A man standing with his arms crossed.

Hvor stor er jeres virksomhed?

Vælg hvor mange ansatte der er I jeres virksomhed.

Tilbage

Hvor mange undersider skal der være på siden?

Vælg hvor mange undersider der skal være på jeres nye hjemmeside. (Om-os, services m.fl.)

Tilbage

Har du behov for specialfunktionalitet?

Vælg om du har behov for specialfunktionalitet såsom flere sprog, loginfunktion m.fl.

Tilbage

Udfyld dine oplysninger og få din pris

Udfyld dine oplysninger, så sender vi din pris inden for få minutter!
Step 1/4

Fantastisk! Du vil indenfor få minutter modtage en mail med en pris

Har du ikke modtaget noget om 5 minutter, bedes du skrive til os på dav@jyskwebbureau.dk.
Hov, der er opstået en fejl. Prøv igen.

Marts 2024

Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Jysk Webbureau. Gode cases og testimonials udgør en vigtig del af vores marketingstrategi, og derfor var det afgørende for os at finde et bureau, der kunne levere professionelle videomaterialer. I samarbejde med Jysk Webbureau har vi fået lavet to video-testimonials, og vi er meget tilfredse med resultatet. Vores samarbejde med bureauet har været en fornøjelse, både hvad angår kommunikationen og hele arbejdsprocessen. Det er nemt at kommunikere med teamet, og de lytter til vores ønsker. Vi ser frem til det fortsatte samarbejde.

Brigitta, Cloud Retail Systems A/S

Marts 2024

De var meget dygtige og professionelle - jeg fik et godt produkt

Allan, Vikar4

Februar 2024

Vi har arbejdet sammen med Jysk Webbureau omkring ny corporate video. Vi har haft en rigtig god dialog, hvor Jysk Webbureau har kommet med mange gode input til optimering af både story board, indhold mm., hvilket vi har sat stor pris på. Den endelige film lever helt op til vores forventninger.

Winnie, JS Proputec

Januar 2024

Fantastisk service og hurtigt support hele vejen igennem. Har fået en meget flot hjemmesiden. Kan kun anbefales.

Stine, By Malling & Jensen

December 2023

Jysk Webbureau er for os en vigtig partner i skabelse af tekst content og generelt gode ideer. Elias og Co er ligeledes super fleksible ifht forskellige ad hoc opgaver. Vi er super glade for samarbejdet.

Peter Niebuhr, WeAreFashionTalents

December 2023

Vi har fået tre employer branding videoer hos Jysk Webbureau. Samarbejdet har kørt let og kemien har været god. Jysk Webbureau har virkelig formået at fange kulturen, ånden og fællesskabet på vores arbejdsplads i de her tre videoer. Vi er yderst tilfredse med resultatet.

Malin, Eltwin

November 2023

Vi har haft Jysk Webbureau til at udvikle vores nye hjemmeside og hold da helt op hvor er den blevet flot!! Ved overgang til et nyt design oplever man altid nogle ting, som ikke virker som de skal i første omgang- og det var også tilfældet her, men vi var i konstant dialog med Niels fra Jysk Webbureau, som gjorde sit yderste til at tingene er forløbet så smertefrit som muligt og havde vores ryg HVER gang. Vi har været særligt tilfredse med den korte responstid på vores henvendelser, både med hensyn til design/implemeteringen samt SEO forbedringer og den tekniske overgang fra tidligere udbyder. Vi kan varmt anbefale Jysk Webbureau - de gutter kan deres kram! - Charlotte Ebbesen, marketing koordinator hos Viking Wind

Charlotte Ebbeson, Viking Wind

November 2023

Fem store stjerner til Jysk Webbureau! Hos Læderiet ApS har vi kun gode erfaringer med dem. De har en fornuftig og professionel tilgang til arbejdet, og er altid meget hjælpsomme. Derudover har de en stor forståelse for vores brand og produkter. Deadlines overholdes altid, og de er gode til at skabe et tæt samarbejde. Vi føler derfor også en høj grad af involvering, og god mulighed for at idéudvikle sammen med dem. Alt i alt er vi meget glade for Jysk Webbureau, og vil til enhver tid anbefale dem til andre.

Emma, Læderiet

November 2023

Der var god kontakt inden optagelsesdagen, og de var super professionelle under optagelsen, hvor de havde alt udstyr med og selv gik rundt og fandt de bedste vinkler. Efter optagelserne har der også været rigtig god kontakt ifbm redigeringerne, og vi fik det endelige resultat hurtigere end forventet. Vi er meget tilfredse med vores video og takker både Mathias og resten af holdet mange gange!

