Hvad kan en ny hjemmeside gøre for jeres virksomhed?

Et effektivt og veludført webdesign har potentialet til at skabe uhørte fordele for jeres virksomhed. Men det kan kun ske, hvis I er klar til at tage hul på et nyt kapitel og udnytte det potentiale, der ligger i jeres digitale tilstedeværelse.

I denne sektion præsenterer vi, hvilke elementer af webdesign der er specielt vigtige, og hvordan I kan benytte dem til at opfylde jeres mål og ambitioner.

Kontakt os
Jysk Webbureau Design
Elias og Niels fra Jysk Webbureau

Webdesign & strategi

Et velgennemtænkt webdesign kan være et vigtigt værktøj til at sikre, at I får succes med jeres virksomhedsstrategi. Men det kræver, at jeres hjemmeside er designet med udgangspunkt i jeres strategi og identitet, så de besøgende ser siden som en direkte forlængelse af jeres brand.

Med et unikt og flot webdesign kan I sikre, at jeres brugere får en klar fornemmelse af, hvem I er, og at indtrykket hænger ved. Derfor er vores klare anbefaling, at I begynder at inkorporere webdesign i jeres strategi i dag!

Kontakt os

Vi designer og udvikler hjemmesider, der er tilpasset jeres brugere

 Under en designproces er det vigtigt at have for øje, hvem der egentlig er den vigtigste aktør i hele projektet, nemlig brugerne. Derfor er vores fremgangsmåde struktureret således, at jeres målgruppers præferencer overvejes ved hvert eneste skridt i processen. Sådan sikrer vi, at jeres brugere får en inspirerende oplevelse, når de besøger jeres side.

Designet er 100% tilpasset jeres ønsker og behov.

Vi sørger for at tage højde for jeres målgruppe(r).

Vi følger jeres brugeres adfærd, og bruger denne data til at tilrettelægge siden.

Unikt grafisk design tilpasset jeres brand

Hos Jysk Webbureau tror vi ikke på hurtige standardløsninger eller brug af templates. Vi er af den holdning, at en hjemmeside kun kan udleve sit fulde potentiale, hvis den er designet med et klart formål. Hos os er formålet en autentisk præsentation af jeres virksomhed.

Derfor identificerer vi hvilke grafiske elementer såsom farver, former, knapper, billeder, og videoer, der bedst repræsenterer jeres brand. Således er i garanteret en unik visuel profil, der adskiller jer fra konkurrenterne.

se vores originale designs

Hvorfor er din hjemmeside vigtig?

En hjemmeside er ofte det første, som kunden interagerer med, når de undersøger din virksomhed. Derfor er det helt essentielt, at de besøgende finder siden overskuelig, responsiv, og brugervenlig. Hos Jysk Webbureau optimerer vi din hjemmeside, så brugerne opfører sig præcis, som du ønsker.

Herunder kan du læse mere om et udsnit af de vigtigste værktøjer, som vi benytter til at udvikle din hjemmeside, så den skiller sig ud blandt mængden:

Bevægelse.

Statiske og kedelige hjemmesider duer ikke. Der skal være bevægelige elementer på din hjemmeside, for det fastholder dine brugeres interesse.

Interaktivitet.

Hvis kunderne på din side kan interagere med noget, føler de sig som en del af processen. Dermed er chancen for at de husker dit brand væsentligt større.

Tracking.

Vi måler hvordan de besøgende opfører sig på jeres side. Disse data benytter vi til at sikre, at de bliver dirigeret til de mest relevante steder på siden.

Kontakt os
CASE - Mainfurl

Ny vind i sejlene

Mainfurl ønskede et design, der både skulle være enestående og eksklusivt. Derudover ville virksomheden gerne have, at hjemmesiden skulle være en oplevelse for de besøgende, derfor efterspurgte de en inkorporering af interaktive elementer på deres nye hjemmeside.

Slut med besværlige designs

Hos os er jeres design i fokus. Derfor benytter vi platformen Webflow til at designe og udvikle jeres nye side. Platformens exceptionelle funktionalitet gør det muligt at individualisere selv de mindste elementer.

Men det helt specielle ved Webflow er, at programmet eliminerer den besværlige kodningsproces, som hidtil har været en uundgåelig del af hjemmesideudvikling. Så ved brug af dette værktøj får du mest mulig værdi ud af vores samarbejde, og vi får lov til at bruge tiden på det, vi elsker – at designe.

Kontakt os
Mads og Niels fra Jysk Webbureau

Bliv ringet op

Vi ringer dig op snarest muligt
Det skete en fejl...