SEO Bureau i Århus

Vil du øge din omsætning og kontinuerligt tiltrække nye kunder? Så er SEO absolut en af de bedste langsigtede strategier. Her er arbejdet ikke spildt, for man kan blive ved med at bygge på og fortsætte udviklingen. Vi er et resultatorienteret SEO-Bureau beliggende i Aarhus. Med vores konkrete SEO-strategi og nærværende tilgang til samarbejde, hjælper vi med at øge din omsætning og sørge for, at du er helt i toppen på de vigtigste branche- og produktsøgninger.

Hvad er SEO – og hvorfor bør man investere i det?

SEO er ganske enkelt en forkortelse, der dækker over det engelske begreb ‘Search Engine Optimization’. På dansk oversættes det til ‘søgemaskineoptimering’. Dette koncept indebærer, hvor højt ens hjemmeside rangerer i søgemaskinernes algoritme, og dermed hvilken placering en hjemmeside opnår, når man søger på et bestemt ord, branche, service el.lign.  

Dette har afgørende betydning for, hvornår nye potentielle kunder støder på din virksomhed, når de søger efter en leverandør af dine produkttyper, ydelser eller andet indenfor din branche.  

Som professionelt SEO Bureau hjælper vi vores kunder med at opnå større organisk trafik. Hvor meget trafik, der bliver dirigeret ind på jeres hjemmeside, har en direkte indflydelse på jeres omsætning. Derfor er SEO et af de vigtigste digitale udviklingsområder, man som virksomhed kan investere i.

26%

Mere organisk trafik

78%

Hurtigere websites

78%

Max power

Vil du vide mere om

4,8 på Trustpilot

Hvad vores kunder siger om os

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.

Ole Dalvang

Joint Action

Peter Westfal

Mainfurl

April 2024

Vi valgte for lidt over et år siden at flytte vores website samt SEO og Google ads til Jysk Webbureau. Det har været en rigtig god beslutning på flere måder. 1. Meget agil og hurtig respons på spørgsmål og løsninger som vores virksomhed (Zirocco Aps) har brug for. 2. Altid konstruktiv og imødekommende håndtering på henvendelser. 3. Stor indsigt i website optimering samtidig med at Webflow også er en rigtig god og moderne platform, som ligeledes er let at videreudvikle på for vores egne medarbejdere. 4. Vi har desuden fået virkelig god hjælp til udvikling af videomateriale til SOME, website og messer. Vi kan klart anbefale det virkelig søde team i Aarhus

Brian, Zirocco

Marts 2024

Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Jysk Webbureau. Gode cases og testimonials udgør en vigtig del af vores marketingstrategi, og derfor var det afgørende for os at finde et bureau, der kunne levere professionelle videomaterialer. I samarbejde med Jysk Webbureau har vi fået lavet to video-testimonials, og vi er meget tilfredse med resultatet. Vores samarbejde med bureauet har været en fornøjelse, både hvad angår kommunikationen og hele arbejdsprocessen. Det er nemt at kommunikere med teamet, og de lytter til vores ønsker. Vi ser frem til det fortsatte samarbejde.

Brigitta, Cloud Retail Systems A/S

Marts 2024

De var meget dygtige og professionelle - jeg fik et godt produkt

Allan, Vikar4

Februar 2024

Vi har arbejdet sammen med Jysk Webbureau omkring ny corporate video. Vi har haft en rigtig god dialog, hvor Jysk Webbureau har kommet med mange gode input til optimering af både story board, indhold mm., hvilket vi har sat stor pris på. Den endelige film lever helt op til vores forventninger.

Winnie, JS Proputec

Januar 2024

Fantastisk service og hurtigt support hele vejen igennem. Har fået en meget flot hjemmesiden. Kan kun anbefales.

Stine, By Malling & Jensen

December 2023

Jysk Webbureau er for os en vigtig partner i skabelse af tekst content og generelt gode ideer. Elias og Co er ligeledes super fleksible ifht forskellige ad hoc opgaver. Vi er super glade for samarbejdet.