Jeanette, Nutrimin

November 2023

Jysk webbureau har stået for vores nye hjemmeside, Hele processen er drevet af tre dygtige folk, som hver især har deres kompetencer. Det er resulteret i en flot og præsentabel hjemmeside. Jysk webureau kan klart anbefales, hvor især deres kundeservice og samarbejdsvillighed ligger helt i toppen.

Steffen Holm, Linkogas

November 2023

Jysk Webbureau har været et super godt valg for Nordisk Profil A/S. På bedste vis, på nemmeste vis og med en altid professionel tilgang har Jysk Webbureau været det bedste match i arbejdet med nyt website og effektiv seo-strategi. De har leveret en fantastisk indsats med stor forståelse for vores brand og produkter, hvilket er altafgørende for et brugbart resultat. I et tæt samarbejde har vi skabt et nyt website, der understøtter vores kvalitetsprodukter. Men det handler ikke kun om at lave en ny hjemmeside, men også om at vedligeholde den og se på brugernes interaktion mm - og til dette er Jysk Webbureau en virkelig god samarbejdspartner. De har også styrket vores seo-arbejde og forbedret vores placering samt organiske trafik. Deadlines overholdes altid, vi får meget for pengene, og der er ingen skjulte omkostninger eller ekstra betaling, når først en aftale er indgået. Og ikke mindst kan man altid ringe og få hjælp :-) Alt i alt en stor og ærlig anbefaling herfra.

Line, Nordisk Profil

November 2023

5 Stjerner til Jysk Webbureau Vi har lige fået lavet to præsentationsvideoer, vi er super glade for videoerne og deres kvalitet. Vi har gennem hele processen følt et rigtig godt samarbejde med Jysk Webbureau.

Anna, HF Indstri & Marine

September 2023

Via mit job hos Textile Logistics hyrede vi Elias fra Jysk Webbureau til at fremme virksomhedens LinkedIn profil. Elias er en stærk sparringspartner, der til trods for begrænset branche kendsskab i lager og logistik, alligevel har formået at sætte sig rigtig godt ind i tingene og på denne måde få udarbejdet nogle gode opslag til LinkedIn. Han formår for at komme med skarpe vendinger og at gøre læsningen interessant og vigtigst af alt, så sørger han for, at diverse deadlines overholdes. Man føler sig uden tvivl i trygge hænder hos Jysk Webbureau.

Christina, Textile Logistics

September 2023

Vi har haft et godt forløb ved Jysk Webbureau og har igennem hele processen modtaget god vejledning og sparring med hensyn til udarbejdelse af vores nye website. Deres Webflow platform er meget let forståeligt, super brugervenlig og man bliver ikke overladt til sig selv før man er helt tryg ved brugen af det. Ved spørgsmål eller behov for hjælp, er der ligeledes kort svartid. Vi giver Jysk Webbureau vores bedste anbefaling.

Vibeke, Dyrelægegruppen

August 2023

Igennem arbejdet med udvikling af Kabtons hjemmeside kabton.dk, har der fra Jysk Webbureaus side, været stillet kompetent og hurtigt hjælp. Gennem nogle online møder og et par opkald, samt en uges arbejde. Er vi nu nået til en flot og funktionel hjemmeside. Vi er yderst tilfredse med arbejdet og vi er yderst glade for resultatet. Til sidst er det også meget beroligende at vi ikke bare bliver sat på egne hænder, men at Jysk Webbureau holder hånden under os den nærmeste fremtid for at hjælpe til, hvis der er ting vi har brug for hjælp til. Stort skulderklap og tak for et kompetent udført arbejde :)

Lona Sørensen, Kabton

Marts 2023

Et super dygtig og professionelt team der hurtigt forstod vores forretning og hvordan arbejder. Vi har igennem hele processen modtaget god vejleding og sparing af vores idéer til indholdet af vores nye website. Deres Webflow platform er let forstålig og super brugervenlig. Vi giver Jysk Webbureau vores bedste anbefaling.

Keld, Unique Atlantic Seafood

Januar 2023

Samarbejdet med Jysk Webbureau kan beskrives kort og godt: Engageret og effektivt. Vi har i HumanTrust fået hjælp til videoproduktion – fra idéudviklingen til færdigredigeringen og med kyndig fagligt funderet sparring undervejs. Resultatet sad lige i skabet, og vejen derhen var struktureret og professionel. Matias og Daniel er fagligt kompetente og nemme at kunne lide! Prøv dem af 😊

Eva, Humantrust

Indholdsfortegnelse

Få din hjemmeside pris her

Prisen på en professionel hjemmeside vil typisk være femcifret og ofte ligge et sted mellem 10.000kr – 40.000 kr. afhængigt af dine målsætninger, ønsker og omfanget af projektet. Hvis du vil regne prisen på dit forestående hjemmesideprojekt ud, kan du prøve vores prisberegner lige ovenfor, det tager kun få minutter.

