Professionel og interesseskabende videoproduktion

Brug video til at gøre dine budskaber til en inspirerende visuel fortælling. Med videocontent kan du dele information om din virksomhed, så det fastholder seernes interesse og samtidig øger dine konverteringsmuligheder. Ønsker du eksempelvis en mere dynamisk, inspirerende og informativ hjemmeside eller mere opmærksomhed på sociale medier så er videocontent vejen frem.

Vi kan producere alle typer videocontent

Hos Jysk Webbureau har vi i flere år produceret videoindhold i et væld af forskellige formater. Derfor ved vi også præcis, hvilke typer indhold der fungerer bedst i forskellige kontekster. Udforsk nogle af dine muligheder her.  

Employer branding

Sæt fokus på hvorfor det er spændende at arbejde i din virksomhed. I en employer branding film hører man ofte eksisterende medarbejdere fortælle om, hvad der gør deres arbejde spændende. Dermed kan nye kandidater danne sig et indtryk af jeres virksomhed, samt hvorfor de bør vælge at søge hos jer frem for konkurrenterne.

Fordele ved employer branding

Giver nye kandidater et reelt indblik i dagligdagen.

Adskiller din rekruttering fra konkurrenternes.

Præsenterer din virksomhed som en god arbejdsgiver.

Profilfilm

Med en profilfilm kan du skabe en visuel fortælling om dit brand, som fastholder seernes interesse. Videoindhold er beviseligt mere interesseskabende end andre typer indhold såsom billeder eller tekst. Derfor er det ideelle format til at iscenesætte sin virksomhed, produkter og ydelser overfor potentielle nye kunder.

Fordele ved profilfilm

Skaber en inspirerende fortælling om jer.

Præsenterer løbende vigtige salgsargumenter.

Viser hvordan I kan skabe værdi.

Andre videotyper

Udover de mest populære videotyper, producerer vi også en masse andre former for videomateriale. Video er et kreativt medie, og vi lader os ikke begrænse af udelukkende at producere indhold, der falder indenfor de foregående kategorier. Så hvis du går med tanker om et kreativt videoprojekt, så rådgiver vi dig gerne og hjælper dig i mål med produktionen.

Fordele ved kreativ videoproduktion

Får dine budskaber til at trænge igennem hos modtageren.

Skaber en inspirerende fortælling om din virksomhed.

Kan bruges til markedsføring på mange forskellige måder.

Beregn din pris på 60 sekunder

Er du nysgerrig på hvad din løsning vil koste? Du er blot få klik fra at få et overslag via vores prisberegner.

Se vores tidligere videoprojekter

Alle referencer

Udforsk hvilke videoprojekter, vi tidligere har lavet for andre virksomheder. Vi har gennem mange år skabt inspirerende visuelt indhold & motiverende fortællinger til virksomheder i vidt forskellige brancher. Derfor kan vi med garanti også lave noget, som passer til din virksomhed & brand.

26%

Mere organisk trafik

78%

Hurtigere websites

78%

Max power

Hvordan er vores videoproces?

Vores formål er, at I skal få det bedst mulige videoindhold. Derfor gennemgår vi altid følgende proces, så vi er sikre på, at kvaliteten altid er i top, og at vi får alle detaljer med i overvejelsesfaserne.

Opstartsmøde

På opstartsmødet fastlægger vi retningen for projektet. Vi får styr på, hvilken type videoprojekt(er) I skal bruge, hvem der skal involveres, og hvor det skal optages. Derudover laver vi en indledende plan for, hvad der skal optages. Vi vejleder jer om de bedste valg ud fra vores tidligere erfaringer.

Optagelser

På den aftalte optagelsesdag sender vi minimum to personer til den aftalte lokation. De vil her bruge den nødvendige tid på at sikre, at de får alle de bedste skud og vinkler. Det kan bl.a. involvere droneskud, interviews, stemningsbilleder og meget andet.  