Peter Niebuhr, WeAreFashionTalents

December 2023

Vi har fået tre employer branding videoer hos Jysk Webbureau. Samarbejdet har kørt let og kemien har været god. Jysk Webbureau har virkelig formået at fange kulturen, ånden og fællesskabet på vores arbejdsplads i de her tre videoer. Vi er yderst tilfredse med resultatet.

Malin, Eltwin

November 2023

Vi har haft Jysk Webbureau til at udvikle vores nye hjemmeside og hold da helt op hvor er den blevet flot!! Ved overgang til et nyt design oplever man altid nogle ting, som ikke virker som de skal i første omgang- og det var også tilfældet her, men vi var i konstant dialog med Niels fra Jysk Webbureau, som gjorde sit yderste til at tingene er forløbet så smertefrit som muligt og havde vores ryg HVER gang. Vi har været særligt tilfredse med den korte responstid på vores henvendelser, både med hensyn til design/implemeteringen samt SEO forbedringer og den tekniske overgang fra tidligere udbyder. Vi kan varmt anbefale Jysk Webbureau - de gutter kan deres kram! - Charlotte Ebbesen, marketing koordinator hos Viking Wind

Charlotte Ebbeson, Viking Wind

November 2023

Fem store stjerner til Jysk Webbureau! Hos Læderiet ApS har vi kun gode erfaringer med dem. De har en fornuftig og professionel tilgang til arbejdet, og er altid meget hjælpsomme. Derudover har de en stor forståelse for vores brand og produkter. Deadlines overholdes altid, og de er gode til at skabe et tæt samarbejde. Vi føler derfor også en høj grad af involvering, og god mulighed for at idéudvikle sammen med dem. Alt i alt er vi meget glade for Jysk Webbureau, og vil til enhver tid anbefale dem til andre.

Emma, Læderiet

November 2023

Der var god kontakt inden optagelsesdagen, og de var super professionelle under optagelsen, hvor de havde alt udstyr med og selv gik rundt og fandt de bedste vinkler. Efter optagelserne har der også været rigtig god kontakt ifbm redigeringerne, og vi fik det endelige resultat hurtigere end forventet. Vi er meget tilfredse med vores video og takker både Mathias og resten af holdet mange gange!

Jeanette, Nutrimin

November 2023

Jysk webbureau har stået for vores nye hjemmeside, Hele processen er drevet af tre dygtige folk, som hver især har deres kompetencer. Det er resulteret i en flot og præsentabel hjemmeside. Jysk webureau kan klart anbefales, hvor især deres kundeservice og samarbejdsvillighed ligger helt i toppen.

Steffen Holm, Linkogas

November 2023

Jysk Webbureau har været et super godt valg for Nordisk Profil A/S. På bedste vis, på nemmeste vis og med en altid professionel tilgang har Jysk Webbureau været det bedste match i arbejdet med nyt website og effektiv seo-strategi. De har leveret en fantastisk indsats med stor forståelse for vores brand og produkter, hvilket er altafgørende for et brugbart resultat. I et tæt samarbejde har vi skabt et nyt website, der understøtter vores kvalitetsprodukter. Men det handler ikke kun om at lave en ny hjemmeside, men også om at vedligeholde den og se på brugernes interaktion mm - og til dette er Jysk Webbureau en virkelig god samarbejdspartner. De har også styrket vores seo-arbejde og forbedret vores placering samt organiske trafik. Deadlines overholdes altid, vi får meget for pengene, og der er ingen skjulte omkostninger eller ekstra betaling, når først en aftale er indgået. Og ikke mindst kan man altid ringe og få hjælp :-) Alt i alt en stor og ærlig anbefaling herfra.

Line, Nordisk Profil

November 2023

5 Stjerner til Jysk Webbureau Vi har lige fået lavet to præsentationsvideoer, vi er super glade for videoerne og deres kvalitet. Vi har gennem hele processen følt et rigtig godt samarbejde med Jysk Webbureau.

