Ny hjemmeside – Moderne hjemmeside leverandør

Går du med overvejelser om en ny hjemmeside? Måske trænger din digitale tilstedeværelse til en overhaling, så dine kunder bliver inspireret af din online branding. Jysk Webbureau er din digitale samarbejdspartner, med den rette kombination af Design, Indhold og Synlighed sørger vi for, at du får den forreste placering i dine kunders bevidsthed og bliver det foretrukne valg indenfor din branche.

78%

gennemsnitlig stigning i sidehastighed efter en hjemmeside flyttes til Webflow

Investeringer der giver mening

Sikker og komfortabel yachtsejlads

Den helt rigtige kombination

Kultur, fest og Webdesign

Botilbud for døve og personer med høretab

Smuk Natur og Glade Gæster

Her bliver man inspireret

En loyalitetsapp til din kantine

Skær igennem kompleksiteten

Automation & projektledelse

Sikker, nem og stressfri flytning

Hvad skal en ny hjemmeside indeholde?

Niels Høgh Høiberg som er Webudvikler hos Jysk Webbureau, sidder ved sin arbejdsstation og smiler imens han udvikler en hjemmeside

Kontakt en webdesigner

Niels Høgh Høiberg

En virksomheds hjemmeside kan have vidt forskellige formål afhængig af branche, profil og formål. Dog er en hjemmeside ofte, det første kunderne møder, når de undersøger bestemte produkter eller services. Derfor er det helt afgørende for et firmas succes, at hjemmesiden giver potentielle kunder et indbydende førstehåndsindtryk. Herunder præsenterer vi de vigtigste faktorer, der er afgørende for, om din nye hjemmeside skaber de resultater, som du ønsker.

Konverteringsoptimering

Når du får besøgende på din hjemmeside, er formålet selvfølgelig at få dem til at foretage sig de handlinger, som du ønsker. Derfor skal indholdet på en ny hjemmeside tilrettelægges med det specifikke formål for øje. Det handler om at henlede målgruppens opmærksomhed på bestemte elementer, såsom f.eks. tilmeldelse til et nyhedsbrev, købsmuligheder, en kontaktformular eller lignende, dette formål varierer ofte en del afhængigt af branche og virksomhedsprofil. Her spiller designet en stor rolle, da muligheden for konverteringer kan styrkes væsentligt ved at lave underbevidst nudging med: ‘call-to-actions', attention-grabbers og interaktioner.  Læs mere om konverteringsoptimering.

Troværdighed

Med den rette kombination af design og indhold kan du højne din troværdighed hos sidens besøgende. Ved at introducere kundecases, referencer eller andet testimonial-indhold som et af de første segmenter på siden, vil potentielle kunder hurtigt kunne danne sig et overblik over, hvordan din virksomhed kan skabe værdi for dem. Dette leder ofte til, at de fatter større interesse for dine services og bruger mere tid end normalt på at udforske din sides indhold. Dertil hjælper et moderne og tidssvarende design med at opbygge troværdighed, da det underbevidst fortæller de besøgende, at du følger med den digitale udvikling og markedets trends. Vi har stor erfaring med at rådgive om optimering af digitale profiler, så du skaber et troværdigt førstehåndsindtryk.

Interaktivitet

I 2023 duer det ikke længere at en ny hjemmeside blot er en kedelig statisk side med udelukkende tekstligt indhold. De besøgende skal stimuleres, og det gøres bedst med interaktivt indhold, som findes i mange størrelser og former. Først og fremmest kan en dygtig webdesigner sørge for, at der integreres bevægelighed i forskellige sektioner på din hjemmeside. Ligeledes kan de indbygge funktioner såsom hover-effekter på knapper og zoom-effekter på billeder, som underbevidst gør en ny hjemmeside mere ‘levende’. Dertil kan man interaktivt indhold benyttes til at højne kundernes engagement. Her er videocontent helt afgjort det indholdsformat, som besøgende interagerer mest med. Video er et appellerende format, der fastholder seerens interesse og serverer dine kernebudskaber på en letforståelig måde til dem. Dette er med til at sikre, at din sides besøgende får en mindeværdig oplevelse, og at dit brand forbliver i toppen af deres bevidsthed.

Responsivitet

Nutildags foretages over halvdelen af hjemmesidebesøg fra mobile enheder. Derfor er det afgørende, at din nye hjemmesides æstetiske udtryk er lige appellerende på samtlige enheder, uanset skærmstørrelse. Vi benytter Webflow til at udvikle vores hjemmesider, og her tilpasses skaleringen til forskellige skærme helt automatisk, så dine besøgende får en stimulerende oplevelse, uanset hvilken enhed de besøger din hjemmeside fra. læs mere om responsivt webdesign.

