Velkommen til et professionelt webbureau

Jysk Webbureau holder til i smilets by, Aarhus, her sidder vi til dagligt og udvikler professionelle hjemmesider til mange forskellige virksomheder. Vores speciale er at lave originale hjemmesider med unikke elementer, der sikrer, at du fastholder dine besøgendes interesse og adskiller dig fra konkurrenterne.

A man wearing headphones sitting in front of a computer.

Vælg din rette kombination

Som professionelt webbureau er det afgørende for os, at det arbejde, vi laver, skaber reel værdi for jeres virksomhed. Derfor vælger vi i starten af jeres projekt i fællesskab den rette kombination af produkter. Dermed sørger vi for, at der bliver skabt resultater, når jeres digitale tilstedeværelse får en overhaling. Få et overblik over dine muligheder her:

4,8 på Trustpilot

Hvad siger vores kunder om os?

Nedenfor kan du få et indblik i, hvordan det er at være kunde hos Jysk Webbureau.

Ole Dalvang

Joint Action

Peter Westfal

Mainfurl

April 2024

Vi valgte for lidt over et år siden at flytte vores website samt SEO og Google ads til Jysk Webbureau. Det har været en rigtig god beslutning på flere måder. 1. Meget agil og hurtig respons på spørgsmål og løsninger som vores virksomhed (Zirocco Aps) har brug for. 2. Altid konstruktiv og imødekommende håndtering på henvendelser. 3. Stor indsigt i website optimering samtidig med at Webflow også er en rigtig god og moderne platform, som ligeledes er let at videreudvikle på for vores egne medarbejdere. 4. Vi har desuden fået virkelig god hjælp til udvikling af videomateriale til SOME, website og messer. Vi kan klart anbefale det virkelig søde team i Aarhus

Brian, Zirocco

Marts 2024

Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Jysk Webbureau. Gode cases og testimonials udgør en vigtig del af vores marketingstrategi, og derfor var det afgørende for os at finde et bureau, der kunne levere professionelle videomaterialer. I samarbejde med Jysk Webbureau har vi fået lavet to video-testimonials, og vi er meget tilfredse med resultatet. Vores samarbejde med bureauet har været en fornøjelse, både hvad angår kommunikationen og hele arbejdsprocessen. Det er nemt at kommunikere med teamet, og de lytter til vores ønsker. Vi ser frem til det fortsatte samarbejde.

Brigitta, Cloud Retail Systems A/S

Marts 2024

De var meget dygtige og professionelle - jeg fik et godt produkt

Allan, Vikar4

Februar 2024

Vi har arbejdet sammen med Jysk Webbureau omkring ny corporate video. Vi har haft en rigtig god dialog, hvor Jysk Webbureau har kommet med mange gode input til optimering af både story board, indhold mm., hvilket vi har sat stor pris på. Den endelige film lever helt op til vores forventninger.

Winnie, JS Proputec

Januar 2024

Fantastisk service og hurtigt support hele vejen igennem. Har fået en meget flot hjemmesiden. Kan kun anbefales.

Stine, By Malling & Jensen

December 2023

Jysk Webbureau er for os en vigtig partner i skabelse af tekst content og generelt gode ideer. Elias og Co er ligeledes super fleksible ifht forskellige ad hoc opgaver. Vi er super glade for samarbejdet.

Peter Niebuhr, WeAreFashionTalents

December 2023

Vi har fået tre employer branding videoer hos Jysk Webbureau. Samarbejdet har kørt let og kemien har været god. Jysk Webbureau har virkelig formået at fange kulturen, ånden og fællesskabet på vores arbejdsplads i de her tre videoer. Vi er yderst tilfredse med resultatet.

Malin, Eltwin

November 2023

Vi har haft Jysk Webbureau til at udvikle vores nye hjemmeside og hold da helt op hvor er den blevet flot!! Ved overgang til et nyt design oplever man altid nogle ting, som ikke virker som de skal i første omgang- og det var også tilfældet her, men vi var i konstant dialog med Niels fra Jysk Webbureau, som gjorde sit yderste til at tingene er forløbet så smertefrit som muligt og havde vores ryg HVER gang. Vi har været særligt tilfredse med den korte responstid på vores henvendelser, både med hensyn til design/implemeteringen samt SEO forbedringer og den tekniske overgang fra tidligere udbyder. Vi kan varmt anbefale Jysk Webbureau - de gutter kan deres kram! - Charlotte Ebbesen, marketing koordinator hos Viking Wind

Charlotte Ebbeson, Viking Wind

November 2023

Fem store stjerner til Jysk Webbureau! Hos Læderiet ApS har vi kun gode erfaringer med dem. De har en fornuftig og professionel tilgang til arbejdet, og er altid meget hjælpsomme. Derudover har de en stor forståelse for vores brand og produkter. Deadlines overholdes altid, og de er gode til at skabe et tæt samarbejde. Vi føler derfor også en høj grad af involvering, og god mulighed for at idéudvikle sammen med dem. Alt i alt er vi meget glade for Jysk Webbureau, og vil til enhver tid anbefale dem til andre.