Anna, HF Indstri & Marine

September 2023

Via mit job hos Textile Logistics hyrede vi Elias fra Jysk Webbureau til at fremme virksomhedens LinkedIn profil. Elias er en stærk sparringspartner, der til trods for begrænset branche kendsskab i lager og logistik, alligevel har formået at sætte sig rigtig godt ind i tingene og på denne måde få udarbejdet nogle gode opslag til LinkedIn. Han formår for at komme med skarpe vendinger og at gøre læsningen interessant og vigtigst af alt, så sørger han for, at diverse deadlines overholdes. Man føler sig uden tvivl i trygge hænder hos Jysk Webbureau.

Christina, Textile Logistics

September 2023

Vi har haft et godt forløb ved Jysk Webbureau og har igennem hele processen modtaget god vejledning og sparring med hensyn til udarbejdelse af vores nye website. Deres Webflow platform er meget let forståeligt, super brugervenlig og man bliver ikke overladt til sig selv før man er helt tryg ved brugen af det. Ved spørgsmål eller behov for hjælp, er der ligeledes kort svartid. Vi giver Jysk Webbureau vores bedste anbefaling.

Vibeke, Dyrelægegruppen

August 2023

Igennem arbejdet med udvikling af Kabtons hjemmeside kabton.dk, har der fra Jysk Webbureaus side, været stillet kompetent og hurtigt hjælp. Gennem nogle online møder og et par opkald, samt en uges arbejde. Er vi nu nået til en flot og funktionel hjemmeside. Vi er yderst tilfredse med arbejdet og vi er yderst glade for resultatet. Til sidst er det også meget beroligende at vi ikke bare bliver sat på egne hænder, men at Jysk Webbureau holder hånden under os den nærmeste fremtid for at hjælpe til, hvis der er ting vi har brug for hjælp til. Stort skulderklap og tak for et kompetent udført arbejde :)

Lona Sørensen, Kabton

Marts 2023

Et super dygtig og professionelt team der hurtigt forstod vores forretning og hvordan arbejder. Vi har igennem hele processen modtaget god vejleding og sparing af vores idéer til indholdet af vores nye website. Deres Webflow platform er let forstålig og super brugervenlig. Vi giver Jysk Webbureau vores bedste anbefaling.

Keld, Unique Atlantic Seafood

Januar 2023

Samarbejdet med Jysk Webbureau kan beskrives kort og godt: Engageret og effektivt. Vi har i HumanTrust fået hjælp til videoproduktion – fra idéudviklingen til færdigredigeringen og med kyndig fagligt funderet sparring undervejs. Resultatet sad lige i skabet, og vejen derhen var struktureret og professionel. Matias og Daniel er fagligt kompetente og nemme at kunne lide! Prøv dem af 😊

Eva, Humantrust

En effektiv proces skaber mærkbare resultater

Når I vælger Jysk Webbureau som jeres SEO-samarbejdspartner, sørger vi for en gennemført og velplanlagt proces for samarbejdet. Dette sikrer, at vi får fastlagt en konkret strategi, der skaber håndgribelig værdi for jer.

Opstartsmøde

Her præsenterer vi vores indledende søgeordsanalyse, der er relevant for jeres forretning, branche og produkter/services. Efterfølgende afklarer vi i fællesskab relevante parametre, der kulminerer i, at vi formulerer en konkret SEO-strategi for jer.

SEO-arbejdet igangsættes

Vores SEO-eksperter sætter i gang med at producere indhold og forbedre jeres tekniske SEO-fundament. Vi arbejder altid med en samlet strategi baseret på off-page, on-page og linkbuilding, da dette skaber de bedste resultater.

Revision

I får muligheden for at revidere det indhold, der bliver produceret, med henblik på at få jer øverst på udvalgte søgeord. Dertil sætter vi jer ind i de andre tiltag, vi har lavet, så I er helt klar over, hvilke initiativer, der bliver foretaget.

Resultater

Vi rapporterer løbende om udviklingen af jeres SEO-rangering. Således kan I hele tiden følge med i, hvilke resultater, der bliver skabt på baggrund af arbejdet. I vil med stor sandsynlighed også kunne mærke den øgede trafik og kontakt fra interesserede helt af jer selv, i takt med at udviklingen vokser.

FAQ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

A man in a sweater is smiling for the camera.

