Professionel erhvervsvideo skaber bedre branding

En erhvervsvideo kan fremhæve din virksomheds kompetencer og skabe en stærk visuel fortælling. Ved at benytte video til at præsentere dine budskaber kan du fange din målgruppes opmærksomhed og skabe en dybere forbindelse til dit brand. En professionelt produceret erhvervsvideo kan differentiere dig fra konkurrenterne ved at præsentere de egenskaber, der gør jeres virksomhed unik.

Vi kan producere alle typer videocontent

Hos Jysk Webbureau har vi i flere år produceret videoindhold i et væld af forskellige formater. Derfor ved vi også præcis, hvilke typer indhold der fungerer bedst i forskellige kontekster. Udforsk nogle af dine muligheder her.  

Employer branding

Sæt fokus på hvorfor det er spændende at arbejde i din virksomhed. I en employer branding film hører man ofte eksisterende medarbejdere fortælle om, hvad der gør deres arbejde spændende. Dermed kan nye kandidater danne sig et indtryk af jeres virksomhed, samt hvorfor de bør vælge at søge hos jer frem for konkurrenterne.

Fordele ved employer branding

Giver nye kandidater et reelt indblik i dagligdagen.

Adskiller din rekruttering fra konkurrenternes.

Præsenterer din virksomhed som en god arbejdsgiver.

Profilfilm

Med en profilfilm kan du skabe en visuel fortælling om dit brand, som fastholder seernes interesse. Videoindhold er beviseligt mere interesseskabende end andre typer indhold såsom billeder eller tekst. Derfor er det ideelle format til at iscenesætte sin virksomhed, produkter og ydelser overfor potentielle nye kunder.

Fordele ved profilfilm

Skaber en inspirerende fortælling om jer.

Præsenterer løbende vigtige salgsargumenter.

Viser hvordan I kan skabe værdi.

Andre videotyper

Udover de mest populære videotyper, producerer vi også en masse andre former for videomateriale. Video er et kreativt medie, og vi lader os ikke begrænse af udelukkende at producere indhold, der falder indenfor de foregående kategorier. Så hvis du går med tanker om et kreativt videoprojekt, så rådgiver vi dig gerne og hjælper dig i mål med produktionen.

Fordele ved kreativ videoproduktion

Får dine budskaber til at trænge igennem hos modtageren.

Skaber en inspirerende fortælling om din virksomhed.

Kan bruges til markedsføring på mange forskellige måder.

Indholdsfortegnelse

En erhvervsvideo giver dig mulighed for at fremvise dine faciliteter, præsentere dine medarbejdere og skabe tillid hos dine potentielle kunder. Ved at give seerne et indblik i din virksomheds arbejdsmiljø og værdier kan du tiltrække nye kompetente medarbejdere og styrke dit brand som en attraktiv arbejdsplads. Dette kan for eksempel gøres med en testimonialvideo, hvor du interviewer dine kunder for at vise, hvilke konkrete fordele dine produkter eller tjenester kan tilbyde.

Fremhæv din virksomheds kompetencer

Med en erhvervsvideo kan du præsentere dine kompetencer på en engagerende måde. Gennem videoen kan du visualisere, hvordan du kan være en værdifuld samarbejdspartner for dine kunder. Du kan demonstrere dine færdigheder, ekspertise og evne til at løse dine kunders udfordringer.

Vores videoteam er dedikeret til at levere professionelle erhvervsvideoer, der repræsenterer dit brand på bedste vis. Vi tilbyder en komplet produktionsproces, der omfatter idégenerering, udarbejdelse af storyboard, optagelse af høj kvalitet og redigering efter dine ønsker. Vores moderne udstyr og erfarne team sikrer, at din erhvervsvideo lever op til dine forventninger og formidler din virksomheds budskab på en effektiv måde.

Få hjælp til din erhvervsvideo fra Jysk Webbureau

Som din videopartner kan Jysk Webbureau hjælpe dig med at skabe professionelle erhvervsvideoer, der imponerer og engagerer dine seere. Vi forstår vigtigheden af at skabe en imponerende visuel fortælling, der er i overensstemmelse med dit brands identitet og kerneværdier. Vi tilbyder også tilføjelser såsom undertekster, speak og baggrundsmusik, der kan underbygge fortællingen og skabe den rette stemning i din video.

Giv os et kald og lad os tage en uforpligtende snak om, hvilken slags video, vi kan lave for dig. Vi er dedikerede til at hjælpe dig med at styrke din virksomheds branding gennem målrettede og relaterbare præsentationer af jeres budskaber.

Beregn din pris på 60 sekunder

Er du nysggerrig på hvad din løsning vil koste? Du er blot få klik fra at få et overslag via vores prisberegner.