Klipning og redigering af video

Herefter sætter vi gang i redigeringen, hvor vi klipper og sammensætter de bedste skud fra optagelsen. Vi inkluderer også musik, undertekster, effekter mm. efter aftale med jer, og vi kan f.eks. også lave forskellige versioner. Vi sørger desuden for, at alle valg er i overensstemmelse med jeres brand og ønsker.  

Revision og levering

Når redigeringen er færdig modtager I videoen fra os. Herefter kan I vurdere, om der er noget, I vil have ændret, tilføjet eller fjernet. Når vi har modtaget eventuelle rettelser fra jer, fikser vi dem hurtigt. Herefter modtager I det færdige produkt, og I kan nu dele det på alle relevante platforme.

April 2024

Vi valgte for lidt over et år siden at flytte vores website samt SEO og Google ads til Jysk Webbureau. Det har været en rigtig god beslutning på flere måder. 1. Meget agil og hurtig respons på spørgsmål og løsninger som vores virksomhed (Zirocco Aps) har brug for. 2. Altid konstruktiv og imødekommende håndtering på henvendelser. 3. Stor indsigt i website optimering samtidig med at Webflow også er en rigtig god og moderne platform, som ligeledes er let at videreudvikle på for vores egne medarbejdere. 4. Vi har desuden fået virkelig god hjælp til udvikling af videomateriale til SOME, website og messer. Vi kan klart anbefale det virkelig søde team i Aarhus

Brian, Zirocco

Marts 2024

Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Jysk Webbureau. Gode cases og testimonials udgør en vigtig del af vores marketingstrategi, og derfor var det afgørende for os at finde et bureau, der kunne levere professionelle videomaterialer. I samarbejde med Jysk Webbureau har vi fået lavet to video-testimonials, og vi er meget tilfredse med resultatet. Vores samarbejde med bureauet har været en fornøjelse, både hvad angår kommunikationen og hele arbejdsprocessen. Det er nemt at kommunikere med teamet, og de lytter til vores ønsker. Vi ser frem til det fortsatte samarbejde.

Brigitta, Cloud Retail Systems A/S

Marts 2024

De var meget dygtige og professionelle - jeg fik et godt produkt

Allan, Vikar4

Februar 2024

Vi har arbejdet sammen med Jysk Webbureau omkring ny corporate video. Vi har haft en rigtig god dialog, hvor Jysk Webbureau har kommet med mange gode input til optimering af både story board, indhold mm., hvilket vi har sat stor pris på. Den endelige film lever helt op til vores forventninger.

Winnie, JS Proputec

Januar 2024

Fantastisk service og hurtigt support hele vejen igennem. Har fået en meget flot hjemmesiden. Kan kun anbefales.

Stine, By Malling & Jensen

December 2023

Jysk Webbureau er for os en vigtig partner i skabelse af tekst content og generelt gode ideer. Elias og Co er ligeledes super fleksible ifht forskellige ad hoc opgaver. Vi er super glade for samarbejdet.

Peter Niebuhr, WeAreFashionTalents

December 2023

Vi har fået tre employer branding videoer hos Jysk Webbureau. Samarbejdet har kørt let og kemien har været god. Jysk Webbureau har virkelig formået at fange kulturen, ånden og fællesskabet på vores arbejdsplads i de her tre videoer. Vi er yderst tilfredse med resultatet.

Malin, Eltwin

November 2023

Vi har haft Jysk Webbureau til at udvikle vores nye hjemmeside og hold da helt op hvor er den blevet flot!! Ved overgang til et nyt design oplever man altid nogle ting, som ikke virker som de skal i første omgang- og det var også tilfældet her, men vi var i konstant dialog med Niels fra Jysk Webbureau, som gjorde sit yderste til at tingene er forløbet så smertefrit som muligt og havde vores ryg HVER gang. Vi har været særligt tilfredse med den korte responstid på vores henvendelser, både med hensyn til design/implemeteringen samt SEO forbedringer og den tekniske overgang fra tidligere udbyder. Vi kan varmt anbefale Jysk Webbureau - de gutter kan deres kram! - Charlotte Ebbesen, marketing koordinator hos Viking Wind