Brug for rådgivning?

Daniel Lambrecht

+45 69 17 69 10

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incidinut labolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elnut labolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur. Suspendisse varius enim in eros?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscinet. Fususpendisse varius enim in eros?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscinet. Fususpendisse varius enim in eros?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscinet. Fususpendisse varius enim in eros?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscinet. Fususpendisse varius enim in eros?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Beregn din pris på 60 sekunder

Er du nysggerrig på hvad din løsning vil koste? Du er blot få klik fra at få et overslag via vores prisberegner.

Indholdsfortegnelse

Hvad er formålet med SEO?

Formålet er simpelt, som virksomhed ønsker man at være det første, som en potentiel kunde får øje på, når de søger på din branche eller services. Det er uanset om man fokuserer på B2B eller B2C. Alle undersøgelser viser, at klikraten stiger eksponentielt, des højere placering man har.

Klikraten indebærer, hvor ofte der bliver klikket på en given placering på Google, hvilket holdes op mod det samlede antal af søgninger på det pågældende emne. Ser man på den overordnede statistik for samtlige søgninger på Google indikeres det, at placering #1 har en klikrate på 26,21%, #2 har en klikrate på 10,53, #3 har en klikrate på 6,81% osv. Som det ses, formindskes dette tal støt i takt med at placeringen falder.

Formålet med SEO er derfor, at sikre sin virksomhed en så høj placering som muligt på Google, for at forøge klikraten, således at flere potentielle kunder og interessenter ser hjemmesidens indhold.

Hvordan fungerer SEO?

Søgemaskiner såsom Google har algoritmer, der analyserer samtlige hjemmesider ud fra en række kendte og ukendte parametre. De analyser, som algoritmen foretager, bliver benyttet til at vurdere, hvor relevant indholdet er for det pågældende søgeord. De resultater, der vurderes som værende mest relevant for en specifik kombination af ord, er således dem, der ender med at rangere højest. Derudover lægger Googles algoritme stor vægt på det, der kaldes EAT (Ekspertise, Autoritet og Troværdighed). Derfor skal disse også være gennemgående temaer i det indhold, som figurerer på din hjemmeside.

Her på siden gennemgår vi nogle af de elementer, som det er vigtigst at fokusere på, hvis man vil opnå en god organisk placering på Google.

Indhold & Tekstforfatning

Hvis du ikke nævner de rigtige ord og emner på din side, kommer ingen til at finde den. Derfor er det altafgørende, at du har nogle relevante og spændende tekststykker, der relaterer sig til det arbejde, som din virksomhed laver. Dertil kan man optimere sin placering ved at strukturere sit indhold korrekt. Blandt andet skal de søgeord, som udgør de vigtigste emner for din virksomhed, gerne figurere i overskrifterne samt løbende i indholdet. Dog skal man undgå det såkaldte ‘keyword stuffing’, hvilke indebærer at inkorporere søgeordet så mange gange som muligt i en tekstparagraf. Gør man dette, vil det lede til at Google kategoriserer det som et forsøg på at manipulere algoritmen, hvilket i sidste ende vil have en negativ effekt på din ranking. Dermed sagt skal man selvfølgelig bruge søgeordet, det skal blot bruges med omhu og på en måde der reelt er relevant for læseren. Indhold kaldes i SEO-øjemed ofte for on-page SEO, selvom dette begreb også dækker over andre parametre end blot tekst.

Linkbuilding

Dette går hånd i hånd med det førnævnte fokus på EAT. Linkbuilding er et stærkt værktøj til at adskille dig fra andre, som ikke benytter sig af dette trick. Du kan bl.a. benytte linkbuilding til at underbygge argumenter eller videregive nyttig information på din egen hjemmeside. Dette er med til at cementere din ekspertise, og fremvise at der er hold i dine argumenter. Vigtigst af alt er det dog, at andre linker til din side. Derfor er det en god idé at lægge megen flid i at producere noget godt indhold, som er nyttigt og brugbart for andre, da dette vil lede til mere ekstern linking. Linkbuilding er et af de mest afgørende elementer i den del af SEO, der kaldes for off-page SEO.