Hvad koster en professionel hjemmeside med alt inkluderet?

Hos Jysk Webbureau kan du få en varierende hjemmeside pris alt afhængigt af, hvad dine målsætninger er for dit nye hjemmesideprojekt. For alle virksomheder er forskellige, nogle har behov for en stor og omfattende løsning, imens andre har brug for noget mere simpelt, hvor man som besøgende hurtigt og nemt får serveret de informationer, man behøver. Og så er det jo kun naturligt, at prisen også er derefter, for der går flere timer til at fuldføre en større løsning og færre til en mindre.

En professionel hjemmeside skal som regel også inkludere noget moderne og inspirerende indhold, som skaber positive indtryk hos de besøgende. Dette kan vi også klare for dig, så du kan samle hele dit hjemmesideprojekt ét sted og sørge for, at det bliver leveret hurtigt og effektivt. Ofte bliver services såsom videoproduktion, tekstforfatning, Google Ads og SEO valgt som en del af pakken, når vi producerer en ny hjemmeside. Disse er produkter, der gør en væsentlig forskel indenfor forskellige områder af din nye hjemmeside. Hvis du vælger at samle flere ting under én samlet ordre tilbyder vi også en mere fordelagtig pris på hjemmeside projektet.

At få lavet en eller flere inspirerende videoer til at bruge på din nye hjemmeside kan skabe en visuel fortælling, som det ellers ikke ville være muligt at kreere. En video hvor man ser mennesker indgyder følelser på en anden måde end man ellers kan, det er det smukke ved videoformatet og grunden til, at det er så enormt populært på tværs af alle forskellige brancher og platforme. Derudover kan video ligesom professionel tekstforfatning konkretisere budskaber og sørge for, at dine besøgende nemt og hurtigt får serveret den information, som de skal bruge, i et letforståeligt format.

Hvis man ønsker at bruge sin nye hjemmeside som salgskanal er services såsom SEO og Google Ads oplagte, da de genererer trafik baseret på folk, der søger specifikt på produkter eller services indenfor din branche. At henlede denne trafik og disse mennesker opmærksomhed på dit brand sikrer, at du kontinuerligt får nye kunder i butikken. Derefter kan prisen for en hjemmeside pludselig føles underordnet, når først nye mulige kunder begynder at kontakte dig helt af sig selv.

Den individuelle videoproduktions pris eller pris på marketing vil ofte være en smule dyrere, end hvis du vælger at samle det hele i én fælles løsning. Vi laver gerne et samlet tilbud til dig, men du kan også sagtens udelukkende se hvad en hjemmeside koster. Prøv vores prisberegner, det tager kun få minutter, hvorefter du vil få et overblik over din fremtidige hjemmesides pris.

Pris for hjemmeside i Webflow

Hos Jysk Webbureau arbejder vi udelukkende med CMS’et Webflow. Dette tilbyder en række fordele for vores kunder, da man ofte vil få mere for pengene i sammenligning med hjemmesider, der er udviklet i andre systemer.

Ved at vælge at købe en hjemmeside, der er udviklet i Webflow, behøver man f.eks. ikke at betale for diverse plugins eller udvidelser, som ofte kan være tilfældet med f.eks. Wordpress. I Webflow er alting nemlig samlet i ét system, så man slipper for at skulle holde styr på en masse enkeltstående udgifter.

Derudover vil man ofte spare penge i form af timer, der bliver brugt på vedligehold af hjemmesiden. Det er nemlig enormt nemt og intuitivt at opdatere tekst, oprette nye undersider, udskifte billeder og alt andet, som ofte forbindes med at holde informationen på en hjemmeside opdateret. Dette er typisk et uoverskueligt foretagende i andre CMS-systemer, hvor opsætningen ikke er nær så let at håndtere. Vi har modificeret vores Webflow-opsætning, så den er så nem som mulig at benytte. Og samtidig tilbyder vi altid som en del af hjemmesidens pris at gennemgå, hvordan systemet fungerer og kan benyttes.

Derfor kan hjemmesideprisen også ofte holdes lav i forhold til det moderne og effektive produkt man får. Indhenter man priser på en lignende løsning i andre systemer, vil de ofte være væsentligt højere i forhold til det resultat, man får med en Webflow-side.

Vi ser frem til at høre, hvilke visioner og ambitioner du har for dit forestående hjemmesideprojekt – og vi glæder os særligt til at hjælpe dig med at realisere dem, så din virksomhed kan få så meget ud af sin digitale tilstedeværelse som muligt.