Vi laver professionelt og interesseskabende videocontent, der passer til jeres formål

Ønsker du en mere dynamisk, informativ og konverteringsoptimeret hjemmeside, så er videocontent vejen frem. Med videoindhold kan du nemmere informere og drage kunderne i den ønskede retning.

0

B2B virksomheder bruger videomarkedsføring

0

Søger videoer for at lære mere om et produkt eller en service

0

Større chance for at rangere højere på Google

Hvordan kan du understøtte din digitale tilstedeværelse med video?

Skab en mere tillidsfuld og salgsfremmende profil med video på tværs af dine digitale kanaler. Undersøgelser viser, at forbrugeren generelt har større engagement til søge informationer igennem videoindhold. I en digital verden, hvor det handler om at følge med de nyeste tendenser, er video et rigtigt godt sted at starte.

Få gratis kreativ sparring omkring jeres næste projekt

Vi elsker at være kreative og tilbyder derfor gratis kreativ sparring omkring jeres næste videoprojekt.

Tak for din henvendelse.

Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at du altid kan fange os på +45 69 17 69 10 mandag til fredag fra 08:00 - 16:00.

Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vi havde et super godt samarbejde med Jysk Webbureau. Lige fra idéfasen til den praktiske udførsel af opgaven havde de fat i den røde tråd og førte os sikkert i gennem forløbet. Vi er meget glade for de film de har lavet til os, og vi vil helt sikkert benytte os af dem igen en anden gang.

Hang On A/S

Christian

Samarbejdet med Jysk Webbureau kan beskrives kort og godt: Engageret og effektivt. Vi har i HumanTrust fået hjælp til videoproduktion – fra idéudviklingen til færdigredigeringen og med kyndig fagligt funderet sparring undervejs. Resultatet sad lige i skabet, og vejen derhen var struktureret og professionel. Matias og Daniel er fagligt kompetente og nemme at kunne lide! Prøv dem af :)

HumanTrust A/S

Eva

Seriøst og kompetent firma som lavede en super flot firmavideo. De har vores bedste anbefalinger.

Micro Nordic

Ulrik

Tillid

Tillid er et vigtig begreb, når I skal ud med et budskab. I en verden med budskaber fra mange organisationer skal man skabe en stærk tillid, så der ikke hersker nogen tvivl om jeres kompetencer og formål.

Salg

Med videoindhold får du en unik mulighed for at udtrykke dig på en måde, som kunderne forstår. Her kan du med de rette ord og billeder øge kundens lyst til at handle med lige netop jer.

Dynamik

For at skabe den rette dynamik kræver det, at man har det styr på tema, budskab og formål. Disse punkter sikrer en video, som giver mening for både dig og seeren.

Forberedelse, planlægning og konkrete mål skaber de bedste videoer

Hos Jysk Webbureau lægger vi stor vægt på forberedelse og planlægning. Det gør vi, da vi ud fra erfaring har fundet den helt rette proces til at kunne skabe inspirerende videoer. Det er vigtigt at have styr på, hvilket budskab og følelse, seeren skal sidde tilbage med, når de har set videoen. De tre begreber vi ser værende særligt relevante for vores kunder er tillid, salg og dynamik. Vi mener, at man i de fleste tilfælde kan drage stor fordel af at involvere disse tanker så tidligt i projektet, som muligt.