forside
/
cases
/

Pålidelighed og rene linjer

Da virksomhedens tidligere hjemmeside var af ældre dato og ikke tidssvarende, var det overordnede formål med den nye side en visuel opdatering og mere responsivitet.

Kunden:

Egholm Rådgivende Ingeniører

Virksomhedstype:

Rådgivende ingeniørfirma

Opgave:

Design med fokus på rene linjer

Tidsramme:

2 måneder

Om Egholm Rådgivende Ingeniører

Egholm Rådgivende Ingeniører beskæftiger sig med traditionelle ingeniørdiscipliner. Indehaver Keld Egholm har udpræget erfaring indenfor byggeri og har siden 1986 arbejdet indenfor ingeniørfaget. Firmaets kernekompetencer er murede konstruktioner og tegltage, men ingeniørvirksomhedens kompetencer og rådgivningsydelser dækker også over traditionelle ingeniørmæssige arbejdsopgaver samt skadesundersøgelser mv. Hos Egholm Rådgivende Ingeniører er kvalitet og pålidelighed i højsædet i ethvert samarbejde.

No items found.

Udfordringen

Da virksomhedens tidligere hjemmeside var af ældre dato og ikke tidssvarende, var det overordnede formål med den nye side en opdatering og mere responsivitet. Helt essentielt for Egholm Rådgivende Ingeniører var det, at deres nye hjemmeside skulle være enkelt og overskuelig for de besøgende. Derfor skulle der også lægges stort fokus på sidens brugervenlighed, således at de besøgende hurtigt og nemt kan finde den viden, som de søger.

Målet

For at efterleve målsætningerne, diskuterede vi løbende forventningerne til hjemmesidens design og funktionalitet med indehaveren. Efterhånden blev retningen for siden lagt, her skulle der især lægges vægt på rene linjer og et minimalistisk design, hvilket skulle assistere i at opnå den ønskede overskuelighed og brugervenlighed.

No items found.

Løsningen

Løsningen blev en stilren side designet efterskandinaviske minimalistiske principper. Designets udformning gør, at brugeren forstår hvert enkelt delelements budskab, uanset om det er tekstuelt eller visuelt. Samtidig undgås det med et sådant design, at den besøgende bliver overvældet af for meget information. Specielt er der fokus på de føromtalte rene linjer. Disse manifesterer sig i designet ved, at tekst og knapper opsættes således at elementerne ikke overlapper. Derimod er de adskilt, og et element starter, hvor et andet slutter. I fællesskab blev vi enige med Egholm Rådgivende Ingeniører om, at dette var et godt stilistisk virkemiddel for virksomheden, hvor præcision er i højsædet. Disse visuelle retningslinjer blev således inkorporeret i det nye design, og resultatet blev en moderne og overskuelig hjemmeside med intuitive navigeringsmuligheder for sidens besøgende.

Vi er glade og tilfredse for samarbejdet med Egholm Rådgivende Ingeniører. For os som designere er det altid spændende at arbejde med kvalitetsbevidste personer, der, ligesom os, går op i æstetik og visuelle udtryk. Derfor er vi specielt glade for, at slutproduktet udstråler den professionalisme og minimalisme, som virksomheden ønskede. Vi er derfor også overbeviste om, at siden vil være til gavn for både Egholm Rådgivende Ingeniører og deres kunder i mange år fremover.

Jysk Webbureau ApS har udviklet og designet en ny hjemmeside for Egholm Rådgivende Ingeniører, en hjemmeside der opfylder vore ønsker om rene linjer og minimalistisk design. En hjemmeside vi er meget tilfredse med og som vi håber, at vore kunder tager godt imod.

Keld Egholm

Indehaver og direktør