forside
/
cases
/

Teambuilding & Sammenhold

OVOTOURS producerer og leverer spændende teambuildingarrangementer for virksomheder og organisationer i alle størrelser. Deres primære ønske var, at de selv vil kunne redigere i det nuværende indhold og tilføje yderligere indhold i takt med, at virksomheden vokser.

Kunden:

OVOTOURS

Virksomhedstype:

Eventbureau med fokus på teambuildingaktiviteter.

Opgave:

Design & udvikling af hjemmeside med specialfunktioner.

Tidsramme:

1 måned

Om OVOTOURS

OVOTOURS producerer og leverer spændende teambuildingarrangementer for virksomheder og organisationer i alle størrelser. Virksomheden drives af et hold passionerede individer, for hvem events og teambuilding er en integreret del af deres livsstil. OVOTOURS’ hold af instruktører besidder et bredt spænd af faglige og praktiske kompetencer. Dette gør dem i stand til at skræddersy teambuildingevents og arrangementer, der passer præcis til de virksomheder, som de samarbejder med. Udover teambuilding, som er OVOTOURS’ kernekompetence, tilbyder virksomheden også andre ydelser i form af eventfotografi og foredrag om trivsel.

No items found.

Udfordringen

OVOTOURS havde bestemte funktionalitetsønsker til deres side, som adskilte sig en smule fra normalen. Deres primære ønske var, at de selv vil kunne redigere i det nuværende indhold og tilføje yderligere indhold i takt med, at virksomheden vokser. Denne funktionalitet var det vigtigste krav, da det er specielt vigtigt for dem, at deres services aldrig fremstår forældede. Ligeledes skal disse arrangement- og eventspecifikationer altid holdes opdaterede, så kunderne kan danne sig et præcist overblik over, hvilken type af event og arrangement der passer bedst til netop deres virksomhed. De forskellige events har overkategorier som i nogle tilfælde skal linke direkte til en side, i andre tilfælde skal de linke til en overside med underkategorier. Dette har vi gjort muligt for OVOTOURS ved brug af specielle funktioner i Webflow.

Målet

OVOTOURS’ side skulle være en indbydende præsentation af virksomhedens kompetencer og ydelser samt holdet, der håndterer virksomhedens events og arrangementer. Det var vigtigt at OVOTOURS’ services er overskuelige og let tilgængelige, således at hjemmesidens besøgende hurtigt kan danne sig et overblik over, hvad OVOTOURS’ teambuildingevents kan gøre for netop deres virksomhed. Ligeledes var det specielt vigtigt at det visuelle materiale fra virksomhedens events blev opsat således, at de besøgende bliver inspireret heraf.

No items found.

Løsningen

OVOTOURS fik en splinterny og velgennemtænkt hjemmeside. Noget af det første som de besøgende mødes af er, at OVOTOURS instruktører er certificeret af BFTL (Brancheforeningen for Teambuilding og Ledertræning), hvilket er med til at højne virksomhedens kredibilitet hos potentielle kunder. Derudover er hjemmesiden designet således, at den er overskuelig for de besøgende med hensigtsmæssige placeringer af visuelt materiale til inspiration for de besøgende samt ‘Call to Acton’ knapper for at opnå konverteringer fra hjemmesidens besøgende

For at efterkomme OVOTOURS’ specifikke ønsker til hjemmesidens funktionalitet udviklede vi deres ‘Ydelser’-kategori således at samtlige ydelser er dynamiske. Det vil sige, at de ikke er fastlåste, derimod kan de redigeres kontinuerligt i takt med, at bestemte ydelser får udvidet deres koncept. Ydermere tilføjede vi såkaldte ‘multi-reference’-felter, som definerer hvilke ydelser der tilhører bestemte kategorier på siden. Disse kan ligeledes redigeres, såfremt at virksomheden skulle ønske at tilføje nye pakkeløsninger til deres ydelser eller at ændre hvilke ydelser, der hører til de forskellige kategorier.

Vi siger tak til Niels fra Jysk Webbureau for en professionel hjemmeside, og ikke mindst hans effektive svartider. Niels har udført alle vores ønsker, og selv givet feedback som har optimeret vores hjemmeside. Vi ser frem til et langvarigt samarbejde med Niels og Jysk Webbureau

Magnus Friis

Markedsførings-, Salgsanvarlig & Instruktør