Teknisk SEO

Dette begreb dækker over en lang række tekniske praksisser, som kun Google kender til fulde. Dog ved vi alligevel meget om, hvad der lægges vægt på, når Googles crawler-værktøjer og algoritme undersøger en hjemmeside. Teknisk SEO dækker bl.a. over: design, UX (brugeroplevelsen), loadingtid, brugervenligheden, sidens kode, at siden kan bruges fra flere enheder og meget andet. Det er f.eks. specielt vigtigt, at den webdesigner, der udvikler jeres hjemmeside, ved hvordan forskellige elementer bedst indekseres, så det er let for algoritmen at forstå elementets formål og indhold. Vi anbefaler, at man får en professionelt uddannet til at optimere disse ting for sig, da det kræver særlige færdigheder for at vide, hvordan man bedst optimerer de tekniske aspekter ved SEO.

Vil du vide mere om, hvordan en gennemført SEO-strategi kan skabe værdi for dig? Vi har både tekniske SEO-specialister og indholdsspecialister, der kan rådgive dig om, hvordan du får mest muligt ud af din SEO-strategi.

Din partner til SEO i Aarhus

Som bureau, der arbejder med SEO fra vores kontor i Aarhus, har vi nemt ved at servicere kunder over hele landet. Med Aarhus’ centrale beliggenhed kan vi nemt køre ud til resten af Jylland og Fyn eller tage færgen til Sjælland. Dertil er vi også særligt glade for at arbejde med kunder, som også hører til i Aarhus. For det betyder nemlig ofte, at der opstår lejligheder til at svinge forbi hinandens kontorer og se den anden parts arbejde. At have en god forståelse for, hvad en samarbejdspartner arbejder med skaber nemlig ofte et rigtig godt udgangspunkt for det videre arbejde. Med en god grundforståelse får man meget nemmere ved at hjælpe med at promovere en virksomheds produkter og services. Jysk Webbureau startede i Aarhus, og vi flyttede i slutningen af 2023 i splinternye lokaler direkte i centrum af byen, mere specifikt på Frederiksgade. Vi giver derfor meget gerne en kop kaffe til kunder eller andre nysgerrige, der har lyst til at svinge forbi kontoret og udforske deres muligheder med SEO eller en ny professionel hjemmeside.

Spar tid og frustrationer ved at vælge et SEO-bureau

Som professionelt SEO Bureau forstår vi udmærket, at det som virksomhedsdrivende kan være svært at finde tid til at prioritere sin digitale tilstedeværelse. SEO og andre digitale discipliner kan være en uoverskuelig affære at skulle forstå, hvis man skal starte helt fra bunden.

Men vi kan fra hjertet sige, at det er ærgerligt at gå glip af de uhyrligt mange fordele, som en velgennemtænkt SEO-strategi kan skabe. Forestil dig at I stedet for at skulle sidde og kæmpe ved telefonen eller på landevejen med at sælge dit produkt, kan kunderne komme til dig helt af sig selv, hvis blot dine online kanaler er opsat korrekt.

Dette kan være din nye virkelighed, hvis du vælger Jysk Webbureau som din troværdige og værdiskabende SEO-partner. Du kan opnå topplaceringer på Google, så kunderne bliver præsenteret for dine produkter og services som det første, når de er på jagt efter en ny udbyder. Udover at en effektiv SEO-strategi skaber mere trafik, bliver denne trafik også til flere konverteringer.

Hvilken værdi skaber SEO specialister?

