A man standing with his arms crossed.

Hvor mange videoer skal du bruge?

Vælg hvor mange videoer du ønsker at få produceret.

Tilbage

Hvilken type video ønsker du?

Vælg hvilken type video du ønsker at få produceret, hvis du er i tvivl kan du bare vælge "Anden"

Tilbage

Hvor mange lokationer skal det filmes på?

Vælg hvor mange forskellige adresser der skal optages video på.

Tilbage

Udfyld dine oplysninger og få din pris

Udfyld dine oplysninger, så sender vi din pris inden for få minutter!
Step 1/4

Fantastisk! Du vil indenfor få minutter modtage en mail med en pris

Har du ikke modtaget noget om 5 minutter, bedes du skrive til os på dav@jyskwebbureau.dk.
Hov, der er opstået en fejl. Prøv igen.

Marts 2024

Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Jysk Webbureau. Gode cases og testimonials udgør en vigtig del af vores marketingstrategi, og derfor var det afgørende for os at finde et bureau, der kunne levere professionelle videomaterialer. I samarbejde med Jysk Webbureau har vi fået lavet to video-testimonials, og vi er meget tilfredse med resultatet. Vores samarbejde med bureauet har været en fornøjelse, både hvad angår kommunikationen og hele arbejdsprocessen. Det er nemt at kommunikere med teamet, og de lytter til vores ønsker. Vi ser frem til det fortsatte samarbejde.

Brigitta, Cloud Retail Systems A/S

Marts 2024

De var meget dygtige og professionelle - jeg fik et godt produkt

Allan, Vikar4

Februar 2024

Vi har arbejdet sammen med Jysk Webbureau omkring ny corporate video. Vi har haft en rigtig god dialog, hvor Jysk Webbureau har kommet med mange gode input til optimering af både story board, indhold mm., hvilket vi har sat stor pris på. Den endelige film lever helt op til vores forventninger.

Winnie, JS Proputec

Januar 2024

Fantastisk service og hurtigt support hele vejen igennem. Har fået en meget flot hjemmesiden. Kan kun anbefales.

Stine, By Malling & Jensen

December 2023

Jysk Webbureau er for os en vigtig partner i skabelse af tekst content og generelt gode ideer. Elias og Co er ligeledes super fleksible ifht forskellige ad hoc opgaver. Vi er super glade for samarbejdet.

Peter Niebuhr, WeAreFashionTalents

December 2023

Vi har fået tre employer branding videoer hos Jysk Webbureau. Samarbejdet har kørt let og kemien har været god. Jysk Webbureau har virkelig formået at fange kulturen, ånden og fællesskabet på vores arbejdsplads i de her tre videoer. Vi er yderst tilfredse med resultatet.

Malin, Eltwin

November 2023

Vi har haft Jysk Webbureau til at udvikle vores nye hjemmeside og hold da helt op hvor er den blevet flot!! Ved overgang til et nyt design oplever man altid nogle ting, som ikke virker som de skal i første omgang- og det var også tilfældet her, men vi var i konstant dialog med Niels fra Jysk Webbureau, som gjorde sit yderste til at tingene er forløbet så smertefrit som muligt og havde vores ryg HVER gang. Vi har været særligt tilfredse med den korte responstid på vores henvendelser, både med hensyn til design/implemeteringen samt SEO forbedringer og den tekniske overgang fra tidligere udbyder. Vi kan varmt anbefale Jysk Webbureau - de gutter kan deres kram! - Charlotte Ebbesen, marketing koordinator hos Viking Wind

Charlotte Ebbeson, Viking Wind

November 2023

Fem store stjerner til Jysk Webbureau! Hos Læderiet ApS har vi kun gode erfaringer med dem. De har en fornuftig og professionel tilgang til arbejdet, og er altid meget hjælpsomme. Derudover har de en stor forståelse for vores brand og produkter. Deadlines overholdes altid, og de er gode til at skabe et tæt samarbejde. Vi føler derfor også en høj grad af involvering, og god mulighed for at idéudvikle sammen med dem. Alt i alt er vi meget glade for Jysk Webbureau, og vil til enhver tid anbefale dem til andre.