Emma, Læderiet

November 2023

Der var god kontakt inden optagelsesdagen, og de var super professionelle under optagelsen, hvor de havde alt udstyr med og selv gik rundt og fandt de bedste vinkler. Efter optagelserne har der også været rigtig god kontakt ifbm redigeringerne, og vi fik det endelige resultat hurtigere end forventet. Vi er meget tilfredse med vores video og takker både Mathias og resten af holdet mange gange!

Jeanette, Nutrimin

November 2023

Jysk webbureau har stået for vores nye hjemmeside, Hele processen er drevet af tre dygtige folk, som hver især har deres kompetencer. Det er resulteret i en flot og præsentabel hjemmeside. Jysk webureau kan klart anbefales, hvor især deres kundeservice og samarbejdsvillighed ligger helt i toppen.

Steffen Holm, Linkogas

November 2023

Jysk Webbureau har været et super godt valg for Nordisk Profil A/S. På bedste vis, på nemmeste vis og med en altid professionel tilgang har Jysk Webbureau været det bedste match i arbejdet med nyt website og effektiv seo-strategi. De har leveret en fantastisk indsats med stor forståelse for vores brand og produkter, hvilket er altafgørende for et brugbart resultat. I et tæt samarbejde har vi skabt et nyt website, der understøtter vores kvalitetsprodukter. Men det handler ikke kun om at lave en ny hjemmeside, men også om at vedligeholde den og se på brugernes interaktion mm - og til dette er Jysk Webbureau en virkelig god samarbejdspartner. De har også styrket vores seo-arbejde og forbedret vores placering samt organiske trafik. Deadlines overholdes altid, vi får meget for pengene, og der er ingen skjulte omkostninger eller ekstra betaling, når først en aftale er indgået. Og ikke mindst kan man altid ringe og få hjælp :-) Alt i alt en stor og ærlig anbefaling herfra.

Line, Nordisk Profil

November 2023

5 Stjerner til Jysk Webbureau Vi har lige fået lavet to præsentationsvideoer, vi er super glade for videoerne og deres kvalitet. Vi har gennem hele processen følt et rigtig godt samarbejde med Jysk Webbureau.

Anna, HF Indstri & Marine

September 2023

Via mit job hos Textile Logistics hyrede vi Elias fra Jysk Webbureau til at fremme virksomhedens LinkedIn profil. Elias er en stærk sparringspartner, der til trods for begrænset branche kendsskab i lager og logistik, alligevel har formået at sætte sig rigtig godt ind i tingene og på denne måde få udarbejdet nogle gode opslag til LinkedIn. Han formår for at komme med skarpe vendinger og at gøre læsningen interessant og vigtigst af alt, så sørger han for, at diverse deadlines overholdes. Man føler sig uden tvivl i trygge hænder hos Jysk Webbureau.

Christina, Textile Logistics

September 2023

Vi har haft et godt forløb ved Jysk Webbureau og har igennem hele processen modtaget god vejledning og sparring med hensyn til udarbejdelse af vores nye website. Deres Webflow platform er meget let forståeligt, super brugervenlig og man bliver ikke overladt til sig selv før man er helt tryg ved brugen af det. Ved spørgsmål eller behov for hjælp, er der ligeledes kort svartid. Vi giver Jysk Webbureau vores bedste anbefaling.

Vibeke, Dyrelægegruppen

August 2023

Igennem arbejdet med udvikling af Kabtons hjemmeside kabton.dk, har der fra Jysk Webbureaus side, været stillet kompetent og hurtigt hjælp. Gennem nogle online møder og et par opkald, samt en uges arbejde. Er vi nu nået til en flot og funktionel hjemmeside. Vi er yderst tilfredse med arbejdet og vi er yderst glade for resultatet. Til sidst er det også meget beroligende at vi ikke bare bliver sat på egne hænder, men at Jysk Webbureau holder hånden under os den nærmeste fremtid for at hjælpe til, hvis der er ting vi har brug for hjælp til. Stort skulderklap og tak for et kompetent udført arbejde :)

Lona Sørensen, Kabton

Marts 2023

Et super dygtig og professionelt team der hurtigt forstod vores forretning og hvordan arbejder. Vi har igennem hele processen modtaget god vejleding og sparing af vores idéer til indholdet af vores nye website. Deres Webflow platform er let forstålig og super brugervenlig. Vi giver Jysk Webbureau vores bedste anbefaling.

