Danmarkskort i vektor

Dav, vi er Jysk Webbureau

Vi hjælper danske virksomheder med at forbedre deres digitale tilstedeværelse. Vi designer autentiske hjemmesider, der tager udgangspunkt i jeres virksomhed. Vores designs er både levende og interaktive, hvilket giver dine besøgende en oplevelse udover det sædvanlige.

Vores værdier

D

Direkte

Hos Jysk Webbureau er vi direkte i alt, hvad vi foretager os. Vi er altid parate til at lytte til jeres digitale problemstillinger, men vi spilder ikke jeres tid. Vi fortæller jer kort og konkret hvordan jeres hjemmeside kan optimeres. Vi tror på formålsorienteret og nærværende kommunikation, der kan bidrage til at gøre både din og vores arbejdsdag nemmere og mere effektiv.

A

Ambitiøse

Vi er både ambitiøse på vores egne og på jeres vegne. Vi garanterer, at vi bruger den fornødne tid på at forstå, hvordan I kan opnå digital succes i netop jeres branche. Vi stiller os ikke tilfredse med middelmådighed. Vi går målrettet efter, at jeres brand skal stå som en digital bastion blandt konkurrenterne. Vi er dedikerede til jeres mission, og vi følger projektet helt til døren.

V

Værdiskabende

Vi skaber værdi for jeres virksomhed ved at sikre, at jeres digitale platform er klar til at modtage både nuværende og fremtidige kunder. Hos Jysk Webbureau får jeres online tilstedeværelse en fuld overhaling. Vi leverer unikke og konverteringsparate hjemmesider, hvor hver eneste besøgende føler sig inspirerede af indholdet. Vi justerer jeres digitale layout, så brugervenligheden er i top og det matcher jeres brandidentitet.

Hos Jysk Webbureau designer og udvikler vi hjemmesider for vores glade kunder. Vores primære formål er at få din virksomhedsidentitet til at stråle igennem og give brugerne en mindeværdig oplevelse, når de færdes på jeres hjemmeside.

Vores proces er ganske simpel

Her får i et hurtigt overblik over, hvordan vores proces oftest ser ud. Forløbet tilrettelægges dog altid vores kunder for at sikre, at vi imødekommer jeres behov.

Indledende møde

Først holder vi et indledende møde, hvor vi afklarer jeres mål, ønsker og behov.

Forsidedesign

Derefter designer vi jeres nye forside. Den reviderer vi efterfølgende i fællesskab, så alle er tilfredse med visionen for den nye hjemmeside

Hjemmesiden færdiggøres

Efterfølgende designer og udvikler vi hjemmesiden færdig. Vi går herefter ind i anden revisionsrunde, hvor I kan komme med afsluttende kommentarer og rettelser, så vi er sikre på, at I er fuldt tilfredse med produktet.

Lancering

Til sidst bliver siden lanceret på jeres domæne til frit offentligt skue, så både jeres kunder og ansatte kan beundre den!