Søgemaskineoptimering (SEO)

For at du får besøgende på en ny hjemmeside, skal den naturligvis være søgbar, så potentielle kunder kan finde vej dertil. SEO-optimering har mange aspekter, bl.a. skal dit indhold være tilpasset med de rette søgeord og den tekniske opsætning skal være korrekt, således at f.eks. meta tags og URLs er nemme for Googles algoritme at forstå, så dine undersider bliver indekseret korrekt. Det kan lyde kompliceret ved første øjekast, men det kan heldigvis ordnes hurtigt, og vores eksperter hjælper dig gerne med at komme godt i gang.

Få gratis sparring omkring jeres næste projekt

Vi ringer dig op til en helt uforpligtende snak om din forretning og hvordan vi kan hjælpe jer.

Tak!

Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Hvis du har nogen spørgsmål kan du altid fange os på +45 69 17 69 10 mandag til fredag fra 08:00 - 16:00.

Der gik noget galt...

Hvilket CMS skal du vælge til en ny hjemmeside?

Et CMS (Content Management System) er det system, som din hjemmeside bygges i, og som du og dine medarbejdere efterfølgende skal bruge til at opdatere og vedligeholde hjemmesiden. Derfor er det vigtigt, at du får et letanvendeligt system, som ikke komplicerer arbejdsdagen for dig og dine kolleger. Derudover har dit valg af system også betydning for din datasikkerhed samt din sidehastighed og SEO. Det kan være svært som udenforstående at gennemskue, hvilket system der er bedre end andre, og hvorfor præcis det er tilfældet.  

Hos Jysk Webbureau benytter vi udelukkende udviklingsværktøjet og CMS-værktøjet Webflow. Webflow er et af de mest moderne udviklingsværktøjer, hvor mange processer, som tidligere var meget besværlige, er blevet integreret og strømlinet. I et af de mest brugte systemer, Wordpress, skal man f.eks. ofte downloade en masse plugins for at opnå bestemte former for funktionalitet og et moderne interaktivt design. Dette kan have konsekvenser for din sides sikkerhed, da Wordpress selv ikke administrerer plugins, og de kan derfor være lettere at kompromittere for ondsindede tredjeparter. Derudover kan der være flere omkostninger forbundet med ekstra plugins, da tredjeparterne, der udvikler dem, ofte tager et beløb for plugin-licensen. Webflow er derimod et lukket system, hvor virksomheden står inde for al sikkerheden. Ligeledes er al funktionalitet integreret i basisproduktet, og man vil derfor aldrig opleve ekstra omkostninger senere i forløbet.  

Udvalgte referencer

Aarhus Volume

Nordisk Profil

En professionel hjemmeside skaber mindeværdig branding

Uanset om du fokuserer på en konkret lokal målgruppe eller om du har store internationale ambitioner, ønsker du antageligvis at dine kunder husker dit brand, og vender tilbage når de igen har brug for dine services. Derfor er det essentielt, at dit brand er ét man husker. I denne proces spiller din digitale profil en stor rolle. Når kunderne interagerer med dine online platforme skal de gerne opleve en gnidningsfri proces, hvor det indhold, som de møder, taler direkte til deres behov og den originale grund til, at de fandt vej til din hjemmeside.  

Mange bliver også overrasket over, hvor stor indflydelse tekniske parametre kan have på kundernes oplevelse. For eksempel er det essentielt, at din side loader hurtigt, da frafaldsraten falder drastisk, des længere tid den tager om at loade. Her handler det om at optimere billede- og videoindhold, så det fylder mindst muligt, og derudover at optimere sidens layout, så ingen elementer hindrer en hurtig indlæsningsproces.  

Ligeledes skal det være nemt for de besøgende at navigere rundt i hjemmesidens indhold og finde lige præcis det emne, som de er interesserede i. Hvis man mindsker frustrationer og hurtigt dirigerer sine kunder til det rette indhold, vil de også være mere tilbøjelige til at udforske andet indhold på din side og måske blive inspireret til at købe endnu et af dine produkter. Med en professionel hjemmeside kan du altså sørge for en imødekommende præsentation af dine værditilbud og skabe positive brandassociationer blandt din målgruppe.

Vi kan også hjælpe jer

4,9/5 stjerner på Google

Vi kan også hjælpe jer, og vi foretrækker at starte med at sætte ansigt på hinanden. Vi kigger med glæde forbi hos jer eller byder på en kop kaffe hos os i Aarhus. På den måde kan vi få en overordnet snak om jeres projekt, og vi kan samtidigt mærke, om begge parter føler, at samarbejdet er et match.

Bliv kontaktet af en ekspert

Vælg venligst

Tak for din henvendelse.

Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at du altid kan fange os på +45 69 17 69 10 mandag til fredag fra 08:00 - 16:00.

Oops! Something went wrong while submitting the form.