Et kraftigt CMS system til kreativitet og udvikling

Webflow er et CMS, hvor man kan skabe lynhurtige hjemmesider med fængende designs. Webflow er også SEO-optimeret, så din hjemmeside kommer til at ligge øverst på Google. Du skal vælge Webflow, fordi det giver dig muligheden for at få en professionel hjemmeside nemmere, hurtigere og billigere end nogensinde. Webflow er velegnet til alle typer af virksomheder, som ønsker et enkelt men effektivt CMS system til deres hjemmeside.

Hvad er Webflow?

Webflow er velegnet til alle typer af virksomheder, som søger et enkelt men effektivt CMS system til deres hjemmeside. Det tilbyder en lang række fordele for virksomheder, der ønsker en moderne digital tilstedeværelse. Udforsk dem her:

Brugervenlighed

Med Webflow har det aldrig været nemmere for virksomheder at opdatere og vedligeholde deres sides indhold. Det samme gælder din sides besøgende, som nemt kan finde rundt i det overskuelige og brugervenlige design.

Nemt at navigere rundt på siden.

Overskueligt design.

Fasthold de besøgendes opmærksomhed.

SEO-optimeret

Strukturen i Webflows system samt vores egen opsætning gør, at jeres side og indhold helt automatisk bliver SEO-optimeret. Dette øger jeres chance væsentligt for at komme på forsiden af Google.

Bedre placering på Google.

Kunder kan nemt finde de produkter, de søger.

Øget omsætning.

Performance

Webflow er ét samlet system. Dette betyder, at du helt undgår at skulle bruge f.eks. en masse plugins, som gør din side langsommere og øger loadingtiden. Det sikrer, at færre besøgende forlader siden.

Bedre sidehastighed.

Lavere bounce-rate.

Øget konverteringsrate.

Så nemt er det at bruge Webflows editor

4,8 på Trustpilot

Vores kunder synes Webflow virker strålende

April 2024

Vi valgte for lidt over et år siden at flytte vores website samt SEO og Google ads til Jysk Webbureau. Det har været en rigtig god beslutning på flere måder. 1. Meget agil og hurtig respons på spørgsmål og løsninger som vores virksomhed (Zirocco Aps) har brug for. 2. Altid konstruktiv og imødekommende håndtering på henvendelser. 3. Stor indsigt i website optimering samtidig med at Webflow også er en rigtig god og moderne platform, som ligeledes er let at videreudvikle på for vores egne medarbejdere. 4. Vi har desuden fået virkelig god hjælp til udvikling af videomateriale til SOME, website og messer. Vi kan klart anbefale det virkelig søde team i Aarhus

Brian, Zirocco

Marts 2024

De var meget dygtige og professionelle - jeg fik et godt produkt

Allan, Vikar4

Marts 2024

Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Jysk Webbureau. Gode cases og testimonials udgør en vigtig del af vores marketingstrategi, og derfor var det afgørende for os at finde et bureau, der kunne levere professionelle videomaterialer. I samarbejde med Jysk Webbureau har vi fået lavet to video-testimonials, og vi er meget tilfredse med resultatet. Vores samarbejde med bureauet har været en fornøjelse, både hvad angår kommunikationen og hele arbejdsprocessen. Det er nemt at kommunikere med teamet, og de lytter til vores ønsker. Vi ser frem til det fortsatte samarbejde.

Brigitta, Cloud Retail Systems A/S

Januar 2023

Samarbejdet med Jysk Webbureau kan beskrives kort og godt: Engageret og effektivt. Vi har i HumanTrust fået hjælp til videoproduktion – fra idéudviklingen til færdigredigeringen og med kyndig fagligt funderet sparring undervejs. Resultatet sad lige i skabet, og vejen derhen var struktureret og professionel. Matias og Daniel er fagligt kompetente og nemme at kunne lide! Prøv dem af 😊

Eva, Humantrust

Marts 2023

Et super dygtig og professionelt team der hurtigt forstod vores forretning og hvordan arbejder. Vi har igennem hele processen modtaget god vejleding og sparing af vores idéer til indholdet af vores nye website. Deres Webflow platform er let forstålig og super brugervenlig. Vi giver Jysk Webbureau vores bedste anbefaling.