Emma, Læderiet

November 2023

Der var god kontakt inden optagelsesdagen, og de var super professionelle under optagelsen, hvor de havde alt udstyr med og selv gik rundt og fandt de bedste vinkler. Efter optagelserne har der også været rigtig god kontakt ifbm redigeringerne, og vi fik det endelige resultat hurtigere end forventet. Vi er meget tilfredse med vores video og takker både Mathias og resten af holdet mange gange!

Jeanette, Nutrimin

November 2023

Jysk webbureau har stået for vores nye hjemmeside, Hele processen er drevet af tre dygtige folk, som hver især har deres kompetencer. Det er resulteret i en flot og præsentabel hjemmeside. Jysk webureau kan klart anbefales, hvor især deres kundeservice og samarbejdsvillighed ligger helt i toppen.

Steffen Holm, Linkogas

November 2023

Jysk Webbureau har været et super godt valg for Nordisk Profil A/S. På bedste vis, på nemmeste vis og med en altid professionel tilgang har Jysk Webbureau været det bedste match i arbejdet med nyt website og effektiv seo-strategi. De har leveret en fantastisk indsats med stor forståelse for vores brand og produkter, hvilket er altafgørende for et brugbart resultat. I et tæt samarbejde har vi skabt et nyt website, der understøtter vores kvalitetsprodukter. Men det handler ikke kun om at lave en ny hjemmeside, men også om at vedligeholde den og se på brugernes interaktion mm - og til dette er Jysk Webbureau en virkelig god samarbejdspartner. De har også styrket vores seo-arbejde og forbedret vores placering samt organiske trafik. Deadlines overholdes altid, vi får meget for pengene, og der er ingen skjulte omkostninger eller ekstra betaling, når først en aftale er indgået. Og ikke mindst kan man altid ringe og få hjælp :-) Alt i alt en stor og ærlig anbefaling herfra.

Line, Nordisk Profil

November 2023

5 Stjerner til Jysk Webbureau Vi har lige fået lavet to præsentationsvideoer, vi er super glade for videoerne og deres kvalitet. Vi har gennem hele processen følt et rigtig godt samarbejde med Jysk Webbureau.

Anna, HF Indstri & Marine

September 2023

Via mit job hos Textile Logistics hyrede vi Elias fra Jysk Webbureau til at fremme virksomhedens LinkedIn profil. Elias er en stærk sparringspartner, der til trods for begrænset branche kendsskab i lager og logistik, alligevel har formået at sætte sig rigtig godt ind i tingene og på denne måde få udarbejdet nogle gode opslag til LinkedIn. Han formår for at komme med skarpe vendinger og at gøre læsningen interessant og vigtigst af alt, så sørger han for, at diverse deadlines overholdes. Man føler sig uden tvivl i trygge hænder hos Jysk Webbureau.

Christina, Textile Logistics

September 2023

Vi har haft et godt forløb ved Jysk Webbureau og har igennem hele processen modtaget god vejledning og sparring med hensyn til udarbejdelse af vores nye website. Deres Webflow platform er meget let forståeligt, super brugervenlig og man bliver ikke overladt til sig selv før man er helt tryg ved brugen af det. Ved spørgsmål eller behov for hjælp, er der ligeledes kort svartid. Vi giver Jysk Webbureau vores bedste anbefaling.