Keld, Unique Atlantic Seafood

Januar 2023

Samarbejdet med Jysk Webbureau kan beskrives kort og godt: Engageret og effektivt. Vi har i HumanTrust fået hjælp til videoproduktion – fra idéudviklingen til færdigredigeringen og med kyndig fagligt funderet sparring undervejs. Resultatet sad lige i skabet, og vejen derhen var struktureret og professionel. Matias og Daniel er fagligt kompetente og nemme at kunne lide! Prøv dem af 😊

Eva, Humantrust

Indholdsfortegnelse

Nærværende webbureau med fokus på professionelle samarbejder

Jysk Webbureaus beliggenhed i Aarhus midt i Jylland gør det nemt for os rejse rundt i landet for at besøge vores partnervirksomheder. Det er vigtigt for os at komme på besøg hos vores kunder for at mærke stemningen i jeres virksomhed og sikre, at vi forstår jeres produkter og identitet til fulde. Vi foretrækker at indlede vores partnerskaber på denne måde, da vi integrerer jeres virksomhedsidentitet i hjemmesideudviklingen for at kunne at levere en autentisk og unik præsentation af jeres organisation.

Derudover byder vi også hellere end gerne på en kop kaffe på vores eget kontor på Frederiksgade 73 i midt i Aarhus C.

Ligeledes tager vi også gerne et online-møde, såfremt dette skulle foretrækkes. Så tøv endelig ikke med at tage fat på jeres lokale webbureau i Aarhus til en uforpligtende samtale om jeres digitale tilstedeværelse.

Resultatorienteret webbureau

I 2021 bruger langt de fleste virksomheder penge på online markedsføring, og det kan være en rigtig lukrativ forretning, hvis det bliver eksekveret korrekt. Dog kan den trafik, I genererer gennem disse kanaler, hurtigt blive en dyr affære, hvis ikke jeres hjemmeside er tilrettelagt til at modtage de besøgende, som bliver ledt ind på siden.

Men fortvivl ej, ved at vælge et kompetent webbureau til at optimere jeres hjemmeside, kan I vende hele situationen. I stedet for at jeres markedsføring går til spilde, vil I pludselig opleve, at I får mere ud af pengene, fordi jeres brugere føler sig inspireret af jeres hjemmesides indhold og funktioner.

Derved bliver brugerne hængende længere, og ligeledes er de mere tilbøjelige til at konvertere og foretage sig lige præcis de handlinger, som I ønsker. Er i klar til at tage styringen og sørge for, at jeres markedsføringskanaler og platforme spiller sammen i en smuk symbiose? Hos Jysk Webbureau, jeres professionelle Webbureau i Aarhus, sørger vi for at optimere jeres digitale platform, så den er ligeså pæn som en solopgang over de smukke jyske kyster. Giv os et kald for en samtale om jeres hjemmeside, vi garanterer, at vi har en masse gode råd oppe i ærmet!

Hvorfor vælge et professionelt webbureau i Jylland?

Ved at vælge et webbureau i Jylland er I garanteret en lokal og nærværende partner. Hos Jysk Webbureau anser vi det som en essentiel del af et godt partnerskab at besøge jeres virksomhed. For når vi skal kreere en hjemmeside til jer, er det vores ønske, at den skal være en digital forlængelse af jeres virksomhedsidentitet. Med denne tilgang kan jeres kunder og andre interessenter få en autentisk digital oplevelse af jeres virksomhed, herunder hvad der gør netop jer specielle. I moderne branding og markedsføring er autenticitet alt! Kunderne er blevet smartere med tiden, og de kan i dag gennemskue tidligere gængse markedsføringsfiduser og kneb. Derfor duer det ikke at prøve at skabe illusioner for kunderne, de skal kunne mærke, at det, som I siger, er ægte!

Hos Jysk Webbureau er vi eksperter i at udvikle responsive og levende hjemmesider, og netop det har afgørende forskel for, om kunderne vælger jeres virksomhed. Hvis jeres besøgende føler, at indholdet på siden taler til dem, og at de samtidig føler sig inspireret af et interaktivt design, er de mere tilbøjelige til at huske jeres brand og vende tilbage igen og igen.

Er I parate til at give jeres digitale tilstedeværelse en overhaling? Kontakt jeres nye webbureau I Jylland for en uforpligtende samtale om, hvordan jeres online profil kan moderniseres og effektiviseres.

Hvad kan et professionelt webbureau hjælpe med?

Hjemmesider

En professionel hjemmeside kræver et gennemarbejdet webdesign. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker, data og vores faglige kompetencer for at skabe en resultatgivende hjemmeside.

Læs mere  om professionelle hjemmesider

Videoproduktion

Video og billeder skal fortælle en historie for at fange dine kunders opmærksomhed. Vi hjælper dig med at udløse netop jeres potentiale.

Læs mere om videoproduktion

SEO

Organiske resultater på Google skaber vi gennem den rette indsigt i relevante søgeord, hvilket formål søgningen reelt har samt eksekvering af en gennemarbejdet SEO-strategi.

Læs mere om SEO

Google Ads

En af de mest effektive salgskanaler er Google Ads. Her finder vi dine nye kunder gennem en aktiv pull strategi som tager afsæt i Machine learning.

Læs mere om Google annoncering

Beregn din pris på 60 sekunder

Er du nysggerrig på hvad din løsning vil koste? Du er blot få klik fra at få et overslag via vores prisberegner.