forside
/
cases
/

Sikker og komfortabel yachtsejlads

Mainfurl er en skibsudstyrsproducent, som er beliggende i Tørring i Østjylland. Virksomhedens speciale er deres innovative bom til rullestorsejl, som er tilegnet yachts.

Kunden:

Mainfurl

Virksomhedstype:

Skibsydstyrsproducent

Opgave:

Design en løsning til et internationalt marked

Tidsramme:

1 måned

Om MAINFURL

Mainfurl er en skibsudstyrsproducent, som er beliggende i Tørring i Østjylland. Virksomhedens speciale er deres innovative bom til rullestorsejl, som er tilegnet yachts. Bommen gør det væsentligt nemmere for yachtbesætninger at håndtere sejlet, endda selvom der kun er minimumsbesætning ombord. Mainfurls velgennemtænkte bom gør det således mere sikkert for besætninger, der sejler store yachts, og sikrer fuld kontrol med alle dele af processen.

Hjemmesidens centrale funktion er at agere som en en motiverende iscenesættelse af sejlerkulturen, til inspiration for sidens besøgende. Derfor er der lagt ekstra vægt på opsætningen af de mange visuelle virkemidler.
No items found.

Udfordringen

Eksklusiv præsentation af brand

Holdet bag Mainfurl ønskede en hjemmeside, som i højere grad skulle repræsentere deres ikoniske produkt, herunder den udførlige tekniske ekspertise der er lagt i produktets udvikling. Derudover skulle webdesignet være inspirerende for de sejladsinteresserede besøgende. Disse ønsker var sød musik i ørene for os ved Jysk Webbureau, da vi elsker kreative udfordringer, derfor tilgik vi opgaven med stor iver.

Målet

Inspirerende fremvisning af produkt & kultur

Mainfurl ønskede et design, der både skulle være enestående og eksklusivt. Derudover ville virksomheden gerne have, at hjemmesiden skulle være en oplevelse for de besøgende, derfor efterspurgte de en inkorporering af interaktive elementer på hjemmesiden. Her skulle havet og sejlads være de dominerende emner, der skulle føles som en naturligt integreret del af sidens design. Som helhed var hensigten at inspirere de besøgende til at indgå i et aktivt liv med sejlads og hav i centrum. Dertil var det specielt vigtigt at iscenesætte, hvordan Mainfurls bom kunne være med til at gøre denne livsstil både nemmere og mere behagelig.

No items found.

Løsningen

Original visuel iscenesættelse

Resultatet blev til en hjemmeside, hvor der er lagt ligeså megen vægt på detalje og finish, som der er i Mainfurls eget produkt. Brugeren mødes først af en række videoklip, der demonstrerer anvendeligheden af bommen og samtidig promoverer den gennemgående stemning på siden. Baseret på Mainfurls ønsker opbyggedes siden primært af inspirerende visuelt materiale, der iscenesætter brandet og personerne bag virksomheden samt livsstilen som ivrig sejler.

Mainfurl udbad sig interaktive elementer på siden. Derfor adapterede vi en model af bommen til et digitalt format. På modellen kan de besøgende klikke på de strategisk placerede knapper for at få yderligere beskrivelser af, hvordan de forskellige elementer af bommens design tilfører funktionalitet til produktet. Ydermere kan brugeren i kontakt-sektionen se et kort over Mainfurls forhandlere, hvorpå de kan klikke på de hensigtsmæssigt placerede knapper for at få yderligere information herom.

Hjemmesiden iscenesætter således livet som yachtpassioneret individ, blandt andet gennem personificering af de dedikerede individer, der driver virksomheden. Hos Jysk Webbureau er vi stolte over hjemmesidens inspirerende præsentation af Mainfurls brand. Desuden er vi glade for at have hjulpet disse dygtige håndværkere med deres videre arbejde mod at gøre livet nemmere og mere sikkert for yachtejere over hele verden.