Keld, Unique Atlantic Seafood

November 2023

5 Stjerner til Jysk Webbureau Vi har lige fået lavet to præsentationsvideoer, vi er super glade for videoerne og deres kvalitet. Vi har gennem hele processen følt et rigtig godt samarbejde med Jysk Webbureau.

Anna, HF Indstri & Marine

November 2023

Jysk Webbureau har været et super godt valg for Nordisk Profil A/S. På bedste vis, på nemmeste vis og med en altid professionel tilgang har Jysk Webbureau været det bedste match i arbejdet med nyt website og effektiv seo-strategi. De har leveret en fantastisk indsats med stor forståelse for vores brand og produkter, hvilket er altafgørende for et brugbart resultat. I et tæt samarbejde har vi skabt et nyt website, der understøtter vores kvalitetsprodukter. Men det handler ikke kun om at lave en ny hjemmeside, men også om at vedligeholde den og se på brugernes interaktion mm - og til dette er Jysk Webbureau en virkelig god samarbejdspartner. De har også styrket vores seo-arbejde og forbedret vores placering samt organiske trafik. Deadlines overholdes altid, vi får meget for pengene, og der er ingen skjulte omkostninger eller ekstra betaling, når først en aftale er indgået. Og ikke mindst kan man altid ringe og få hjælp :-) Alt i alt en stor og ærlig anbefaling herfra.

Line, Nordisk Profil

August 2023

Igennem arbejdet med udvikling af Kabtons hjemmeside kabton.dk, har der fra Jysk Webbureaus side, været stillet kompetent og hurtigt hjælp. Gennem nogle online møder og et par opkald, samt en uges arbejde. Er vi nu nået til en flot og funktionel hjemmeside. Vi er yderst tilfredse med arbejdet og vi er yderst glade for resultatet. Til sidst er det også meget beroligende at vi ikke bare bliver sat på egne hænder, men at Jysk Webbureau holder hånden under os den nærmeste fremtid for at hjælpe til, hvis der er ting vi har brug for hjælp til. Stort skulderklap og tak for et kompetent udført arbejde :)

Lona Sørensen, Kabton

September 2023

Via mit job hos Textile Logistics hyrede vi Elias fra Jysk Webbureau til at fremme virksomhedens LinkedIn profil. Elias er en stærk sparringspartner, der til trods for begrænset branche kendsskab i lager og logistik, alligevel har formået at sætte sig rigtig godt ind i tingene og på denne måde få udarbejdet nogle gode opslag til LinkedIn. Han formår for at komme med skarpe vendinger og at gøre læsningen interessant og vigtigst af alt, så sørger han for, at diverse deadlines overholdes. Man føler sig uden tvivl i trygge hænder hos Jysk Webbureau.

Christina, Textile Logistics

November 2023

Der var god kontakt inden optagelsesdagen, og de var super professionelle under optagelsen, hvor de havde alt udstyr med og selv gik rundt og fandt de bedste vinkler. Efter optagelserne har der også været rigtig god kontakt ifbm redigeringerne, og vi fik det endelige resultat hurtigere end forventet. Vi er meget tilfredse med vores video og takker både Mathias og resten af holdet mange gange!

Jeanette, Nutrimin

September 2023

Vi har haft et godt forløb ved Jysk Webbureau og har igennem hele processen modtaget god vejledning og sparring med hensyn til udarbejdelse af vores nye website. Deres Webflow platform er meget let forståeligt, super brugervenlig og man bliver ikke overladt til sig selv før man er helt tryg ved brugen af det. Ved spørgsmål eller behov for hjælp, er der ligeledes kort svartid. Vi giver Jysk Webbureau vores bedste anbefaling.

Vibeke, Dyrelægegruppen

Januar 2024

Fantastisk service og hurtigt support hele vejen igennem. Har fået en meget flot hjemmesiden. Kan kun anbefales.

