Vi skriver professionelle og værdiskabende tekster til alle jeres digitale platforme

Professionel og målrettet tekstforfatning skaber mere trafik og flere konverteringer. Vi er specialister i at skrive resultatskabende indhold, der sikrer, at du er øverst i kundernes bevidsthed.

Professionel Tekstforfatning

Kontakt tekstforfatter

Elias Søndergård Hem

Tekst udgør størstedelen af indholdet på en almindelig hjemmeside. Det er nok ikke så overraskende for de fleste. Dog udnytter de fleste virksomheder slet ikke det fulde potentiale af tekstligt indhold. Det kan vi sørge for, at du kommer til!

Målretning af dit indhold

Du ved antageligvis nok, hvem din målgruppe er. Men hvordan kommer det til udtryk i dit content? Ved du, hvordan du får dit indhold til at tale direkte til deres behov?

Vi er specialister i at benytte din målgruppedata til at skrive tekst, der skaber mere trafik og fastholder dine kunders interesse. Med den rette kombination af inspirerende tekst og et stimulerende design vil du opleve flere konverteringer, forøget besøgstid og mere trafik. Det eneste det kræver, er en velgennemtænkt strategi for dit tekstlige indhold – og det er vi specialister i.

Hvad er dit formål?

Hvad er formålet med denne tekst? Det er det allervigtigste spørgsmål at stille sig selv, når man skal producere nyt indhold. Hvis ikke din kommunikation er skarp og formålsorienteret, så mister læseren hurtigt interessen igen. Det duer ikke at proppe for mange emner og budskaber ind i dine tekstafsnit – konkret og præcis formidling med et specifikt defineret formål er nøglen til succes.

De rette budskaber

Hvad er det, der gør dig unik, og hvorfor skal kunden vælge lige netop dit produkt? I størstedelen af tekstligt indhold, skal lige netop dette være dit fokus!

I fagsprog kalder vi disse budskaber for USPs (Unique Selling Propositions) og VPs (Value Propositions), og det er disse budskaber, der skal overbevise kunden om, at dine services er det rette valg for dem. Vi forstår at indlejre denne slags budskaber orga nisk i jeres tekst, så kunden bliver taget i hånden og motiveres til at handle hos jer fremfor konkurrenterne.

Hold det kort

Vores anbefaling er til gengæld den helt modsatte. Hold jeres tekst kortfattet. Hvis det bliver for langtrukkent, mister jeres besøgende hurtigt interessen for jeres indhold, og muligheden for en konvertering falder drastisk. Med konkrete budskaber og præcise beskrivelser vil du se en væsentlige forøgelse af brugernes besøgstid på dine platforme.

Vores services

SEO tekst

Kom til tops på Google og få mere inbound salg.

SEO-tekstforfatning er den mest direkte værdiskabende tekstdisciplin. SEO-keywords kan indlejres organisk i produkttekster og servicebeskrivelser, eller der kan laves dedikerede sider med det formål at få jer til tops i søgemaskinerne. Uanset jeres præferencer kan vi optimere jeres integration af keywords i tekst, så I kommer til tops i søgemaskinerne. Vi rangerer selv blandt allerbedste placeringer indenfor vores branche på Google – og vi kan skabe de samme resultater for jer!

Virksomhedsbeskrivelse

Beskrivelse af dine unikke kompetencer skaber opmærksomhed.

Vi skaber inspirerende og salgsfremmende beskrivelser af din virksomhed og jeres services. Hvis du er i tvivl om, hvordan du bedst beskriver dine ydelser for at motivere dine kunder til et køb, er vi dit rette valg af partner.

Vi sørger for at danne os et fyldestgørende indtryk af jeres ydelser, produkter, værdier og kultur. Disse inkorporerer vi organisk i jeres tekst så kunderne får et godt indtryk af jeres brand og bliver mere motiverede til at udforske resten af jeres indhold.

Korrekturlæsning

Styr på grammatikken? Det har vi!

Du har måske allerede skrevet en masse tekst, der matcher dine behov. Men du ved ikke helt, om grammatikken sidder lige i skabet. Vores professionelle tekstforfatter assisterer gerne med kompetent korrekturlæsning, så du kan være sikker på, at dit indhold fremstår professionelt.

E-mail Marketing

Skab gensalg blandt tidligere kunder med målrettet e-mail marketing.

Ligger du inde med et kundekartotek, der bare venter på at blive udnyttet? Vi kan stå for at forfatte målrettede og kortfattede e-mails, der øger dit salg og sørger for, at du forbliver top-of-mind hos dine kunder. Vi beskriver dine gode tilbud og sørger for, at ordlyden motiverer dine forhenværende kunder til endnu engang at se din virksomhed, som branchens bedste udbyder.

Blogindlæg og Whitepapers

Giv konkurrenterne baghjul – Del ud af din viden!

Vil du gerne dele ud af din viden, men du har ikke helt tiden til at sætte dig ned og få det til at ske? Vi tilbyder copywriting om branchespecifikke emner, som du kan benytte til at dele ud af din viden på dine digitale kanaler. Vi tilbyder kompetent tekstforfatning, indhentning af viden og kilder, faktatjek og opsætning af både blogindlæg og whitepapers, som du kan dele på din hjemmeside såvel som sociale medier.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Kontakt os

Undertekster til video

Fasthold dine seeres opmærksomhed.

Ét af vores mest fremtrædende forretningsområder er videoproduktion. Derfor ved vi, at undertekster er med til at fastholde dine besøgendes interesse. Mange ser videoer med lyden slået fra, især på tablet og mobil. Undertekster kan derfor sørge for, at dine videoer bliver set i deres fulde længde, og at dine budskaber trænger igennem.

Sociale Medier

Få flere følgere og større opmærksomhed på sociale medier med inspirerende opslag.

Mangler dine virksomhedsprofiler en kærlig hånd? Måske er din tilstedeværelse på sociale medier sporadisk og ikke specielt konsekvent? Vi kan udarbejde en contentplan og indhold til jeres sociale medier, så I med regelmæssige intervaller kan uploade nye opslag og dermed få en større følgerskare og flere interaktioner.
Vi assisterer med idégenerering, indhentning af informationer, tekstforfatning og lejlighedsvis også med grafisk indhold såsom billede eller video.

Kontakt os

Tak for din henvendelse.

Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at du altid kan fange os på +45 69 17 69 10 mandag til fredag fra 08:00 - 16:00.

Oops! Something went wrong while submitting the form.