Charlotte Ebbeson, Viking Wind

November 2023

Fem store stjerner til Jysk Webbureau! Hos Læderiet ApS har vi kun gode erfaringer med dem. De har en fornuftig og professionel tilgang til arbejdet, og er altid meget hjælpsomme. Derudover har de en stor forståelse for vores brand og produkter. Deadlines overholdes altid, og de er gode til at skabe et tæt samarbejde. Vi føler derfor også en høj grad af involvering, og god mulighed for at idéudvikle sammen med dem. Alt i alt er vi meget glade for Jysk Webbureau, og vil til enhver tid anbefale dem til andre.

Emma, Læderiet

November 2023

Der var god kontakt inden optagelsesdagen, og de var super professionelle under optagelsen, hvor de havde alt udstyr med og selv gik rundt og fandt de bedste vinkler. Efter optagelserne har der også været rigtig god kontakt ifbm redigeringerne, og vi fik det endelige resultat hurtigere end forventet. Vi er meget tilfredse med vores video og takker både Mathias og resten af holdet mange gange!

Jeanette, Nutrimin

November 2023

Jysk webbureau har stået for vores nye hjemmeside, Hele processen er drevet af tre dygtige folk, som hver især har deres kompetencer. Det er resulteret i en flot og præsentabel hjemmeside. Jysk webureau kan klart anbefales, hvor især deres kundeservice og samarbejdsvillighed ligger helt i toppen.

Steffen Holm, Linkogas

November 2023

Jysk Webbureau har været et super godt valg for Nordisk Profil A/S. På bedste vis, på nemmeste vis og med en altid professionel tilgang har Jysk Webbureau været det bedste match i arbejdet med nyt website og effektiv seo-strategi. De har leveret en fantastisk indsats med stor forståelse for vores brand og produkter, hvilket er altafgørende for et brugbart resultat. I et tæt samarbejde har vi skabt et nyt website, der understøtter vores kvalitetsprodukter. Men det handler ikke kun om at lave en ny hjemmeside, men også om at vedligeholde den og se på brugernes interaktion mm - og til dette er Jysk Webbureau en virkelig god samarbejdspartner. De har også styrket vores seo-arbejde og forbedret vores placering samt organiske trafik. Deadlines overholdes altid, vi får meget for pengene, og der er ingen skjulte omkostninger eller ekstra betaling, når først en aftale er indgået. Og ikke mindst kan man altid ringe og få hjælp :-) Alt i alt en stor og ærlig anbefaling herfra.

Line, Nordisk Profil

November 2023

5 Stjerner til Jysk Webbureau Vi har lige fået lavet to præsentationsvideoer, vi er super glade for videoerne og deres kvalitet. Vi har gennem hele processen følt et rigtig godt samarbejde med Jysk Webbureau.

Anna, HF Indstri & Marine

September 2023

Via mit job hos Textile Logistics hyrede vi Elias fra Jysk Webbureau til at fremme virksomhedens LinkedIn profil. Elias er en stærk sparringspartner, der til trods for begrænset branche kendsskab i lager og logistik, alligevel har formået at sætte sig rigtig godt ind i tingene og på denne måde få udarbejdet nogle gode opslag til LinkedIn. Han formår for at komme med skarpe vendinger og at gøre læsningen interessant og vigtigst af alt, så sørger han for, at diverse deadlines overholdes. Man føler sig uden tvivl i trygge hænder hos Jysk Webbureau.

Christina, Textile Logistics

September 2023

Vi har haft et godt forløb ved Jysk Webbureau og har igennem hele processen modtaget god vejledning og sparring med hensyn til udarbejdelse af vores nye website. Deres Webflow platform er meget let forståeligt, super brugervenlig og man bliver ikke overladt til sig selv før man er helt tryg ved brugen af det. Ved spørgsmål eller behov for hjælp, er der ligeledes kort svartid. Vi giver Jysk Webbureau vores bedste anbefaling.