Stine, By Malling & Jensen

Februar 2024

Vi har arbejdet sammen med Jysk Webbureau omkring ny corporate video. Vi har haft en rigtig god dialog, hvor Jysk Webbureau har kommet med mange gode input til optimering af både story board, indhold mm., hvilket vi har sat stor pris på. Den endelige film lever helt op til vores forventninger.

Winnie, JS Proputec

November 2023

Jysk webbureau har stået for vores nye hjemmeside, Hele processen er drevet af tre dygtige folk, som hver især har deres kompetencer. Det er resulteret i en flot og præsentabel hjemmeside. Jysk webureau kan klart anbefales, hvor især deres kundeservice og samarbejdsvillighed ligger helt i toppen.

Steffen Holm, Linkogas

November 2023

Fem store stjerner til Jysk Webbureau! Hos Læderiet ApS har vi kun gode erfaringer med dem. De har en fornuftig og professionel tilgang til arbejdet, og er altid meget hjælpsomme. Derudover har de en stor forståelse for vores brand og produkter. Deadlines overholdes altid, og de er gode til at skabe et tæt samarbejde. Vi føler derfor også en høj grad af involvering, og god mulighed for at idéudvikle sammen med dem. Alt i alt er vi meget glade for Jysk Webbureau, og vil til enhver tid anbefale dem til andre.

Emma, Læderiet

November 2023

Vi har haft Jysk Webbureau til at udvikle vores nye hjemmeside og hold da helt op hvor er den blevet flot!! Ved overgang til et nyt design oplever man altid nogle ting, som ikke virker som de skal i første omgang- og det var også tilfældet her, men vi var i konstant dialog med Niels fra Jysk Webbureau, som gjorde sit yderste til at tingene er forløbet så smertefrit som muligt og havde vores ryg HVER gang. Vi har været særligt tilfredse med den korte responstid på vores henvendelser, både med hensyn til design/implemeteringen samt SEO forbedringer og den tekniske overgang fra tidligere udbyder. Vi kan varmt anbefale Jysk Webbureau - de gutter kan deres kram! - Charlotte Ebbesen, marketing koordinator hos Viking Wind

Charlotte Ebbeson, Viking Wind

December 2023

Vi har fået tre employer branding videoer hos Jysk Webbureau. Samarbejdet har kørt let og kemien har været god. Jysk Webbureau har virkelig formået at fange kulturen, ånden og fællesskabet på vores arbejdsplads i de her tre videoer. Vi er yderst tilfredse med resultatet.

Malin, Eltwin

December 2023

Jysk Webbureau er for os en vigtig partner i skabelse af tekst content og generelt gode ideer. Elias og Co er ligeledes super fleksible ifht forskellige ad hoc opgaver. Vi er super glade for samarbejdet.

Peter Niebuhr, WeAreFashionTalents

Beregn din pris på 60 sekunder

Er du nysgerrig på hvad din løsning vil koste? Du er blot få klik fra at få et overslag via vores prisberegner.

Webflow giver Komplet designfrihed

Med Webflow har vi frie rammer til at skabe et design, der indkapsler dit brand og skaber en troværdig præsentation til jeres kunder. Uanset hvilke kreative idéer vi eller I måtte få med hensyn til den digitale iscenesættelse af jeres brand, så kan det lade sig gøre. I Webflow er vi ikke bundet til forældede skabeloner eller obligatoriske plugins. I fællesskab kan vi udvælge præcis de visuelle og tekstlige elementer, som understøtter jeres brandidentitet og fortælling. Sådan kan I være sikre på at få en autentisk visuel identitet, der taler direkte til jeres forbrugeres behov.

A person sitting in front of two computer monitors.
A computer screen with a webflow logo on it.
A computer screen with a webflow logo on it.

