kampagner når som helst.

Integrationer

Google Ads integreres med andre Google-produkter såsom Google Analytics, hvilket gør det muligt for dig at få et mere omfattende overblik over dine markedsføringstiltag.