Aarhus Volume case på iMac 24''

Veludførte hjemmesider til professionelle virksomheder

Jeres hjemmeside er vigtig. Verden har de seneste år udviklet sig drastisk, og jeres hjemmeside er i mange tilfælde det første sted, hvor folk stifter bekendtskab med jeres virksomhed. En hjemmeside afspejler din virksomheds værdier og identitet, derfor er det specielt vigtigt, at den er opdateret og moderne. Gør din hjemmeside et vedvarende indtryk på dine besøgende, eller er den der bare?

Mainfurl case på iPhone 12

Hjemmesider jeres brugere vil interagere med

Hos Jysk Webbureau tager vi jer med gennem hele rejsen. Vi ved, at en hjemmeside, som ikke taler til dem, der bruger den, er en hjemmeside, der ikke bliver brugt. Derfor tager vores hjemmesider altid afsæt i vores kunders målgruppe(r) samt vores egne kompetencer indenfor kommunikation, webdesign og udvikling.

Vi udvikler hjemmesider i Webflow

For at være de bedste indenfor sit felt, kræver det, at man har det bedste værktøj! Derfor arbejder vi i Webflow. For Webflow giver os muligheden for at levere en service udover det sædvanlige. Med Webflow vil I opleve lettere vedligeholdelse, større brugervenlighed og en hurtigere hjemmeside. Det er de tre fordele, som vores kunder oftest påtaler.

Et udpluk af de virksomheder vi allerede har hjulpet

Gennemtænkt webdesign skaber tillid

Webdesign er et essentielt kreativt våben for enhver virksomhed med en online tilstedeværelse. Veludført webdesign er det, der kan få din virksomhed til at skille sig ud blandt mængden. Helt grundlæggende er det din virksomheds ansigt udadtil.

Dine brugere er i dag vant til at færdes i den digitale verden, og her bliver de konstant præsenteret for et utal af produkter og services. For at skabe et vedvarende indtryk hos dine kunder er det essentielt at have en unik digital profil. Et velgennemtænkt design kan sikre dig, at dine potentielle kunder får det helt korrekte førstehåndsindtryk af din virksomhed. Men det skal selvfølgelig gøres ordentligt, og det er vi specialister i.

2-Biz case på iMac 24''

FAQ

Her har vi en samling af forklaringer. Den består af generelle spørgsmål, forkortelser og andre generelle emner, der bare lige kræver lidt mere forklaring.

Hvad er CDN og hvad betyder det?

CDN står for Content Delivery Network. Når man viser sit hjemmesideindhold igennem et CDN, betyder det, at uanset hvor i verden du befinder dig, bliver indholdet vist fra en server nær dig. Eksempelvis hvis dine brugere befinder sig i Europa, vises indholdet fra en server i Europa / Danmark. Det hjælper dig bl.a. med altid at opretholde en høj sidehastighed.

Hvorfor er Webflows CMS brugervenligt?

Webflows CMS-system er centreret omkring ease-of-use. Derfor har de gjort deres CMS-system så minimalistisk som muligt, og således er potentielle fejl og faldgruber minimeret. Forkert behandling af komplekse systemer kan nemlig let lede til fejl, der ødelægger designet og i sidste ende koster jer dyrt.  Se vores video omkring Webflows CMS System her

Avancerede Animationer i Webflow – Hvordan?

Med Webflow kan vi let lave animationer og interaktioner på jeres side, som fanger jeres brugeres interesse. Uanset om I ønsker, at hjemmesidens indgangsanimationer skal virke “lidt som vand”? Intet problem. Det gjorde vi for Mainfurl her. Er vi ude i at skulle udvikle helt specifikke interaktioner? Så tag et kig på Aarhus Volume som efterspurgte lige præcis dette. Alt er muligt med Webflow.

Hvorfor er Webflow bedre til avancerede placeringer af CMS-indhold?

Webflows multi-reference felter giver os mulighed for helt selv at bestemme, hvordan forskellige indholdstyper skal vises. På store sider bliver dette bl.a. brugt til at vise relevante nyheder og tilbud, på enkelte nyhedssider. Det hjælper Jysk Webbureau med bl.a. at udvikle avancerede indholdsvisninger, helt uden behov fra hjælp fra en front- eller backend udvikler.

Hvordan er Webflow mere SEO-venligt?

Webflows hjemmesider er som standard optimeret på bedste vis. Deres editor er opsat med de bedste værktøjer til at redigere og vedligeholde din hjemmesides SEO. Derudover giver Webflow helt ren og semantisk kode, som søgemaskinerobotterne let kan læse. Det øger dine chancer for at opnå succes med din SEO.

Ingen plugins?!

Bare rolig. Ingen plugins er nødvendigvis ikke en dårlig ting. Dette giver højere sikkerhed på din hjemmeside. Uden plugins som er open-source, sikrer Webflow, at der ikke kan komme uvedkomne ind på din side, gennem sikkerhedsbrud i disse mange forskellige plugins.

Det gør også, at din hjemmesides kode er mere ren (ren kode forklares i næste rubrik). Der er ikke en masse scripts, der bliver loaded, hvilket ofte er med til at tvinge sidehastigheden ned, men det gør også sikkerheden på hjemmesiden væsentligt værre.

Heldigvis kan man også opnå præcis den samme funktionalitet med Webflow, som hvis man brugte plugins i Wordpress. Det kræver blot at man er lidt kreativ, og det er heldigvis vores spidskompetence!

Ren kode?

Når man installerer en bunke plugins på eksempelvis en Wordpress side, gør dette en masse ved sidens underlæggende kode. Ét plugin kan eksempelvis hente scripts fra flere forskellige kilder, for at få dem til at fungere optimalt. Det henter en masse linjer kode fra tredje-parter, som bl.a. kan være med til at svække din sides sikkerhed og sænke sidens loadingtid.

Sidder du stadig tilbage med spørgsmål?

Sidder du stadig med et par spørgsmål, som du gerne vil have svar på? Så tøv ikke med at tage kontakt til os.