Vibeke, Dyrelægegruppen

August 2023

Igennem arbejdet med udvikling af Kabtons hjemmeside kabton.dk, har der fra Jysk Webbureaus side, været stillet kompetent og hurtigt hjælp. Gennem nogle online møder og et par opkald, samt en uges arbejde. Er vi nu nået til en flot og funktionel hjemmeside. Vi er yderst tilfredse med arbejdet og vi er yderst glade for resultatet. Til sidst er det også meget beroligende at vi ikke bare bliver sat på egne hænder, men at Jysk Webbureau holder hånden under os den nærmeste fremtid for at hjælpe til, hvis der er ting vi har brug for hjælp til. Stort skulderklap og tak for et kompetent udført arbejde :)

Lona Sørensen, Kabton

Marts 2023

Et super dygtig og professionelt team der hurtigt forstod vores forretning og hvordan arbejder. Vi har igennem hele processen modtaget god vejleding og sparing af vores idéer til indholdet af vores nye website. Deres Webflow platform er let forstålig og super brugervenlig. Vi giver Jysk Webbureau vores bedste anbefaling.

Keld, Unique Atlantic Seafood

Januar 2023

Samarbejdet med Jysk Webbureau kan beskrives kort og godt: Engageret og effektivt. Vi har i HumanTrust fået hjælp til videoproduktion – fra idéudviklingen til færdigredigeringen og med kyndig fagligt funderet sparring undervejs. Resultatet sad lige i skabet, og vejen derhen var struktureret og professionel. Matias og Daniel er fagligt kompetente og nemme at kunne lide! Prøv dem af 😊

Eva, Humantrust

Indholdsfortegnelse

Få en pris på videoproduktion – Prøv vores prisberegner

Er du på udkig efter en samarbejdspartner til at hjælpe din virksomhed med at skabe en inspirerende fortælling med video? Så behøver du ikke at lede længere. Hos Jysk Webbureau har vi stor erfaring med at skabe diverse forskellige typer af erhvervsvideoer for virksomheder i vidt forskellige brancher. Med vores prisberegner kan du nemt og hurtigt få et estimat på, hvad dit forestående projekt skal koste. Prøv den med det samme.

Er der forskel på priser for forskellige typer videoproduktion?

Overordnet set afhænger prisen på dit videoprojekt ikke af, hvilken type videoproduktion, du skal have lavet. Vi kan lave alt lige fra testiominals og employer branding videoer til profilfilm og produktvideoer. Uanset om din virksomhed påtænker at få lavet en eller flere af disse typer af videoprojekter, vil prisen på de forskellige ikke variere synderligt.

Prisen afhænger i langt højere grad af, hvor stort omfanget for videoproduktionen er. I tredje sektion på denne side gennemgår vi, hvilke elementer, der påvirker et projekts pris. Men hvis du bare gerne vil se prisen på dit forestående projekt, kan du prøve vores prisberegner lige med det samme og få en pris på din forestående videoproduktion indenfor få minutter.

Hvad indgår i prisen for videoproduktion?

For os er det vigtigt, at I får en fast pris for videoproduktion, som er til at forholde sig til og ikke pludselig ændrer sig. Derfor er langt de fleste af vores services inkluderet i prisen for videoproduktion.

Som det allerførste afholder vi et opstartsmøde, hvor I uddyber jeres ønsker til projektet. På dette møde vil vores videoekspert vejlede jer og rådgive om, hvordan vi sammen får skabt det allerbedste resultat.

Ved forudgående aftale på opstartsmødet medbringer vi for eksempel altid gerne en drone, når vi skal ud at optage hos jer – helt uden at det koster ekstra. Dermed kan vi tage nogle flotte videoer af eksempelvis jeres faciliteter eller andre af jeres udendørs arealer ovenfra. En drone video pris vil derfor ikke være varierende, men altid være inkluderet i videoproduktionens originale pris.

Hvis jeres videoprojekt involverer, at nogen taler hen over videoen som f.eks. i en testimonialfilm eller employer branding video, tilføjer vi også gerne undertekster til videoen.

Når vi er på jeres lokation, kan I ønske lige så mange typer af skud, som I vil (indenfor rimelighedens grænser). Vi siger aldrig nej til en kreativ idé eller et ønske om et omskud, hvis noget ikke blev helt, som I havde ønsket. Vi kvalitetstjekker altid, når vi er på besøg hos jer, og gennem hele optagelsesdagen kommer vi med grundig vejledning til, hvad I skal gøre, for at vi får de bedst mulige optagelser.

