Hvad er Webflow?

Webflow er et CMS, hvor man kan skabe lynhurtige hjemmesider med fængende designs. Webflow er også SEO-optimeret, så din hjemmeside kommer til at ligge øverst på Google. Du skal vælge Webflow, fordi det giver dig muligheden for at få en professionel hjemmeside nemmere, hurtigere og billigere end nogensinde. Webflow er velegnet til alle typer af virksomheder, som ønsker et enkelt men effektivt CMS system til deres hjemmeside.

Der er mere end

0

live i Webflow

“Nu har jeg siddet og lavet nogle små tilretninger i Webflow samt tilføjet en nyhed, og jeg er meget tilfreds! Det er virkeligt nemt og intuitivt at bruge, og supersmart hvordan alting er forbundet, så jeg ikke skal opdatere alle mulige steder, og så ser det også rigtigt godt ud. Jeg er meget tilfreds, det er virkeligt godt arbejde!”

Alexander Elgaard Sørensen

//

KM Arkitekter

Jysk Webbureau er eksperter i Webflow

Jysk Webbureau er blandt de førende danske Webflow eksperter med mange års erfaring. Vi kan også hjælpe dig med at lave en ny professionel hjemmeside i Webflow.

Vi tager os af alt fra design og udvikling af hjemmesiden til søgemaskineoptimering, så du kan være tryg og sikker på at få den bedste hjemmeside til din virksomhed.

Så nemt er det at bruge Webflows editor

Webflow giver Komplet designfrihed

Med Webflow har vi frie rammer til at skabe et design, der indkapsler dit brand og skaber en troværdig præsentation til jeres kunder. Uanset hvilke kreative idéer vi eller I måtte få med hensyn til den digitale iscenesættelse af jeres brand, så kan det lade sig gøre! Med Webflow er vi ikke bundet til forældede skabeloner eller obligatoriske plugins. I fællesskab kan vi udvælge præcis de visuelle og tekstlige elementer, som understøtter jeres brandidentitet og fortælling. Sådan kan I være sikre på at få en autentisk visuel identitet, der taler direkte til jeres forbrugeres behov.

I kan få en interaktiv og inspirerende hjemmeside med masser af bevægelige elementer, så jeres besøgende får en oplevelse udover det sædvanlige, når de besøger jeres hjemmeside. Eller I kan få en hjemmeside med et mere simplistisk og stilrent design, der er nemt at overskue for brugerne. Mulighederne er uendelige, og kun fantasien sætter grænser. I kan få tilrettelagt hjemmesiden, præcis som I ønsker, eller vi kan lade kreativiteten få frit løb og skabe et enestående og inspirerende design – Med Webflows designfrihed er det jeres valg!

Vælg det rigtige Content Management System (CMS)

Det er altid vigtigt, at en hjemmeside er opdateret, da mange potentielle kunder vil besøge den og ønsker at se aktuelle informationer. Ligger der forældede informationer på din hjemmeside, kan det skade din virksomheds image og give et dårligt indtryk af den.

Derfor er det vigtigt at vælge et CMS, som medarbejdere nemt kan lave rettelser i, da dette sparer tid og frustrationer. Webflow er et CMS, der opfylder disse krav perfekt, da det er meget intuitivt og nemt at bruge.

Ønsker I at kunne redigere jeres hjemmeside nemmere og hurtigere, så kontakt os idag.

Hvorfor skifter andre virksomheder til Webflow?

Ønsker mere kontrol over deres hjemmeside

Ønsker en højere performance

Ønsker at forbedre UX og engagement på hjemmesiden

Virksomheden planlægger en rebranding

Webflow vs. Wordpress

Når du skal vurdere Webflow kontra WordPress er det først og fremmest vigtigt at notere, at du kan lave nøjagtigt lige gode løsninger i Webflow og i Wordpress. Hvis du skal have en komplet skræddersyet hjemmeside i Wordpress med ren semantisk kode og lynhurtig performance, kræver det dog indgående kendskab til kodning og ofte ville en sådan løsning skulle kodes fra bunden. Dette kan være meget omkostningsfuldt og langsommeligt. Derfor findes der naturligvis andre alternativer såsom Webflow.

Den primære fordel ved Webflow og det, som gør det til det bedste Wordpress alternativ, er, at Webflow har utroligt mange funktioner indbygget som en del af systemet. I Wordpress kræver det eksempelvis et tredjeparts-plugin, hvis du ønsker et nemt og overskueligt overblik over dine SEO-indstillinger, eller hvis du vil bruge en drag and drop page-builder. Med Webflow slipper du helt for denne slags forvirrende funktionalitet.

