Vi er officielt Webflow Partnere!

Jysk Webbureau er officielt blevet certificeret Webflow Professional Partner. Det betyder, at vi skal leve op til en række krav fra Webflow, som vi er glade for, at vi i dag opfylder.

Hos Jysk Webbureau er vi stolte over, at vi nu kan kalde os Webflow Partnere. Det betyder, at vi har en lang række fordele, som både vi, vores kunder og samarbejdspartnere kan gavne af. Vi udvikler alle vores hjemmesider og webshops i Webflow. Det gør vi, fordi det giver os frihed og unikke muligheder for at skabe enestående designs for vores kunder. Derfor var vi henrykte, da vi fik nyheden om, at vi nu er certificerede Webflow Partnere.

Hvad vil det sige at være en Webflow Partner?

For at kunne blive Webflow Partner skal man gennemgå en lang række certificeringer og eksaminer, som sikrer, at man kan leve op til deres krav om webdesign og udvikling. Disse undersøgelser indebærer tests af eksisterende hjemmesider, som vi har designet og udviklet. Certificeringen fungerer derfor som et kvalitetsstempel for alle forrige og fremtidige projekter, som vi publicerer.

Webflows certificeringer og eksaminer dækker over alle væsentlige dele af webdesign og udvikling. Det handler eksempelvis os web-tilgængelighed, SEO, design og udviklingsmetoder. Disse krav stopper dog ikke når man har opnået certificeringen. Certificeringsstatussen bliver kontinuerligt evalueret, således stilles der fortsat store krav til vores hjemmesiders æstetik, design, tilgængelighed og kode. Derfor kan I hos Jysk Webbureau altid forvente at få produkter af markedets allerhøjeste kvalitet.

Hvad er Webflow?

Webflow er vores fortrukne værktøj, når vi bygger vores kunders hjemmesider. I det store hele er Webflow et webudviklingsprogram og CMS (Content Management System) lidt ligesom Wordpress eller Shopify. Dog tilbyder Webflow en lang række yderligere fordele indenfor design og udvikling.  

Vi bruger designmulighederne i Webflows værktøjskasse til at designe og udvikle vores kunders hjemmesider. Dette foregår som regel i et tæt samarbejde med kunden, hvor vi løbende evaluerer krav og behov. Sådan er vi sikre på, at I får præcis det digitale udtryk, som I ønsker. Efterfølgende sørger vi for, at vores kunder får en grundig gennemgang af Webflows nemme CMS, så de selv kan opdatere og vedligeholde indhold, præcis som I ønsker.

Hvorfor bruger vi Webflow?

Vi har valgt at bruge Webflow til at designe og udvikle alle vores løsninger, da det giver os den fleksibilitet, som vi behøver for at kunne designe hjemmesider af den ypperste kvalitet. Webflow imødekommer vores ønsker om at kunne tilrettelægge hvert enkelt lille element på en hjemmeside, så de fremstår præcis, som vores kunder ønsker dem.  

Udover at vi kan kontrollere, hvordan din løsning kommer til at se ud, har vi også fuld kontrol over dens funktionalitet. Derfor får du en løsning, der passer lige præcis til dine behov, uden at du skal gå på kompromis. Derudover har Webflow også en række fordele, som vores nuværende kunder er glade for, eksempelvis deres brugervenlige redigeringsværktøj.

Kort fortalt opnår vores kunder følgende fordele med en hjemmeside, der er udviklet i Webflow:

  • Lynhurtig hjemmesidehastighed
  • Øget websikkerhed – Lav risiko for indtrængen fra ondsindede tredjeparter (Hackere, virus, malware)
  • Brugervenligt CMS
  • Mulighed for individualiseret tilrettelæggelse af alle elementer på siden
  • Specialudviklede funktioner  
  • Fuldkomment overblik over tredjepartscookies og generel tracking
  • Skalerbar hjemmeside, der beholder sin flotte æstetik, uanset hvilken enhed den besøges fra
  • Opdateringer og ændringer kan tilrettelægges og publiceres på rekordtid
  • Ingen hjemmesidenedbrud
  • Løbende opdateringer af system

Webflow tilbyder altså et hav af unikke muligheder for webdesignere og udviklere. Hvis du vil høre mere om, hvilke fordele du og din virksomhed kan opnå med en Webflow-hjemmeside, så sidder vi altid klar ved telefonen.