Vibeke, Dyrelægegruppen

August 2023

Igennem arbejdet med udvikling af Kabtons hjemmeside kabton.dk, har der fra Jysk Webbureaus side, været stillet kompetent og hurtigt hjælp. Gennem nogle online møder og et par opkald, samt en uges arbejde. Er vi nu nået til en flot og funktionel hjemmeside. Vi er yderst tilfredse med arbejdet og vi er yderst glade for resultatet. Til sidst er det også meget beroligende at vi ikke bare bliver sat på egne hænder, men at Jysk Webbureau holder hånden under os den nærmeste fremtid for at hjælpe til, hvis der er ting vi har brug for hjælp til. Stort skulderklap og tak for et kompetent udført arbejde :)

Lona Sørensen, Kabton

Marts 2023

Et super dygtig og professionelt team der hurtigt forstod vores forretning og hvordan arbejder. Vi har igennem hele processen modtaget god vejleding og sparing af vores idéer til indholdet af vores nye website. Deres Webflow platform er let forstålig og super brugervenlig. Vi giver Jysk Webbureau vores bedste anbefaling.

Keld, Unique Atlantic Seafood

Januar 2023

Samarbejdet med Jysk Webbureau kan beskrives kort og godt: Engageret og effektivt. Vi har i HumanTrust fået hjælp til videoproduktion – fra idéudviklingen til færdigredigeringen og med kyndig fagligt funderet sparring undervejs. Resultatet sad lige i skabet, og vejen derhen var struktureret og professionel. Matias og Daniel er fagligt kompetente og nemme at kunne lide! Prøv dem af 😊

Eva, Humantrust

FAQ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

A man in a sweater is smiling for the camera.

Brug for rådgivning?

Daniel Lambrecht

+45 69 17 69 10

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incidinut labolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elnut labolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur. Suspendisse varius enim in eros?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscinet. Fususpendisse varius enim in eros?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Vi kan også hjælpe dig i mål med dit næste projekt

Send os en besked med en kort beskrivelse af dine ønsker eller overvejelser. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt, og vi kan sammen afklare dine behov.

Send os en besked

Mange tak for beskeden. Vi vender tilbage hurtigst muligt.
Hovsa! Der skete en fejl ved indsendelsen af formularen.
Prøv igen.

Indholdsfortegnelse

Hvilken type videoproduktion er mest relevant for din virksomhed?

Det kan være vanskeligt at vælge, hvilken type video man bør få produceret, for at få det største udbytte. Som regel afhænger det først og fremmest af, hvilke services, produkter og ydelser jeres virksomhed tilbyder. Men mange andre overvejelser gør sig også gældende, såsom hvilke markedsføringskanaler I bruger, hvilke udfordringer eller muligheder I står overfor i øjeblikket samt hvem jeres kernemålgruppe er.

Mulighederne er mange, men det kan også gøre udvælgelsen svær for virksomheder, der ikke tidligere har udforsket professionel videoproduktion. Vi har stor erfaring med at rådgive om det rette valg af videotype, og det er en normal del af processen for virksomheder, der indgår i et samarbejde med os og ikke i forvejen ved, hvilken slags video de vil have. I sektionen nedenfor kan du læse mere om de forskellige videotyper.

Videoproduktion til erhverv – Inspirér dine nye kunder

Du er garanteret enormt passioneret omkring din virksomhed og jeres produkt. Du kan se alle mulighederne og de mange situationer, hvor dit produkt eller din ydelse kan gøre en stor forskel for f.eks. andre erhvervsdrivende eller privatpersoner. Men måske har de mulige kunder sværere ved at gennemskue det og se de mange muligheder på samme måde, som du kan.

Med videoproduktion til erhverv kan du sørge for, at alle de kreative idéer og anvendelsesmuligheder bliver omsat fra tanker til en håndgribelig visuel fortælling, som kan inspirere nye kunder til at vælge din virksomhed frem for konkurrenterne.