Den efterfølgende redigeringsproces er også altid inkluderet i prisen – uanset hvor længe den tager. Hos os vil du aldrig opleve en ændret pris på videoproduktion, hvis processen ender med at tage lidt længere tid end forventet. Vores redigeringsspecialist tager sig god tid til at udvælge de bedste klip fra optagelsesdagen og sammensætte dem på en inspirerende måde, der motiverer seeren til at se hele videoen. Dertil udvælger redigeringseksperten passende baggrundsmusik til projektet, indsætter logo, samt intro og/eller outro alt efter jeres ønske. Når første runde af redigeringsarbejdet er færdigt, vil I altid få mulighed for at komme med eventuelle rettelser og tilføjelser, før projektet færdiggøres, så vi er sikre på, at I er fuldt ud tilfredse med det resultat, I har fået for prisen. Intet projekt er ens, for ingen virksomheder er ens – derfor vil slutresultatet altid se forskelligt ud, se eksempler på vores arbejder her.

Se eksempler på videoproduktion her >

Hvilke ting påvirker en videoproduktions pris?

Selvom vi så vidt muligt altid bestræber os på at have en ensartet pris for professionel videoproduktion, er der visse parametre, der kan forårsage, at prisen ændrer dig.

Hvis du f.eks. ønsker flere optagelsesdage på flere forskellige lokationer, vil prisen være dyrere, end hvis vi kunne klare optagelserne på én dag. Dog vil dit projekt ikke blive dobbelt så dyrt, vi giver nemlig altid en anseelig rabat på yderligere optagelsesdage udover den første. Så vær ikke bange for at vælge flere optagelsesdage, det kan nemlig nemt gøre resultatet endnu bedre, at have flere typer optagelser fra flere forskellige lokationer.

Hvis du gerne vil have flere videoer inkluderet i ét samlet projekt, vil det også koste mere, end hvis du blot vil have en enkelt video. Dog er det også her tilfældet, at vi tilbyder væsentlig rabat på flere videoer udover den første. Din pris vil altså ikke blive fordoblet per yderligere video, du ønsker, men derimod blot stige en smule. Dette er det samme princip, som vi bruger til at udregne en hjemmesides pris afhængigt af, hvor mange undersider, den skal indeholde. Hvis du eksempelvis vil have både en testimonialvideo og profilfilm, kan det derfor også være en fordel at samle flere videoprojekter i én samlet videoproduktion for at holde prisen nede. Du kan prøve vores prisberegner med det samme for at se, hvad det projekt, som du har i tankerne, skal koste.

Hvis du ønsker, at din video skal inkludere et professionelt speak, der forklarer om f.eks. dine produkter, din virksomheds profil eller jeres employer brand, så vil prisen også være en smule højere, da vi skal have involveret en tredjepart i projektet. Dog har vi veletablerede fordelagtige aftaler med både dygtige kvindelige og mandlige speakere, så prisen fortsat kan holdes så lav som muligt.

Din optagelseslokations geografiske placering er også en faktor, der kan påvirke prisen. Som udgangspunkt vil prisen være en smule anderledes afhængigt af, hvor I landet optagelserne foregår. Generelt forsøger vi at holde priserne på et ensartet niveau indenfor Danmarks grænser, men hvis vi f.eks. skal optage på en af dine lokationer i Jylland én dag og på Sjælland dagen efter, vil der være transportomkostninger forbundet med at få vores videohold frem og tilbage, som vil påvirke videoproduktionens pris. Det samme gælder, hvis du har lokationer i udlandet, men ønsker den samme høje standard på tværs af forskellige lokationer. Vi har optaget flere projekter i udlandet, og vi gør det gerne igen, men der vil naturligvis også være transportomkostninger forbundet med dette, afhængigt af hvor I verden din ønskede lokation befinder sig.

Hvis du er nysgerrig efter at vide, hvad dit næste projekt skal koste, så prøv vores prisberegner og få svaret indenfor få minutter. Vi glæder os til at høre om dine tanker og idéer.