Selvom det kaldes en SEO-specialist, er det en rolle, der kræver overraskende meget viden og mange forskellige kompetencer. Det handler naturligvis om at kende alt til SEO, men derudover skal SEO-specialister bl.a. også hurtigt kunne danne sig en forståelse for en forretning, vide hvordan andre digitale discipliner påvirker SEO-muligheder, hvilke andre værktøjer man kan udnytte til at skabe bedre SEO-resultater, samt hvordan SEO fungerer på andre platforme udover Google. Google er bestemt den vigtigste platform, da det er her størstedelen af trafikken foregår. Men på andre platforme og søgemaskiner såsom Bing, Yahoo og Sociale Medier er SEO også afgørende. På trods af at disse platforme er mindre vigtige og ofte nedprioriteres, ved alle de bedste SEO-specialister, at selv de mindste detaljer tæller. Vidste du f.eks. at de resultater, du finder, når du søger på f.eks. Facebook, Instagram, LinkedIn og TikTok også i stor grad defineres af SEO? På LinkedIn dukker du f.eks. kun op i søgninger, hvor de pågældende ord, der søges efter, findes på din profil. Hvis du derfor bruger LinkedIn til at gøre opmærksom på dig selv og din virksomhed, kan man derfor med fordel inkludere relevante søgetermer i sin profilbeskrivelse samt i de opslag, man laver. Hvis man så samtidig lejlighedsvis linker til sin hjemmeside fra sin profil en gang imellem, vil dette også have en yderligere positiv effekt på rangeringen på Google. Det er tips som disse, som de færreste kender til, men som en SEO-specialist bør vide, for at kunne sikre en helheds- og resultatorienteret SEO-strategi, der er til gavn for kunderne. Det er netop derfor, du bør vælge Jysk Webbureaus SEO-specialister til at forbedre din placering, vi kender til alle de små kneb og detaljer, som man bør være opmærksom på.

Dit datadrevne SEO-bureau

Vores SEO-arbejde tager altid udgangspunkt i konkret data. Udover, at vi har en masse databaseret erfaringer og viden fra mange års arbejde med SEO, tager vores indledende strategi altid udgangspunkt i jeres nuværende status. Derfra planlægger vi en konkret handlingsplan, og vi tracker løbende udviklingen af jeres placeringer gennem data, så vi ved præcis, hvilken effekt vores indsats og ændringer skaber for jer.

Værktøjer til din SEO indsats

Her finder du en liste over værktøjer og metoder, der gør det let for dig at starte på din rejse mod bedre digital synlighed. Nogle er mere tidskrævende og komplekse end andre, og du vil se de bedste resultater, hvis du vælger en holistisk tilgang, der inkorporerer det hele. Men alle skal starte et sted, og selv hvis du blot laver en lille smule, vil du stadig se væsentlige forbedringer af din placering!  

Vi hjælper dig selvfølgelig hellere end gerne med at varetage hele SEO-projektet og drive jeres udvikling på Google.

Søgeordsanalyse

En søgeordsanalyse bør være et af de første skridt, som man foretager sig i sin stræben efter bedre søgemaskineplaceringer. Her undersøger du, hvilke emner og ord, som dine kunder søger på, når de er på jagt efter dine produkter eller services. Du har måske allerede en idé om, hvilke det drejer sig om, men måske du vil blive overrasket over ord og kategorier, som du ikke havde overvejet.

Teknisk analyse

Til dette punkt anbefaler vi, at I vælger en samarbejdspartner med stærk digital ekspertise med specielt fokus på hjemmesider. Det er vigtigt, at din SEO-partner har indgående kendskab til, hvilke ting der kan hindre Googles crawlerværktøj, og hvordan både frontend og backend opsættes på den mest hensigtsmæssige måde. Vil du selv starte processen, inden du kontakter en professionel? Så kan vi anbefale dig at åbne Google Search Console. Her indsætter du blot din egen URL og bekræfter ejerskab, så kan du se hvorvidt, at alle elementerne på din side er indekseret korrekt. Såfremt at alle elementer er indekserede, betyder det, at det har været muligt for Googles crawlerværktøj at læse alle elementerne, og du har dermed allerede taget det første skridt mod en fuldt SEO-optimeret hjemmeside.

Har du brug for hjælp til det tekniske? Som professionelt SEO Bureau har vi en række specialister, der gerne hjælper dig med at regne ud, hvordan du kommer til tops i din branche ved at udnytte potentialet i SEO.