Her kan f.eks. en produktfilm være et godt valg. Med skarpe skud viser vi sammen, hvordan dit produkt kan bruges på alle tænkelige måder. Eller måske sælger du ydelser? I så fald kan en profilvideo eller testimonial være det rette valg. Her kan enten du, en af dine kolleger eller en af jeres nuværende kunder på kort, præcis og motiverende vis fortælle om den værdi, som din virksomheds ydelser skaber.

Kun fantasien sætter grænser for de mange måder, hvorpå man kan skabe inspirerende fortællinger med videoproduktion til erhverv.

Se en profilvideo vi lavede for STEMAS her:

Hvorfor gør videocontent en forskel for din markedsføring?

Det er nok ikke gået manges næse forbi, at videocontent på platforme såsom TikTok, YouTube og Instagram er eksploderet i popularitet i løbet af de seneste par år. Derudover har videoindhold selvfølgelig været populært i mange år forinden. Dette understreger blot, hvor effektivt videocontent er til at skabe fortællinger, præsentere budskaber og fastholde modtagernes interesse. Det samme gør sig netop gældende i erhvervssammenhæng, hvor video kan være et særdeles effektivt redskab til marketing.

Man kan nemlig bruge video som kreativt visuelt indhold til diverse forskellige markedsføringsinitiativer. Vi producerer f.eks. ofte bannerfilm til de professionelle hjemmesider, som

vi laver. Det gør, at når nye kunder lander på din hjemmeside, vil de hurtigt kunne få et indblik i, præcis hvad det er, din virksomhed laver. Skulle de derimod vælge at læse mere om din virksomhed, er der væsentligt større risiko for, at deres interesse ville dale, fremfor hvis de i stedet bliver mødt af en visuel fortælling, der iscenesætter din virksomheds ydelser og kompetencer.

Modsat en bannervideo, som ofte er uden lyd, producerer vi også flere forskellige videotyper, hvori en fortælling inkluderes. Dette kan bl.a. være en rekrutteringsvideo, hvor nye mulige kandidater kan lære mere om, hvordan det er at arbejde hos din virksomhed. Eller det kan være en profilfilm, hvor en repræsentant for din virksomhed fortæller om de ydelser, I tilbyder, og den værdi, som I kan skabe for kunder. Disse kan efterfølgende bruges til at promovere jeres virksomheder på sociale medier såsom LinkedIn, samt på messer eller i annoncer. Heri kan de udgøre et særdeles vigtigt værktøj, da videocontent beviseligt fastholder interessen for en annonce i længere tid, end hvis man blot bruge et billede.

Selv hvis din ønskede videotype ikke står beskrevet her, kan vi helt sikkert hjælpe. Vi glæder os til at høre mere om din vision for brug af videocontent.

Dronevideo skaber et unikt og imponerende udtryk

Som en del af vores komplette videoservice tilbyder vi også at skyde professionel dronevideo. Det kan enten være som enkeltstående ydelse, hvor man kun ønsker film af f.eks. sine faciliteter med en drone til brug i bestemt øjemed. Som regel er det dog som et delelement, når vi for eksempel producerer en profilfilm eller erhvervsvideo. En dronevideo skaber et imponerende udtryk, når man kan se faciliteter, produkter eller områder fra helt nye vinkler, som man aldrig eller sjældent har set før.

Derfor er en dronevideo også en essentiel del af værktøjskassen som video bureau, da det er et filmisk virkemiddel, der virkelig skaber en ’wow-effekt’. Hvilket skaber et vedvarende indtryk hos din målgruppe og gør, at dit nye videoprojekt udstråler professionalisme. Vores certificerede dronefotograf medbringer alt det nødvendige udstyr til at kunne fange de helt rette vinkler for dig. Han følger dine ønsker og kommer samtidig med idéer og råd til, hvordan vi fanger de allerbedste skud. Når du bestiller et videoprojekt hos Jysk Webbureau, følger dronevideo helt automatisk med i prisen, hvis du ønsker det. Derfor kan du trygt booke videoproduktion hos os, hvis du ønsker imponerende dronevideo af dine faciliteter som en del af dit kommende videoprojekt.

