Hvad er jeres rette kombination?

Hvad er jeres rette kombination?

Opnå konkrete resultater med en struktureret tilgang til online tilstedeværelse.

Digital udvikling skal skabe nye muligheder, mere opmærksomhed og fremme jeres virksomheds målsætninger.

Derfor har vi valgt at fokusere på de mest værdiskabende digitale discipliner og skære alt det overflødige fra.  

Vi har gennem de seneste år nøje analyseret, hvilke online redskaber og fokusområder, der har skabt de bedste resultater for vores kunder. Med udgangspunkt heri, har vi udarbejdet et konkret framework, som vi benytter til at skabe værdi for vores kunder.

Design

Den åbenlyse værdi i et originalt og visuelt stimulerende design er, at det skaber en unik præsentation af jeres brand og kompetencer. Vores designs baseres aldrig på skabeloner, men designes derimod fra bunden og tilpasses specifikt til jeres virksomhed, målgruppe og ønsker. En inspirerende visuel profil skaber positive associationer hos modtagerne og cementerer jeres tilstedeværelse i deres underbevidsthed.

Men derudover peger alle undersøgelser på, at et velgennemtænkt og brugervenligt design har stor indflydelse på brugernes adfærd, når de besøger jeres hjemmeside. Med en gennemtænkt brugerflade får man flere konverteringer, højere besøgstid og færre frustrationer – og det er noget der kan ses på bundlinjen!

Indhold

Spændende indhold er det, der fastholder jeres kunders interesse, når de besøger jeres digitale platforme. Her har specielt videocontent over de seneste par år vist sig at være det dominerende format, da seerne bliver visuelt stimuleret samtidig med at de får en overskuelig præsentation af jeres udvalgte relevante budskaber. Vi har udpræget erfaring med at producere inspirerende videoer med vidt forskellige formål såsom kundeudtalelser, rekrutteringsfilm og produktionsfilm. Vi hjælper også gerne jer med at visualisere jeres virksomheds unikke egenskaber!

Ligeledes kan fængende tekst skabe interesse hos jeres kunder – men primært hvis indholdet giver læserne konkret værdi, som de kan bruge til noget. Her kan især informative formater som blogindlæg, guides og præcise servicebeskrivelser skabe nye leads og gode resultater. Når vi skriver alt teksten på en hjemmeside, udarbejder vores content-eksperter en målrettet tone-of-voice og inkorporerer både Unique Sales Propositions, Value Propositions samt jeres kerneværdier organisk i alt indholdet. Så kan I være sikre på, at jeres besøgende får al den nødvendige og salgsfremmende information serveret på en overskuelig og letforståelig måde.

Synlighed

Hvis ingen besøger jeres platforme, opnår I sjældent de ønskede resultater.

Dette er vores filosofi for digital synlighed. Vi har valgt at specialisere os i Google Ads og SEO, da vi observerede, at det var herigennem vi kunne skabe allermest værdi for vores kunder. Med en strategi, der kombinerer begge discipliner, kan I sørge for, at jeres kernemålgruppe kontinuerligt bliver eksponeret for jeres brand og vigtigste budskaber. Dette skaber større genkendelighed blandt potentielle kunder, og I vil opleve øget trafik, flere køb/konverteringer og flere tilbagevendende kunder.  

Vi skyder ikke med spredehagl når det kommer til digital synlighed, vi målrettet kampagner og indsatser, så de rammer jeres primære målgruppe. For vi har ingen interesse i at skabe en masse eksponering til de forkerte mennesker - jeres synlighedsstrategi skal føre direkte til flere målbare salg og konverteringer!

Man kan vælge mange forskellige strategier for at opnå synlighed, men vi er overbeviste om, at vores skaber mest værdi for pengene – hvilket jo er, hvad det hele drejer sig om.

Vil I også have den helt rette kombination til jeres virksomhed?  

Kontakt Os – Så afklarer vi sammen, hvordan vi kan sammensætte en strategi, der skaber værdi for jer.

Vi kan også hjælpe dig i mål med dit næste projekt

Send os en besked med en kort beskrivelse af dine ønsker eller overvejelser. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt, og vi kan sammen afklare dine behov.

Send os en besked

Mange tak for beskeden. Vi vender tilbage hurtigst muligt.
Hovsa! Der skete en fejl ved indsendelsen af formularen.
Prøv igen.