forside
/
cases
/

Smuk Natur og Glade Gæster

Stjerne Campings nye hjemmeside inspirerer både danske og udenlandske campister til at besøge det smukke område omkring Vejers Strand. Med et moderne design og stort fokus på brugervenlighed løftede vi Stjerne Campings digitale tilstedeværelse til nye højder.

Kunden:

Stjerne Camping

Virksomhedstype:

Campingplads

Opgave:

Imødekommende præsentation af campingplads & omkringliggende område.

Tidsramme:

1 måned

Om Stjerne Camping

Stjerne Camping er beliggende i det naturskønne område ved Vejers Strand i Vestjylland. Campingpladsens idylliske beliggenhed er ideelt for familier og personer, der ønsker at nyde skøn natur og afslapning i smukke omgivelser. Området omkring pladsen byder desuden på spændende aktiviteter for folk i alle aldre.

No items found.

Udfordringen

Den centrale udfordring ved at opdatere Stjerne Campings hjemmeside var at opdatere sidens visuelle design og samtidig beholde den lette adgang til de funktioner, som de besøgende benytter. Her blev det ligeledes overvejet, at hjemmesiden skal udstråle høj kvalitet, således at den er i overensstemmelse med den høje kvalitet, som campingpladsens besøgende forventer af faciliteterne på pladsen. Derudover ønskede Stjerne Camping, at muligheden for cykelferie i området skulle figurere centralt på siden, ligesom at mulighederne i Vejers-området skulle spille en væsentlig rolle på resten af siden.

Målet

Det blev i fællesskab besluttet, at det primære formål med den nye hjemmeside var at etablere en moderne præsentation og iscenesættelse af Stjerne Camping samt områdets omgivelser og aktiviteter. Derudover skulle siden naturligvis være brugervenlig og indeholde de funktioner, som forventes af en campingplads såsom priser, hytte- og pladsinformationer, arrangementer i lokalområdet.

No items found.

For at sikre at de besøgende hurtigt kan danne sig et overblik over bookingmulighederne blev disse placeret som det allerførste i sidens header-sektion (øverste stykke/blikfang på en hjemmeside red.) sammen med et par hensigtsmæssige Call To Action knapper. Dermed kan kunderne hurtigt danne sig et overblik over sidens funktionelle muligheder, og booke.

Størstedelen af siden blev dedikeret til at promovere Stjerne Campings naturskønne omgivelser og den specielle idyl, som eksisterer i det enestående område, der er tæt på både hav og skov. Specielt fokuseres der på områdets store bestand af kronhjorte, da det kun er få steder i landet, hvor man kan få muligheden for at besigtige disse majestætiske dyr. I Oksbøl Krondyrreservat, som er beliggende omkring Vejers, findes en af landets største krondyrbestande. Tæt ved campingpladsen findes nogle pladser, som er kendt som værende nogle af de bedste steder i Europa at se på krondyr. Derfor blev der lagt specielt stor vægt på disse muligheder på hjemmesiden.

Stjerne Campings video, som iscenesætter Vejers området, fik ligeledes fortsat en central placering på siden, da kunderne kan bruge denne som inspiration til deres besøg i området. Derfor linkes der også på hele siden til organisationer og ressourcer, som pladsens gæster kan besøge under deres ophold hos Stjerne Camping.

Vi gav naturligvis også hjemmesidens ‘Aktiviteter’-sektion en fuld overhaling, så de besøgende nemt kan danne sig et overblik over, hvilke aktiviteter de kan deltage i under deres besøg. Det var også vigtigt for Stjerne Camping, som løbende opdaterer denne sektion med de nyeste begivenheder i området.

Fra Jysk Webbureaus side har vi været enormt tilfredse med samarbejdet med Stjerne Camping. Siden er overskuelig og nem at navigere, og funktionaliteten er i top. I særdeleshed er vi dog glade for, at deres nye hjemmesides moderne udtryk indkapsler pladsens sjæl og inspirerersidens besøgende til at ville udforske det naturskønne område ved Vejers Strand.