Se hvordan droneoptagelserne hos Dansk Eksport Emballage tager sig ud her:

Videoannoncering – Hvordan gør man?

Video kan være et virkelig værdifuldt stykke indhold at benytte, når man laver annoncer om sin virksomhed. Hvis du bruger eller har eksperimenteret med andre typer af annoncering såsom Google Ads eller Meta Ads, så kan videoannoncering på eksempelvis Youtube være et særdeles godt supplement til en sådan strategi. Med videoindhold kan man nemlig fortælle sine budskaber på en måde, der adskiller sig fra mere traditionelle annoncer, hvor der ofte er noget tekst og lejlighedsvis også et billede.

Vi har god erfaring med at bruge i særdeleshed profilfilm og testimonials til at skabe interesse og generere salg gennem annoncering. Især testimonials kan have en overraskende effekt, da folk, som overvejer at købe dit produkt, ofte er mere tilbøjelige til at finde udtalelser fra en af dine eksisterende kunder mere troværdige. Dermed kan du med det rette valg af medie underbygge dine eksisterende budskabers troværdighed og sikre, at nye potentielle kunder vender tilbage til dig frem for at søge hen mod en konkurrent i stedet.

Vores eksperter vejleder dig gerne om format, længde, indhold, valg af annonceringsplatform og alt andet, som du skal vide for at få succes med videoannoncering.

Forskellige typer af videoproduktion

Testimonialfilm

Testimonials er en type af professionel erhvervsvideo, hvor dine besøgende får muligheden for at høre direkte fra en af din virksomheds samarbejdspartnere eller kunder. I en sådan video udforsker man typisk en samarbejdssituation mellem virksomheden og kunden, hvor kunden i positive vendinger og med konkrete eksempler beskriver, hvordan at jeres virksomhed har løst en opgave eller skabt værdi for dem. Denne videotype giver nye potentielle kunder mulighed for at spejle sig i andres erfaringer og vurdere, hvordan din virksomheds ydelser også kan skabe værdi for dem. Det er et effektivt og alsidigt stykke marketingcontent, som kan bruges på både hjemmeside, sociale medier og i salgsmateriale.

Rekrutteringsvideo

I denne videotype interviewer man som regel én eller flere udvalgte medarbejdere i jeres virksomhed. Her beskriver de arbejdsmiljøet, deres opgaver og måske sætter de selv ord på, hvordan det var for dem at starte i virksomheden. Denne videotype kan være særligt relevant, hvis I er ved at opskalere i én af jeres afdelinger og ønsker at få så mange ansøgere som muligt. Hvis man rekrutterer til højt specialiserede roller, kan man med fordel udvælge kolleger, der sidder i en lignende position. Med en rekrutteringsvideo får potentielle kandidater et godt førstehåndsindtryk af jeres arbejdsplads, hvorved de vil være mere tilbøjelige til at vælge din virksomhed fremfor andre mulige konkurrenter.

Profilfilm

En profilfilm er en professionel videotype, hvor seerne introduceres til din virksomheds kompetencer, værdier og ydelser. Der er et væld af muligheder for, hvilke elementer man kan vælge at inkludere i en profilfilm. Hvis din virksomhed f.eks. har flere forskellige lokationer rundt om i landet eller verden kan flere af disse præsenteres. Har I eksempelvis en udpræget CSR-profil kan det også være relevant at lægge vægt på denne. Oftest er det dog en generel introduktion til jeres kompetencer og værditilbud, hvor seerne kan se nogle af jeres medarbejdere i aktion i praksis. En profilvideo kan være et godt udgangspunkt til at inspirere kunder til, hvordan de kan få værdi fra jeres services. Den kan benyttes på både hjemmeside, sociale medier og i diverse former for salgsmateriale i flere år.