Slip kreativiteten løs

I kan få en interaktiv og inspirerende hjemmeside med masser af bevægelige elementer, så jeres besøgende får en oplevelse udover det sædvanlige, når de besøger jeres hjemmeside. Eller I kan få en hjemmeside med et mere simplistisk og stilrent design, der er nemt at overskue for brugerne.  

I kan få tilrettelagt hjemmesiden, præcis som I ønsker, eller vi kan lade kreativiteten få frit løb og skabe et enestående og inspirerende design – Med Webflows designfrihed er det jeres valg!

Mulighederne er uendelige, og kun fantasien og jeres indhold sætter grænser. Derfor hjælper vi også gerne med at skabe professionelt indhold såsom video og tekstforfatning, der kan motivere jeres besøgende til at konvertere og udforske jeres side yderligere.

Hvorfor skifter andre virksomheder til Webflow?

Her får du et indblik i nogle af de årsager, som andre af vores kunder har nævnt som motivation for, hvorfor de skiftede til Webflow i stedet for deres tidligere CMS.

Ønsker mere kontrol over deres hjemmeside

Flere af vores kunder har oplevet udfordringer med at skulle opdatere f.eks. medarbejderbileder, produktbeskrivelser, nyheder el. lign. Her har de ofte skulle have fat i en ekstern partner, som tager betaling for at opdatere deres indhold. Med Webflow kan man selv gøre det på få minutter.

26%

Mere organisk trafik

Ønsker en højere performance

Vi har oplevet kunder, hvor hele deres tidligere hjemmesider eller visse undersider loadede utroligt langsomt. Dette skaber en stor stigning i bounce-raten, hvor besøgende forlader siden, fordi de ikke gider at vente. Dette sker heldigvis ikke med Webflow.

26%

Mere organisk trafik

Virksomheden planlægger en rebranding

I forbindelse med en rebranding er det ofte en god lejlighed til at overveje et systemskifte. Netop fordi at man alligevel skal til at lave sin side helt om, kan man med fordel overgå til et mere moderne system, end den side man fik lavet for mange år siden. Her er Webflow et oplagt valg.

26%

Mere organisk trafik

Ønsker at forbedre UX og engagement på hjemmesiden

En grund vi ofte har mødt er fra kunder, som er træt af, hvor rodet og uoverskuelig deres gamle hjemmeside er. Med Webflow er det nemt at skabe en intuitiv og overskuelig brugerflade, som er nemt for de besøgende at navigere rundt i. Dette forlænger deres besøgstid på sin side.

26%

Mere organisk trafik

Drag and drop builder

Indbygget

Kræver plugin

Overskueligt SEO overblik

Indbygget

Kræver plugin

Sikkerhed

Indbygget

Kræver plugin

Automatiske backups

Indbygget

Kræver plugin

Ecommerce funktionalitet

Indbygget

Kræver plugin

Lynhurtig hosting

Inkluderet

Kræver seperat hosting-abonnement

Automatiske opdateringer

Intet behov for opdateringer

Kræver plugin

Community

Stort

Gigantisk

Pris for systemet

fra $14 pr. måned (Inkluderer hosting)

Gratis

Webflow vs. Wordpress

Når du skal vurdere Webflow kontra WordPress er det først og fremmest vigtigt at notere, at du kan lave nøjagtigt lige gode løsninger i Webflow og i Wordpress. Hvis du skal have en komplet skræddersyet hjemmeside i Wordpress med ren semantisk kode og lynhurtig performance, kræver det dog indgående kendskab til kodning og ofte ville en sådan løsning skulle kodes fra bunden.

FAQ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

A man in a sweater is smiling for the camera.

Brug for rådgivning?

Daniel Lambrecht

+45 69 17 69 10

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incidinut labolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elnut labolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur. Suspendisse varius enim in eros?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscinet. Fususpendisse varius enim in eros?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscinet. Fususpendisse varius enim in eros?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscinet. Fususpendisse varius enim in eros?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscinet. Fususpendisse varius enim in eros?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Bedre SEO med en Webflow hjemmeside

Vi udvikler hjemmesider i Webflow med semantisk kode, hvilket sikrer, at din hjemmeside er bedre søgemaskineoptimeret end mange hjemmesider med rodet kode.