Google Pagespeed Insights

Dette værktøj fra Google kan give dig et godt basisoverblik over, hvordan din side rangerer ifht. opsætning, SEO, loadingtid og meget andet. Det er ikke fyldestgørende, og du vil opnå meget bedre resultater med eksperter, der ved præcis hvilke parametre, der skal undersøges og lægges vægt på. Men det er et godt sted at starte med at få en grundlæggende idé om, hvor der er plads til forbedring. Derudover giver værktøjet også mulighed for, at du kan udbygge din forståelse af, hvilke elementer på en hjemmeside, der bidrager til at skabe en god oplevelse og god SEO.

Værktøjet kan findes på - https://pagespeed.web.dev/

Anvend en værdifuld markedsføringsstrategi

Selvom SEO kan hjælpe dig til at få flere salg, flere konverteringer og dermed mere omsætning, er det ikke nødvendigvis altid dets primære formål. SEO er nemlig i lige så høj grad et markedsføringsværktøj som det er et salgsværktøj. Den primære grund er, at SEO øger kendskab og synlighed. Med en succesfuld SEO-strategi sker der specifikt det, at kendskabet til din virksomhed forøges blandt din primære målgruppe, og dertil øges jeres synlighed i algoritmen, hvilket vil sige at flere mennesker eksponeres for din virksomheds brand og services. I længden kan det lede til vildt imponerende resultater, samt en organisk omsætning der førhen var helt utænkelig!

En gennemtænkt SEO-strategi, der er udført korrekt, vil sørge for, at jeres brand er ét af de første, som kunderne møder, når de søger efter bestemte services eller produkter. Det leder ikke direkte til salg, men hvis kunderne i jeres målgruppe ser jeres brand som et af de første på Google, vil de være mere tilbøjelige til at associere jeres brand med disse services. Dermed vil I blive en af de første virksomheder, som de tænker på, når de skal bruge den pågældende service – dette kendes også som ‘top of mind’, altså at I er det første kunden forbinder med et bestemt produkt eller service. I fagsprog kendes dette koncept også som ‘brand awareness’ eller ‘brand recognition’.  

For nogle kan dette lyde som en stor satsning, der ikke har garanti for resultater. Men dertil må vi nu engang sige, at sådan er det med enhver salgs- eller markedsføringsstrategi, og hvis nogen fortæller dig andet, så lyver de. For at opnå garanti med sin SEO og markedsføring, er det afgørende at have en partner, der forstår parametrene for succes og ved, hvordan de opnås i praksis. Som professionelt SEO-bureau ved vi præcis, hvordan man eksekverer på en strategi og opnår digital succes med søgemaskineoptimering. I modsætning til andre garanterer vi dig ikke en topplacering på få uger, for det kan ikke lade sig gøre! Dette er blot den barske realitet, men enhver der ved noget om emnet, og ikke bruger det som et billigt salgstrick, ved at det er korrekt. Man kan forbedre sin placering meget på kort tid med en målrettet plan, men de helt gode placeringer øverst på forsiden af Google kræver månedsvis af målrettet indsats for at opnå.  

Men det er slet ikke uopnåeligt, det kræver blot en plan og strategi, og det er derfor, vi er her! Vi har allerede skaffet et væld af kunder i vidt forskellige brancher og størrelser mange placeringer på Googles forreste sider indenfor deres brancher, og vi gør gerne det samme for dig!

Som dit lokale SEO-bureau i Aarhus hjælper vi dig med at lægge en konkret plan, så du kan nå de helt gode placeringer og blive top of mind hos dine forbrugere! Vi lover dig ikke urealistiske resultater, vi fokuserer på konkrete indsatser og målsætninger, og vi holder jeg løbende opdateret på jeres udvikling, så I ved præcis, hvad I får for pengene! Hos os er der ingen billige salgskneb, vi deler gerne vores tidligere resultater med jer, og vi fokuserer målrettet på jeres succeskriterier og sørger for, at I opnår dem.

Vi kan også hjælpe dig i mål med dit næste projekt

Send os en besked med en kort beskrivelse af dine ønsker eller overvejelser. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt, og vi kan sammen afklare dine behov.

Send os en besked

Mange tak for beskeden. Vi vender tilbage hurtigst muligt.
Hovsa! Der skete en fejl ved indsendelsen af formularen.
Prøv igen.