Drag and drop builder

Indbygget

Kræver plugin

Overskueligt SEO overblik

Indbygget

Kræver plugin

Sikkerhed

Indbygget

Kræver plugin

Automatiske backups

Indbygget

Kræver plugin

Ecommerce funktionalitet

Indbygget

Kræver plugin

Lynhurtig hosting

Inkluderet

Kræver separat hosting-abonnement

Automatiske opdateringer

Intet behov for opdateringer

Kræver plugin

Community

Stort

Gigantisk

Pris for systemet

fra $15 pr. måned (Inkluderer hosting)

Gratis

En low-fidelity visualisering af en Google søgeresultatside med søgningen "Webbureau Aarhus"

Bedre SEO med en Webflow hjemmeside

Vi udvikler hjemmesider i Webflow med semantisk kode, hvilket sikrer, at din hjemmeside er bedre søgemaskineoptimeret end mange hjemmesider med rodet kode.

Semantisk kode betyder, at Webflow strukturerer dine sider på en måde, så de er nemme for søgemaskinerne at forstå. Dette betyder, at du med Webflow får en hjemmeside, der er nemmere at finde for potentielle kunder på internettet.

Da Webflow skaber gode rammer for SEO er det altså det perfekte valg for alle virksomheder, som ønsker en professionel hjemmeside, der rangerer højt på Google.

Hvad er no-code, og hvorfor er det en fordel for dig?

Webflow er et såkaldt no-code værktøj. Dette vil sige, at én, der udvikler hjemmesider i Webflow, ikke behøver at kode. Værktøjet er lavet således, at en webdesigner har en hel brugerflade, der er dedikeret til at udvikle hjemmesider. Skal man have specialfunktioner i almindelige CMS såsom Wordpress kræver det ofte, at ens webudvikler skal kode det fra bunden. Med et no-code værktøj som Webflow slipper man helt for denne proces. Sådan sparer både du og vi tid og penge i udviklingen af jeres hjemmeside. Derfor kan vi tilbyde jer professionelle og enestående markedsledende produkter til en rigtig konkurrencedygtig pris.

Derudover gør Webflow det også nemmere for jer og os at vedligeholde jeres hjemmeside. Med et no-code værktøj kan vi hurtigt tilføje nye sektioner, sider eller indhold, hvis I på et tidspunkt kommer på gode idéer til nye emner eller formater. Ligeledes kan I selv redigere i de eksisterende elementer og indhold helt uden at skulle betale en udvikler for det - så nemt kan det gøres. Vi har endda lavet en guide til, hvordan I selv redigerer indhold i Webflow, og køber I et produkt af os, sørger vi naturligvis også for, at I får en grundig gennemgang inden overlevering af produktet.

I forbindelse med udviklingen af ny hjemmeside, blev jeg sat i forbindelse med Jysk Webbureau. Deres unge energi, deres forståelse og viden om alt det fagtekniske og bagvedlæggende har været en kæmpe hjælp. De er til at få fat i, de er fleksible og kigger gerne forbi, hvis der opstår forespørgsler eller ændringer undervejs i forløbet. De største anbefalinger skal der lyde herfra til Jysk Webbureau.

Metalwo A/S

Helena Sørensen

Vær kreativ med dit indhold i Webflow

Som så mange andre ting er en hjemmeside afhængig af godt indhold for at udleve sit fulde potentiale. Med Webflow er mulighederne for at opsætte og benytte content uendeligt, man kan være utroligt kreativ med, hvordan billeder, videoer, ikoner, tekst og andre elementer benyttes til at skabe et samlet visuelt udtryk. Som webbureau har vi stor erfaring med at være kreative i vores anvendelse af content. Vi sørger for at benytte jeres indhold til at skabe en sammenhængende profil, der stimulerer jeres besøgende og efterlader dem med et positivt indtryk af jeres virksomhed.

Dette kræver dog, at I har den rigtige slags content og nok af det. Som full-service webbureau kan vi naturligvis også hjælpe jer med at producere knivskarpt indhold til alle jeres kanaler. Vi er eksperter i at optage og producere inspirerende videomateriale, der kan give dine besøgende et reelt indblik i din virksomhed. Video kan benyttes både som stemningsskabende baggrundsmateriale eller til at levere et konkret budskab, der relaterer sig til dit brand. Vi kan selvfølgelig også hjælpe med billeder, tekst, grafisk indhold og meget andet, som kan benyttes kreativt i Webflow.

Vi kan også hjælpe dig med Webflow

Tak for din henvendelse.

Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at du altid kan fange os på +45 69 17 69 10 mandag til fredag fra 08:00 - 16:00.

Der skete en fejl...