Præsentationsvideo

Måske står du overfor at skulle lancere et nyt produkt, en ny ydelse eller et splinternyt initiativ. Eller måske vil du blot sætte fokus på en af dine i forvejen eksisterende services. Uanset hvilket formål du har i tankerne, vil en præsentationsvideo imødekomme dine ønsker. Her kan man sætte spotlight på en specifik ydelse eller et bestemt produktudvalg, som er yderst relevant for din målgruppe. Man kan eksempelvis vælge at have en ekspert med, som udtaler sig om de mange muligheder ved produktet og viser, hvordan det kan virke i praksis. I forbindelse med produktionen af en præsentationsfilm er der altid tale om en individuel vurdering af, hvad der er mest relevant at inkludere. Det er nemlig vigtigt at videoen er specifikt tilrettelagt til jeres virksomheds produkt/ydelse og målgruppe, så den rammer plet I forhold til deres forventninger.

Dette er blot et udvalg af de mest populære videoformater blandt vores kunder. Vi producerer også andre videotyper såsom reklamefilm og bannerfilm. Uanset hvilken type video du har I tankerne til din virksomhed, kan vi med garanti hjælpe dig. Ræk endelig ud, og hør hvordan vi kan hjælpe med at løfte din branding til nye visuelle højder. Er du nysgerrig på prisen, kan du beregne prisen på din video her.

Vores historie med videoproduktion

Hos Jysk Webbureau har vi arbejdet med videoproduktion i lang tid og håndteret et væld af forskelligartede projekter. For nogle år siden begyndte vi for alvor at fokusere på at styrke vores tilbud indenfor videoproduktion. Vi havde længe observeret, hvordan videocontent i mange henseender og på vidt forskellige platforme producerede væsentligt bedre markedsføringsresultater end mange andre indholdstyper. Derfor fusionerede vi med et dedikeret videobureau, som vi havde samarbejdet med længe, for at sikre os, at vi havde den nødvendige expertise in-house til at kunne levere videoprodukter af højeste kvalitet og samtidig kunne tilbyde en konkurrencedygtig pris på videoproduktion. Med disse specialister i huset, fik vores tilgang til videoproduktion en seriøs overhaling med faste processer og tilgange til forskellige typer projekter, som vi sidenhen har testet i praksis et utal af gange.

Hvorfor vælge et erfarent bureau til videoproduktion?

Grundet vores mangeårige erfaring med videoproduktion har vi set både gode og dårlige eksempler på, hvordan videoer kan produceres og efterfølgende anvendes i markedsføring. Derfor indgår rådgivning om både optimal produktion og efterfølgende anvendelse som en fast bestanddel i vores videotilbud. Vi har nemlig en interesse i, at I får mest muligt ud af det indhold, som vi producerer for jer.  

Vi har en helt fast proces, som altid starter med grundig planlægning af optagelsesdagen(e). Her får vi lagt en overordnet plan inklusive storyboard for, hvilke skud der skal filmes, samt hvilke personer der skal involveres. På dagen kommer vores videohold med alt udstyr. Generelt vil de bruge den fastlagte plan som udgangspunkt for dagens struktur, men opstår der god mulighed for at få et spændende skud i kassen, så slår de altid til. Denne kombination af planlægning og udnyttelse af spontane muligheder er det, der ofte fører til de bedste resultater, da det færdige produkt vil føles både autentisk og virkelighedsnært.

Dertil har vores redigeringseksperter værktøjskassen fyldt med filmiske virkemidler og effekter, som de flittigt benytter til at få jeres færdige produkt(er) til at fremstå så moderne som muligt. Det er især i framingen af optagelserne og det efterfølgende redigeringsarbejde, hvor man virkelig kan se forskel på et amatør-projekt og et produkt, som er udført af en professionel.  

Vores videoteam har stor erfaring med at strukturere videoprojekter fra ende til anden. Hvis der skal involveres personer, som ikke er vant til at stå foran et kamera, skal de nok få dem til at føle sig både afslappede og komfortable. Dertil vil de altid med deres intuition hurtigt kunne vurdere, hvilke dele af jeres faciliteter og produkter, der vil gøre sig bedst på kamera.