Semantisk kode betyder, at Webflow strukturerer dine sider på en måde, så de er nemme for søgemaskinerne at forstå. Dette betyder, at du med Webflow får en hjemmeside, der er nemmere at finde for potentielle kunder på internettet.

Da Webflow skaber gode rammer for SEO er det altså det perfekte valg for alle virksomheder, som ønsker en professionel hjemmeside, der rangerer højt på Google.

A man wearing headphones sitting in front of a computer.

Hvad er no-code, og hvorfor er det en fordel for dig?

Webflow er et såkaldt no-code værktøj. Dette vil sige, at én, der udvikler hjemmesider i Webflow, ikke behøver at kode. Værktøjet er lavet således, at en webdesigner har en hel brugerflade, der er dedikeret til at udvikle hjemmesider. Skal man have specialfunktioner i almindelige CMS såsom Wordpress kræver det ofte, at ens webudvikler skal kode det fra bunden. Med et no-code værktøj som Webflow slipper man helt for denne proces. Sådan sparer både du og vi tid og penge i udviklingen af jeres hjemmeside. Derfor kan vi tilbyde jer professionelle og enestående markedsledende produkter til en rigtig konkurrencedygtig pris.

Derudover gør Webflow det også nemmere for jer og os at vedligeholde jeres hjemmeside. Med et no-code værktøj kan vi hurtigt tilføje nye sektioner, sider eller indhold, hvis I på et tidspunkt kommer på gode idéer til nye emner eller formater. Ligeledes kan I selv redigere i de eksisterende elementer og indhold helt uden at skulle betale en udvikler for det - så nemt kan det gøres. Vi har endda lavet en guide til, hvordan I selv redigerer indhold i Webflow, og køber I et produkt af os, sørger vi naturligvis også for, at I får en grundig gennemgang inden overlevering af produktet.

Kontakt os i dag for at høre mere om jeres muligheder

Vi er dedikerede til at levere løsninger af høj kvalitet, der hjælper din virksomhed med at skille sig ud online. Giv os et kald eller send os en mail, hvis du har spørgsmål eller bare gerne vil høre mere om hvad vi kan hjælpe med.

Indholdsfortegnelse

Vælg et Webflow bureau til at lave din hjemmeside

Når du vælger et Webflow bureau, kan du forvente en skræddersyet og problemfri oplevelse. Vi lytter til dine behov og visioner og skaber en hjemmeside, der imødekommer dine mål og engagerer dine besøgende. Vores team af designere og udviklere arbejder i harmoni for at sikre, at alle aspekter af din hjemmeside er designet og implementeret professionelt. Vi er eksperter inden for Webflow, og vores mål er at levere en hjemmeside, der imponerer dine besøgende og hjælper dig med at nå dine forretningsmål.

Som et professionelt Webflow bureau er vi specialiseret i at udvikle innovative og brugervenlige hjemmesider. Med Webflows no-code tilgang kan vi skabe hjemmesider, der er moderne, sikre, responsive og tilpasset til dine specifikke behov. Vores erfarne team af webdesignere og udviklere arbejder tæt sammen med dig for at skabe en hjemmeside, der afspejler din virksomheds identitet og engagerer dine besøgende.

Kontakt os i dag for at få en moderne og brugervenlig hjemmeside, der er udviklet af et erfarent Webflow bureau. Vi er dedikerede til at levere løsninger af høj kvalitet, der hjælper din virksomhed med at skille sig ud online. Se vores referencer, hvor du kan udforske vores udvalg af vellykkede Webflow-projekter.

Vi kan også hjælpe dig i mål med dit næste projekt

Send os en besked med en kort beskrivelse af dine ønsker eller overvejelser. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt, og vi kan sammen afklare dine behov.

Send os en besked

Mange tak for beskeden. Vi vender tilbage hurtigst muligt.
Hovsa! Der skete en fejl ved indsendelsen af formularen.
Prøv igen.